Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234
Zobrazené výsledky: 46 až 57 z 57

Téma: Recenzia GPS Asus BT100

  1. #46
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    365

    Podporuje BT100 funkci XTRAC?Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    2

    Zdravim,

    používá někdo BT100 v kombinaci s MDA II ? Já to zkoušel přes pocket Kim a Smart maps, ale v obou případech nedošlo ke vzájemné komunikaci i přes bezproblémové spárování těcho zařízeních.

    Např. u Pocket kim je stále přeškrtnutá ikonka GPS navigace a to sem vyzkoušel všechny porty, které mi to dovolilo. Některé porty se nepodařilo vůbec otevřít a jiné sice nevyhodily chybovou hlášku, ale také nijak jinak nefungovaly.

    Na netu sem četl, že kompatibilita by měla být bezproblémová, takže je možné, že to chce nějaký fígl, který bohužel neznám :disgusted:

    DaM
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    16

    Citace Původně odesláno od peter.nr
    Citace Původně odesláno od oltcit
    Skvelý článoček,myslím pane kolego,že si ma práve presvedčil na zakúpenie GPS
    môžem vedieť predajcu odkiaľ si zakúpil ?
    Kúpil som ho v Libre - BA.
    Nájdi si niekoho, čo u nich kupuje a kúp to cez neho.
    www.libra.sk
    predam ASUS GPS BT-100 ma 3 dni alebo vymenim za i-tec pre smartphone moze byt aj moj dop.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    6

    Mám také otázku - lze na ten rozdvojený napájecí kabel připojit FSC 410ku ??

    Díky za info )
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    32

    Mám též a jsem velmi spokojen - používám ho s ASUSem 730 - kolega používá Leadtek do CF a má mnohem menší citlivost, než ten ASUS (na stejné trase narozdíl od asuse vypadne cca 5x signál)
    Jediná vada na kráse, že je u toho napájecí rozdvojka na ASUS PDA a GPS a ačkoli mi tvrdili, že je to i pro A730, tak bohužel není (jiný konektor) a jde to pouze v A6xx.

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    32

    Citace Původně odesláno od Dan_M
    Zdravim,

    používá někdo BT100 v kombinaci s MDA II ? Já to zkoušel přes pocket Kim a Smart maps, ale v obou případech nedošlo ke vzájemné komunikaci i přes bezproblémové spárování těcho zařízeních.

    Např. u Pocket kim je stále přeškrtnutá ikonka GPS navigace a to sem vyzkoušel všechny porty, které mi to dovolilo. Některé porty se nepodařilo vůbec otevřít a jiné sice nevyhodily chybovou hlášku, ale také nijak jinak nefungovaly.

    Na netu sem četl, že kompatibilita by měla být bezproblémová, takže je možné, že to chce nějaký fígl, který bohužel neznám :disgusted:

    DaM
    Měl jsem první kousek, a ten od nova se sice spároval ale nekomunikoval, po vyzkoušení monitorovacích prográmků (a několikahodinové surfování po internetu a hltání rozumů) jsem se nic nedověděl.
    nakonec v tomtomovi zapnul logování (protože taky nekomunikoval) a zjistil jsem, že místo NMEA textových kódů posílá nesmysle (na všech rychlostech), tipl bych to na rozhozenej stop bit nebo paritu ale to bohužel nejde nastavit.
    No musel jsem se s dodavatelem chvilku hádat, ale pak mi ho vyměnil za nový a ten už jede 3 měsíce jak víno. Mimochodem v rezenci o tom nepsal, ale on skutečně vydrží 12-14 hodin provozu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od Mamlas
    Mám také otázku - lze na ten rozdvojený napájecí kabel připojit FSC 410ku ??

    Díky za info )
    tak uz si muzu i sam odpovedet - jo de to )
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    2

    Citace Původně odesláno od trubka
    Měl jsem první kousek, a ten od nova se sice spároval ale nekomunikoval, po vyzkoušení monitorovacích prográmků (a několikahodinové surfování po internetu a hltání rozumů) jsem se nic nedověděl.
    nakonec v tomtomovi zapnul logování (protože taky nekomunikoval) a zjistil jsem, že místo NMEA textových kódů posílá nesmysle (na všech rychlostech), tipl bych to na rozhozenej stop bit nebo paritu ale to bohužel nejde nastavit.
    No musel jsem se s dodavatelem chvilku hádat, ale pak mi ho vyměnil za nový a ten už jede 3 měsíce jak víno. Mimochodem v rezenci o tom nepsal, ale on skutečně vydrží 12-14 hodin provozu.
    Díky za info, ale bohužel u mě bude příčina problému jiná, jelikož tu GPSku sem si vypůjčil na vyzkoušení od mého kolegy, kterýmu bez problému běží na portu COM6 s Acer n50. Já jí sice spáruju, ale pak už ani ťuk, prostě jako kdyby připojená nebyla, a to sem prošel všechny dostupný porty.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    0

    Musim povedat, ze si ma namotal tvojim postrehmi na kupu tohto gps prijimaca :sarcastic: , aj ked som rozmyslal o drahsich zariadeniach. Pojdem to asi kupit do libry, este mi ale stale neni jasne, ako presne funguje ten Y kabel a naco to je.
    - Jeden koniec zastrcim do zapalovaca v aute, druhy do gps prijimaca a este jeden koniec do ipaqu?
    - Funguje to nejak univerzalne so vsetkymi PDA? (Mam ipaq 1940).
    - A utiahne ten kabel a zapalovac nabijat obe zariadenia?
    Dik za odpovede

    lucas
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    5

    Mini USB kabel asi jen k napájení

    Na základě této recenze jsem si jej koupil, použil zatím párkrát s PocekKimem a pro mě, chronického bloudila, je to vysvobození...

    ale v recenzi je zmiňován c příslušenství miniUSB kabel... jde koupit i pouíit, ale kamarád to zkoušel na svém starším notebooku a šlo jen napajení , komunikace mezi Infomapou a BT GPS nebyla... takže sorry. to asi k navitaci nepůjde...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    83

    neporadi mi nekdo pls kde se dá sehnat tohle zařízení nejlevněji??
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Pokud by nekdo mel zajem, mam tu jednu uplne novou Asus BT100, bezna cena cca 4600 s DPH, dam ji za 3100, vice pres SZ.
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234

Podobná témata

  1. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 12:12
  2. Volba? ASUS P552w, E-TEN M800?.. Vyhral ASUS P750 !!:)
    Od kevin19_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 19-03-2009, 17:34
  3. Recenzia Asus A632 ma horsie GPS ako Acer c510 ?
    Od kevin19_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-02-2007, 08:51