Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 57

Téma: Recenzia GPS Asus BT100

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Prednedávnom som si po dlhšom zvažovaní pre a proti a porovnávaní jednotlivých modelov kúpil Asus BT100 GPS prijímač. Patrí do kategórie lacnejších bluetooth GPS zariadení, vo veľkoobchode sa dá kúpiť za 3500 Sk bez DPH. Moje skúsenosti s používaním sú len tie najlepšie. Ale poďme pekne po poriadku.

    [IMG]/img/articles/cz/large/0000000215_qlYw110622005599618.jpg[/IMG]

    Přečtěte si celou recenzi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    300

    tyjo to je skoro jako PR clanek -abych pravdu rekl, trochu nad koupi GPSky premyslim, tak by me zajimalo, jestli slape ve spojeni s MDAcompact.. ma nekdo zkusenosti?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Skvelý článoček,myslím pane kolego,že si ma práve presvedčil na zakúpenie GPS
    môžem vedieť predajcu odkiaľ si zakúpil ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2002
    Příspěvků
    202

    Citace Původně odesláno od Orloj
    tyjo to je skoro jako PR clanek -abych pravdu rekl, trochu nad koupi GPSky premyslim, tak by me zajimalo, jestli slape ve spojeni s MDAcompact.. ma nekdo zkusenosti?
    S MDAc samozrejme slape bezproblemu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    18

    Ma samozrejme PIN na sparovani, jen ted z hlavy nevim, bud 0000 nebo 1234. Mam ji take a pouzivam jako rucni, ale mel jsem doma dve, kdyz jsem to instaloval, tak ted nevim, ktery PIN k ni patri a zkouset se mi to nechce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Orloj
    tyjo to je skoro jako PR clanek -abych pravdu rekl, trochu nad koupi GPSky premyslim, tak by me zajimalo, jestli slape ve spojeni s MDAcompact.. ma nekdo zkusenosti?
    Ubezpečujem ťa, že s Asusom ani žiadnym distribútorom nemám nič spoločné. Len som jednoducho nadšený tým, ako to "šlape".
    Na druhej strane som napísal, že mi tam veeeľmi chýba možnosť ukladať dáta o polohe do internej pamäte. No zase pri tej cene a rozmeroch, čo by sme chceli?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od oltcit
    Skvelý článoček,myslím pane kolego,že si ma práve presvedčil na zakúpenie GPS
    môžem vedieť predajcu odkiaľ si zakúpil ?
    Kúpil som ho v Libre - BA.
    Nájdi si niekoho, čo u nich kupuje a kúp to cez neho.
    www.libra.sk
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Netlife
    Ma samozrejme PIN na sparovani, jen ted z hlavy nevim, bud 0000 nebo 1234. Mam ji take a pouzivam jako rucni, ale mel jsem doma dve, kdyz jsem to instaloval, tak ted nevim, ktery PIN k ni patri a zkouset se mi to nechce.
    Ja som ho nikdy nepároval - nebolo treba.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    80

    Muzu pridat jednu temer stejne nadsenou a kladnou zkusenost :-) Bezchybna a rychla funkce, po prvnim pripojeni si to uz muj Asus 730W hleda sam (takze pokud ji nezapomenete zapnout, funguje). BTW na vnitrni akumulator pomerne slusna vydrz...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    159

    Pin je samozřejmě existující a je 1234. S MDA2 ho jinak nespárujete. Mám ho už nějakej pátek a jsem s ním max spokojenej.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Ospravedlňujem sa všetkým, že som to nenapísal do recenzie:

    Samozrejme, je možné to spárovať - PIN je 1234 a následne vytvoriť SPP Slave connection. Pri každom spustení GPS aplikácie je potom automaticky vytvorené spojenie. Super vlastnosť! :yes:

    Nevedel som o tom ... ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    58

    Docetl jsem se, ze baterie v gps je vymenitelna, tak nevim, jestli je to chyba alzasoftu, nebo se recenzent spletl. :?:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    3

    Můžu mít dotaz ohledně konektoru napájení? Jedná se mi zda bude možné v autě nabíjet IPAQ rx 3715 a GPS současně.
    Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    58

    osobne se domnivam, ze ano, nutna bude pouze redukce, co je na napajecim kabelu pro ipaq. Opravte mne prosim, jestli se mylim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2002
    Příspěvků
    202

    Citace Původně odesláno od velitel
    Docetl jsem se, ze baterie v gps je vymenitelna, tak nevim, jestli je to chyba alzasoftu, nebo se recenzent spletl. :?:
    A je spravne. Baterii menit nelze.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 12:12
  2. Volba? ASUS P552w, E-TEN M800?.. Vyhral ASUS P750 !!:)
    Od kevin19_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 19-03-2009, 17:34
  3. Recenzia Asus A632 ma horsie GPS ako Acer c510 ?
    Od kevin19_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-02-2007, 08:51