Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 29

Téma: Acer N50 (normal) a USB host

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Prosím všechny majitele nového Aceru N50 (normal), napište prosím zda vám fungují usb klávesnice nebo jestli je stejný problém jako na začátku byl u N30. Díky moc stále nevím které koupit. Honza
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Co jsem tu tak slysel, tak zde problem podobneho stylu neni.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    hmmm... díky za odpověď. není tu na fóru nědo kdo má přímo N50? jinak se moc omlouvám za druhé téma jen mě překvapuje, že N50 nikdo z aktivních účastníků nemá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    81

    Jde o to ze spis lidi moc zatim nemaj klavesnice asi jinak tu znam dost majitelu n50 trebaJA
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    díky za info, to je skutečně dost zajímavý důvod , nečekal bych že pokud si někdo koupí zařízení, které má USB host, tak nebude hned testovat, jak funguje. No asi každý má jiné priority :? . takže díky za info a jak jinak spokojenost? Já se chystám na konci května kupovat klasiku (pro premium nemám využití) takže sháním zatím ne moc úspěšně co nejvíc info. Dík za každou věcnou informaci. honza
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    81

    no spis jde o to ze zrovna neznam moc lidi co maj tu klavesnici u n50... ja treba zkousel externi disk ICY BOX a fungoval dobre no probellmo pres usbhosta
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Octavian
    Jde o to ze spis lidi moc zatim nemaj klavesnice asi jinak tu znam dost majitelu n50 trebaJA
    To si delas srandu? To fakt nikdo z majitelu n50 tady doma nema USB klavesnici???
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    přesně tak naprosto souhlasím. taky mi připadá šílené, že nikdo s N50 nemá odzkoušenou klávesku. jen v diskuzi o N50 premium je jedna krátká zmínka a pak už nikde nic, ticho jako po pěšině. Nerad bych ho koupil a pak zjistil, že mám smůlu. Nebo čekal přez půl roku jako majitelé N30, když přišla do prodeje.:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    81

    ja jen rek ze z etch majitelu co znam tak nevim o nikom kdo by jíi mel, taky bych rqad vedel jak to slape...... zase je fakt ze tech majitelu neznam desitky....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    jasně sorry nebylo to myšleno nijak osobně Ovšem teď důležitý dotaz. Je k N50 klasik synchro kabel na kterém je přímo USB Host, nebo ne? V manuálu který jsem si odtud stáhnul je informace že je to usb client o USB host ani slovo. Neznamená to doufám že budu muset hned dokupovat jiný kabe???:?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Zkousel jsem a zjistil ze jsou stejne konektory s loox 7.. nema nekdo zapojeni konektoru na 5Otku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Takže podle poučení které jsem od "vedoucích činitelů" fóra dostal opakuji svou prosbu a dotaz. Prosím všechny kteří mají zkušenost s Acerem N50 dejte vědět jestli je u normal verze přímo v balení synchro kabel s usb hostem jako u N30 nebo jen samotný synchro kabel. Návod který jsem si zde stáhnoul si odporuje, na sunnysoftu mi nebyli schopní odpovědět, přesněji měli jen nekompletní ukázkové balení ve kterém žádný kabel nebyl. Je to pro mě dost důležité info takže guruové tohoto fóra prosím pomozte. Díky moc Honza
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    5

    Jsem čerstvým majitelem Acer n50 v základní verzi (moje první PDA :-)).
    V mém balení byl pouze synchronizační kabel na USB - bez USB host
    Ač jsem ve vztahu k PDA ještě lama, USB host jsem si chtěl vyzkoušet.
    Bohužel není jak.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    hmm tak to je teda dost krize!!! proboha jak je možné, že u nižšího modelu (n30) může kabel přímo s usb host být a tady u pda co je o 2000 dražší ho nedají!!!
    ach jo No ale stejně ho asi koupím, na sunnysoftu mají pro n30 i n50 krátky kabel jen na usb host, jen ta investice 700 kč navíc mě dost irituje.
    To obiwan: a jake jsou tvoje první postřehy jsi asi první majitel N50 klasik na tomhle foru, nebo ale o žádném dalším nevím. takže jaké je jinak krom toho, že bez dokoupení kabelu usb host není??
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    5

    No, prozatím můžu jen říct, že funguje, hraje filmečky a MP3 a umí se připojit na Internet po wi-fi. Učím se a zkouším.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Acer N30 USB host
    Od Martin K v sekci Acer
    Reakcí: 309
    Poslední příspěvek: 16-10-2006, 18:33
  2. Acer n50 USB Host
    Od Peterbilt_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 03-09-2005, 12:52
  3. skype na acer n50 normal
    Od Barbados v sekci Acer
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 23-06-2005, 12:56
  4. Acer n10 - USB host
    Od ninja_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-07-2004, 02:12