Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: čeština pro axim X50v

  1. #1
    vlastoun_ce4you
    Guest

    nemate nekdo zkusenosti s cestinou na tohodle mrsaka??? aby to psalo hacky carky a treba v navigacnim softu ukazovalo cestinu???
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    použijte lokalizaci od Moravia Consult - LEng nebo od SunnySoft - Inter Write, doporučuji jen "malou" lokalizaci LEng, kdy se Vám lokalizuje jen klávesnice
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Prikladam obrazek ceske klavesnice LEng (Language Extender, kterou je mozne zakoupit u Moravia Consulting) na Dellu v RealVGA rezimu:
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00063012_dell_leng_czkeyb_8CTP.jpg 
Zobrazení: 38 
Velikost: 35.0 KB 
ID: 1890  
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    65

    Citace Původně odesláno od vlastoun
    nemate nekdo zkusenosti s cestinou na tohodle mrsaka??? aby to psalo hacky carky a treba v navigacnim softu ukazovalo cestinu???
    ja tam mam instalovanou klavesnici resco keyboard pro.
    zatim perfektni
    jenom ze je drazsi jak vysse spomenuty male lokalizace :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    14

    Jak zapnout u Dellu RealVGA? Na to je program?Díky za odpověď
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    ozVGA a více info najdeš v této diskuzi - hlavně příspěvky PavlaR a Milana Švece.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    37

    ahoj.. nevim jak moc se vraci ke starym a jiz davno probranym tematum.. ale porad sem mel nainstalovanou malou lokalizaci.. LEng... a pak sem nechal dojit baterku.. cili reset hezky natvrdo. Vse sem preinstaloval a vybavil i zalohu lokalizace.. je to cab takze prekopiruju a spustim.. a ejhle, pise mi to ze to neni aplikace W CE? jak je to mozny? navod uz pochopitelne nemam.. a zkousel sem jestli to nemusi byt v urcitym adresari aby si to naslo nejaky cesty.. nevim. Nejsem schopnej to ted uz znovu nainstalova??
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Nemas nejak asociovane CABy v PDA?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    37

    nemam nic.. cely to bylo jako novy.. preinstalovany cely.. prosim pomoc.. sice pisu bez carek a hacek, ale do slovniku je potrebuju, jinak mi to slova nenajde..
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Hm, zkusil bych to jeste jednou HRknout a nainstalovat LEng jako prvni program do PDA...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Axim x50v
    Od Ban v sekci Dell
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 13-06-2008, 04:20
  2. Recenze na Axim X50v
    Od Surgical_ce4you v sekci Dell
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-11-2005, 07:43
  3. Dell Axim X50v
    Od rockcz v sekci Dell
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 08-09-2005, 16:01
  4. Dell Axim X50v
    Od beecher v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 02-12-2004, 15:02