Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234
Zobrazené výsledky: 46 až 56 z 56

Téma: Opravdu je MDA III tak spatny?

  1. #46
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    194

    Tak dnes se me ozval Eurotel na mou pismenou zadost o vysvetleni/stiznost/reklamaci za ucelem navraceni fin. prostredku kvuli nefunkcnosti BT modemu u Eurotel Dataphone 3. Vyzadali si informaci o tom, jake tel. cislo pouzivam. Sice nevim z jakeho duvodu, kdyz jsem jim uvedl, ze jsem porizoval telefon za plnou cenu, ale budiz.....stejne jsem jim uvedl OSKARA

    Tzn. maximalne do tydne by se me meli ozvaT s vyjadrenim a rozhodnutim. Takze kdo mate zajem dozvedet se, jak to dopadlo, tak se do diskuze mrknete cca za tyden ....:$: ??
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    tak to pak rekni,mozna bych si nechal vratit penizky a vzal mda compacta
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    27

    Tak to nas mrzute s tema kartama, osobne pouzivam kartu gigovou a nemam nejmensi problem. Jen by me zajimalo jestli u toho mda je u vsech kousku sluchatkovy vystup tak potichu jako u toho co mam ja, a nebo je chybka nekde jinde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    239

    Citace Původně odesláno od Michal Dvorak
    Tak to nas mrzute s tema kartama, osobne pouzivam kartu gigovou a nemam nejmensi problem. Jen by me zajimalo jestli u toho mda je u vsech kousku sluchatkovy vystup tak potichu jako u toho co mam ja, a nebo je chybka nekde jinde.
    Ja s mda2 si na hlasitost sluchatek nemuzu stezovat... kdyz to mam na max tak je to o kousek vic nez potrebuju. (pouzivam Koss Porta Pro)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    ja pouzivam handsfree ktery mam k mdacku a hlasitost je ok
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    no u MDAIII jsem problém s úrovní hlasitosti nepozoroval :-(

    BTW co máte za sluchátka?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    ja mam originalni handsfree od htc
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53

    pdq pdq je offline
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    384

    Dnes som bol v T-mobile sa pozriet na ten žlty display...a cuduj sa svetu az taky zlty nebol:O
    Poradte mam si ho vziat na pausal a zaplatit 19 000.- sk????
    Inak pristroj je nadherny.
    Alebo skor od ruky zanovny?????????????????? Ked ja mam zle skusenosti z pristrojmi z druhej ruky...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    19 000 SK mi přijde jako hodně a asi bych si ho za takovou částku nekoupil, buď compacta nebo starší MDA II nebo bych počkal, jak se to vyvine s novými modely HTC Wizard a Universal
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Stheepan
    Tzn. maximalne do tydne by se me meli ozvaT s vyjadrenim a rozhodnutim. Takze kdo mate zajem dozvedet se, jak to dopadlo, tak se do diskuze mrknete cca za tyden ....:$: ??
    muzu se teda zeptat jak to dopadlo ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    194

    dopadlo to tak, ze po x vymenenych dopisech s eurotelem jsem si rozsedl xda3 a tim stratil zaruku

    na druhou stranu jsem si vsak koupil novej displej za dvojku, nainstaloval si ho, flashnul radio na 1.13 a bluetooth modem funguje

    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234

Podobná témata

  1. Spatny Hard SPL
    Od xaries v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 01-09-2010, 06:40
  2. Wi-fi - je opravdu 802.11g?
    Od galaxy64_ce4you v sekci iPAQ 2xx
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-10-2008, 14:08
  3. Opravdu levne PDA s WiFi a BT
    Od h4wk3y_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 22-04-2008, 20:32
  4. vario je na tom opravdu špatně
    Od pj vario v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-01-2007, 21:32
  5. Opravdu využíváte USB host?
    Od ipf v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-03-2005, 21:24