Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 56

Téma: Opravdu je MDA III tak spatny?

  1. #16
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    No pro mne je zase zásadní vlastností BlueToothu ten modem. Bez něj je pro mne zařízení nepoužitelné, takže proto jsem psal, že u MDA III vlastně BlueTooth z části nefunguje.. :no:

    Díky 100% funkčnímu BT modemu u Compacta, potažmo kdysi u MDA II běhám s notebookem celý víkend po bytě, a Compacta mam prostě v jedné místnosti píchnutého do nabíječky a o nic se nestarám.. Kabely fakt ne, do toho bych už nešel..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Já mám též ED3 a jsem s ním maximálně spokojen až na ten bluetooth modem. Díky tomu, že ho neměl, byl jsem nucen koupit další mobil a tahat dva krámy. Pak už byl jen krůček k tomu, abych si koupil něco s VGA displejem, když už jsem stejně nosil PDA i mobil. Nýní mě VGA tak uchvátilo, že se ED3 zbavím a počkám si na VGA ED IV.
    Moc jsem ti to váhání neulehčil co . Ještě dodám, že MDA Comp. nemá seriový port, takže k němu nepřipojíš kabelovou GPS.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    asi do mda3 pujdu.. bt modem mi chybet nebude.. jestli je to jak rikate ze konstrukce je pevna tak je to fajn jenom me malinko stve to pouzdro.. na dvojku v pouzdru sem moh sahnout i treba s malinko spinavejma rukama ale jak sem koukal tak trojka se musi vyndat z pouzdra pro pouzivani :sarcastic: ale to uz je strasna malicost..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Si dokup lepší pouzdro, je jich všude hafo.. Já si ke Compactovi též dokoupil futrál od Hamy, abych mohl v pouzdře nosit ještě záložní baterii. :yes: Jedině do Hamy se totiž vejde. Pokud jde o kabelovou GPS, jak jsem psal, osobně již kabely nehodlám používat, kde to lze, vyhybám se jim velkým obloukem. Tudíž bych to nebral jako zápor, ale jako vlastnost. To už bychom pak mohli začít řešit absenci VGA výstupu u MDA III. U MDA II byl přístupný s pomocí Back Packu, u trojky se tu jaksi už nikdo nenamáhal..:? Compactu to budiž odpuštěno vzhledem k jeho pi-di rozměrům..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    194

    pokud to vezmu obecne, tak nevyhody mda3 jsou:

    - nefunkcni BTmodem
    - nazloutly displej

    jinak si myslim, ze je stejny jako dvojka s tim, ze ma dalsi plus a to:

    + integrovane wifi
    + integrovana klavesnice
    + lepsi vydrz baterie
    + original os win mob 2003 SE

    a komu vyhovuje vetsi displej, tak jsou vyhody oproti compactu :

    + pouzivani GPS navigace, na compactu je to za jizdy nepouzitelne
    + ovladani pristroje prstem, na compactu nepouzitelne....

    ale zas na druhou stranu se nevejde do kapsy

    btw: pokud ma nekdo horsi zrak, compact taky nedoporucuju...i kdyz je to trochu o zvyk.....

    mejte se.....

    ps:odle me je opravdu nejhorsi ta nefunkcnost BT modemu...kdo jej nepotrebuje, urcite koupi MDA3 neprohloubi.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    27

    Tak tak, nezbyva mi nez souhlasit s xp, ale priznam ze nelituju ze jsem do mdaIII sel hw klavesnice je pohoda a pokud hw modem nepotrebujes a srovnas se s displayem tak myslim ze budes spokojenej - hlavne za tu cenu ? a komplet? Dobry:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    tak jo.. taky na nej mam chut, jdu do nej.. moc diky :yes: )
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    194

    btw: dneska me volali z eurotelu, nebo jsem jejich oblibeny prudic kvuli nefunkcnosti BT modemu , ze snad pripravuji reseni nebo neco v tomto smyslu, ale asi to spis bude tak ze "jedna pani povidala a nevedela o cem", ale pry me zavoleji v tydnu, tak uvidime...dam vedeT )
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    no tak to určitě.. pani z eurotelu bude mít aktuálnější informace než celé xda-developers a ce4you dohromady... jsem zvědav co se ti pokusí nakukat až ti zavolají znovu.. ovladač na připojení cez usb ti jistě dávno zaslali, tak schválně co to bude tentokrát.. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    194

    - tim "jedna pani povidala" jsem samozrejme myslel jejich "datoveho specialistu "

    - uvidime co me povi pekneho, nicmene vzhledem k tomu, ze me "stezovatelske umeni" je dobre znamo nasim operatorum (oskar a eurotel jiste vi ) tak uvidime co me nabidnou........nepredpokladam, ze by snad nekdo vydal opravdu, ale nejaky bonus by me to mohlo prinest....

    - oskar me naposledy po mojich stiznostech dal dozivotne 100sms mesicne zdarma
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    27

    HaHa vidim ze byt neodbytny se nekdy vyplati - mam kartu data nonstop T-Mobile a asi na ne trochu zatlacim
    Ps: dej vedet jak to slape a hlavne vyzkousej jestli funguje vse ok - teda az na ten modem :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    jasny :yes: dneska ho budu mit :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    tak uz ho mam doma :yes: :yes: je moc fajn, teda zlutost displaye je vetsi jak u mda 2 ALE barvy se mi zdaj lepsi jak u 2jky.. wifi je super vec a klavesnice je taky pekna.. myslim ze je to super masinka.. ten display fakt neni vubec tak hroznej jak se rikalo, muzu ho jen doporucit
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Citace Původně odesláno od aaischa
    teda zlutost displaye je vetsi jak u mda 2
    Aha, ona je u dvojky nějaká žlutost displeje?..:O
    Citace Původně odesláno od aaischa
    ALE barvy se mi zdaj lepsi jak u 2jky..
    Aha, tak to abych si došel ráno očnímu..:sarcastic: A foťák raději vezmu sebou a odnesu ho do servisu..
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    i suoraj tam napsal:bohužel všech XDA III - u novější řady už má být jiný display. Zpětná výměna záleží na tom jak se k tom postaví Thajwan - jeden z operátorů už se o to zajímá ......... tak vyfotim svoji 3ku, ale jo mas pravdu je nazloutlej ale ma podle me lepsi barvy fakt jo..
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Spatny Hard SPL
    Od xaries v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 01-09-2010, 06:40
  2. Wi-fi - je opravdu 802.11g?
    Od galaxy64_ce4you v sekci iPAQ 2xx
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-10-2008, 14:08
  3. Opravdu levne PDA s WiFi a BT
    Od h4wk3y_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 22-04-2008, 20:32
  4. vario je na tom opravdu špatně
    Od pj vario v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-01-2007, 21:32
  5. Opravdu využíváte USB host?
    Od ipf v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-03-2005, 21:24