Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Použití PocketICQ

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    33

    Ahoj,

    na PDA Acer n35 jsem nainstaloval ICQ Pocket PC Ver 1.0 Beta, ale nedaří se mi připojit. Po zadání čísla a hesla dostanu hlášku connecting, následně validating a pak chybu "Error: Category: 3 Code: 5 Subcode: 5 URL:". Heslo i číslo jsem zadával několikrát, překlep bych téměř jistě vyloučil. Zkusil jsem si tedy vytvořit nový účet, ale tam zase dostanu chybu při registraci "Error: Category: 3 Code: 5 Subcode: 5 URL:". Přitom připojení k internetu je v pořádku, např. pomocí IE si zvolené stránky prohlédnu. Data sosám z telefonu přes IrDa. Telefon jede přes GPRS. ICQ je nainstalováno do standardního místa přes MS ActiveSync.

    Nevítě někdo, co s tím?

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od rk
    Nevítě někdo, co s tím?Díky
    Nezadavate to ICQ cislo i s temi pomlckami? To byl obvykly problem...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    33

    Citace Původně odesláno od beecher
    Nezadavate to ICQ cislo i s temi pomlckami? To byl obvykly problem...
    Nezadávám. Celé ICQ je sakumprásk dohromady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    zkuste nainstalova Agile Messenger pro Pocket PC :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    a zkoušíš to až když si připojenej a nebo chceš aby se připojilo až to ICQ. Ono totiž ICQ jede, ale musíš se nejprve připojit k GPRS ručně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    33

    Citace Původně odesláno od jval
    a zkoušíš to až když si připojenej a nebo chceš aby se připojilo až to ICQ. Ono totiž ICQ jede, ale musíš se nejprve připojit k GPRS ručně.
    Připojený jsem byl, v tom problém není.

    Ale před chvílí jsem vykoumal něco jiného. Přes inet jsem si udělal nový účet a hle, přes něj se připojím. Pro původní číslo to nadále nejede. Jediný rozdíl v zadaných údajích o ICQ čísle je, že v novém jsem musel zadat e-mail. Zkusím někde ještě dodat e-mail do původního a třeba se to chytí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    2

    jedine im+ to je nejlepsi a hlavne to umi i vice siti nemuzu si setzovat ale je to :$:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    163

    Mám stejný problém. Korektně nainstalováno, PDA v kolíbce, přes IE prohlížím vesele on-line, ale ve stejné době mi PocketICQ napíše "The session was lost. Check your internet connection." Jsem asi lama, ale v setupu toho zase tolik nastavit nejde, abych se v tom mohl ztratit. Povedlo se to někomu rozchodit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Pokud jste měli na stolním počítači ICQ 4 a vyšší, tak se občas stalo, že si uživatel (byť nevědomky) zapnul některou z těch jejich fíčur, kterou ovšem pak nezvládalo ICQ pro Pocket PC a ani se nepřipojilo. Zkuste si projít nastavení na PC, jestli tam nemáte na svém účtu aktivovanou nějakou tu jejich pitomost. Bohužel si už nepamatuju, co to bylo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    163

    Kdepak, tím to nebude, v práci na PC ICQ vůbec nemám. A včera jsem dostal teprve první políbení , v ICQ jsem novic, takže doma na PC mám poslední verzi, nijak jsem nic nenastavoval, a v PDA mám taky tu poslední betu, nic jiného se stáhnout nedá. Připojit se nemůžu ani přes AS (jinak připojení pro ostatní aplikace bez problémů funguje), ani přes mobilní připojení mimo kolíbku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Sep 2012
    Příspěvků
    0
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    167

    A tento odkaz na neexistující stránku má jako být co??? :?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    6

    rk: podařilo se to rozchodit??? Když jsem počešťoval tu dll knihovnu, tak to pak taky začalo hlásit, pokud jsem tam vrátil originální, bylo vše ok....
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HP 914c - použití GPS?
    Od Zdeno_ce4you v sekci iPAQ 9xx
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-10-2008, 20:02
  2. Použití mapy Garmin na WM5
    Od TomTomX_ce4you v sekci Ostatní raritní navigace
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 22-09-2007, 22:04
  3. Použití MDA jako modemu s WM6
    Od kaasik_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-04-2007, 23:11
  4. Použití jako MP3 přehrávač
    Od CJ.Hornster v sekci Acer
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-03-2007, 13:44
  5. Návod k použití v češtině
    Od Mic-hal_ce4you v sekci Yakumo
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 19-05-2006, 20:04