Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Internet Explorer

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    21

    Prečo sa mi v Internet Exploreri napr. na stránke www.mapy.atlas.sk alebo cz (mimochodom veľmi kvalitné mapy), nezobrazuje tá mapa?
    Vyriešil by to iný prehliadač? Aký?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    21

    Ešte som chcel podotknúť, že keby sa tá mapa zobrazovala, tak by to bolo celkom slušné "GPS".
    Ale neviem kde je problém.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Pocket IE je velmi omezeny prohlizec. Dejte si zde ve foru vyhledat slovo NetFront - ten je mnohem lepsi, ale rovnez neni uplne 100% kompatibilni a navic je placeny.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    21

    Dík. Mainštaloval som si NetFront v3.2 (japan), ale ani ten nezobrazuje tie mapy!
    Možno treba niečo zmeniť v nastaveniach, no ale tie štvorčeky... :O
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Ne. Proste se musite smirit s tim, ze kdyz je stranka plna skriptu, DHTML, javy a ostatnich veci, tak se proste na PDA nezobrazi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    180

    BTW, skuste si nastavit v exploreru pracovní plochu.
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    21

    To je pekné, že vám to ide ale u mňa to nepomohlo.
    Prečo to nefunguje? Toto bola jedna z vecí prečo som si PDačko kupoval, chcel som PLNOHODNOTNE využiť web!!! Ale som veľmi sklamaný, že to má takéto obmedzenia.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    79

    nechcem byt zly -- ale najprv zistujem, potom nakupujem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    27

    Citace Původně odesláno od gunther
    ...sklamaný...
    tak si zkus pockat na operu snad uz brzy bude i nova verze na ppc.
    co vim zatim jede jen pro windowsy ve smartphonech
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Internet Explorer v PDA
    Od hadic v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-02-2007, 18:05
  2. internet explorer
    Od zatkojuraj v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 29-12-2006, 11:46
  3. internet explorer - fullscreen
    Od Molex_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-08-2006, 14:11
  4. Internet explorer
    Od Radek Kaska v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 02-11-2004, 12:29
  5. Internet explorer bez spojeni
    Od SiKi_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-09-2002, 10:25