Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: Resco Keyboard Pro

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    199

    Mám Resco Keyboard Pro a po jeho instalaci mi nechce najít skin klávesnice.
    Máte stejné zkušenosti? Co určuje cestu k těm skinum? Je to nějaký registr?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    ...mam pocit, ze ty skiny se musi instalovat. Alespon na webu byvaly jako instalacni soubor.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Ano,skiny sa instaluju zvlast z PC pomocou AS. Kluc v registroch sa nachádza tu.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00062561_resco_keyboard_4Pb.jpg 
Zobrazení: 42 
Velikost: 45.3 KB 
ID: 1874  
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    199

    To jo, ale to vůbec nikam nevede. Po instalaci skinu ten program prostě ten skin nenajde. Jinak samotný program jde normálka. Je mi to záhadou...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Chtel sem se zeptat, nelze nejak na teto jinak skvele klavesnici prehodit klavesu "Z" s "Y"? Jsem zvykly psat "Z" mezi pismeny "T" a "U" a ne a ne si na to obracene zvyknout..pouzivam posledni verzi 4.35. Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    245

    Udělat si Custom rozložení.
    Poeditovat \Program Files\Resco\Languages\Custom.map
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    155

    2 xkovi
    zkus nakopírovat přiložený soubor do: Program files/Resco/Languages, starý soubor si pro jistotu zazálohuj. Mám verzi 4.33 a přiložený soubor jsem si otevřel v texťáku a ty 2 písmenka jsem předělal. Taky jsem si nemohl přivyknout .
    Upravené mne to chodí OK, kdyby Ti to nechodilo, vrať tam ten původní soubor, který zazálohuješ.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Super, diky moc, zatim se to tvari, ze 4.35 verze ma tento soubor prakticky stejny..teda pri prepisovani byl ten puvodni o 3 bajty vetsi, tezko rict, kde se muzou lisit, ale problem sem zatim nenasel a klavesy se zdaji fungovat bez problemu...a hlavne "Z" je tam, kde ma byt
    Jeste jednou diky..myslim, ze nejen ja, ale spousta dalsich ma ted klidne spani
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    24

    to:Pavel Stejskal
    Díky moc za czech.map, běhá skvěle i pod skinem (Expea2).
    Výborná je funkce velkých písmen při posunutí stylusu směrem nahoru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Wayne
    Mám Resco Keyboard Pro a po jeho instalaci mi nechce najít skin klávesnice.
    Máte stejné zkušenosti? Co určuje cestu k těm skinum? Je to nějaký registr?
    áá, no taky znám internetem kolující verzi resca 4,33, která obsahuje v balíčku nejeden soubor (zasvěcení vědí ), no vyřešil jsem to stažením verze 4.35 z domovských stránek a bylo to v pohodě. Holt nějaký bug v 4,33 (taky jsem si s tím vytrpěl svý )
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    278

    Tak aj ja som sa stal cerstvym majitelom keybord-u pro,...z verziou 4.35 To je super,ze je aj v SK,
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    136

    to by byla ostuda kdyby ne, vsak Resco je slovenska spolecnost
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    33

    Tak jsem instaloval verzi 4.36. Když ale pošlu mail s diakritikou, příjemce ji má zkreslenou. Mám něco špatně nastavené? Díky za tipy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Spise bych tipnul na nespravne nastavenou kodovou stranku resp. prijemcuv postovni klient nema nastaven unicode CP-1250....
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    33

    Tak jsem zkusil vytvořit si nový email a nastavil jsem automatické přeposílání ze svého účtu a zkušební mail jsem stáhl. Výsledek - stále stejné jako na PC. ě,ř,č ořízne i kapitálky - ostatní, aspoň co mě napadlo je ok. Když si totéž pošlu z PC je to OK.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Resco Keyboard PRO v5.00!
    Od endymion v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 25
    Poslední příspěvek: 29-12-2008, 22:03
  2. Resco Keyboard Pro
    Od Martin Pospíšil v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 08-11-2007, 07:38
  3. Resco keyboard
    Od tom028 v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-10-2007, 14:51
  4. Resco Keyboard
    Od Kocour007 v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-10-2006, 16:46
  5. Resco Keyboard Pro
    Od Seff v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-02-2004, 20:58