Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 39

Téma: Streamovana televize na PDA

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    308

    Ahoj,
    jak jiste vite (a nebo nevite) bylo spusteno digitalni vysilani zpravodajskeho kanalu CT24 a kromne jinych zpusobu sireni jedou i wmv stream, ktery jde prijimat na MDA/PDA. Je to streamovane ve dvou kvalitach, Low je vhodna i pro GPRS, HI se na MDA uz cuka ale pokud se pouzije N6230 s EDGE nebo PDA s wifi, tak to jede krasne. Jrn doufam, ze jim budou stihat servery az se tam pripoji vice lidi :-)

    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    189

    Dnes to bezi na adrese
    http://ct1streaming.visual.cz/asx//ct24liveWL.asx
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    58

    Rad bych se zeptal, cim to muze byt, ze wmp mi pise, ze to nemuze prehrat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    58

    ha, to je zajimave, samo se to rozjelo, pouze sem to musel zkusit 3x po sobe hm.:sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Citace Původně odesláno od velitel
    Rad bych se zeptal, cim to muze byt, ze wmp mi pise, ze to nemuze prehrat.
    Pripojil bych dotaz..asi mesic mi to fungovalo,vcera sem nainstaloval novy active sync 4.0,udelal HR a vse nainstaloval znova,pricemz streamovy vysilani ct24 mi prestalo chodit:-( Nedokazu si vysvetlit proc,zkousel sem snad vsechno,ale blby WMP porad pise,ze tento soubor nedokaze prehrat
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Přes WiFi SUPER! Zvuk i obraz. To hajekm a ifce - díky! :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    278

    Mne to ide,ale kazdych cca 7 sekund sa mi to zasekne a potom spusti...hm Je to chyba pomaleho GPRS alebo WMP?Mam obycajny datovy program od T-mobile SK Data Standart...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Tak to vam zavidim,nevim proc,ale me to proste z niceho nic prestalo chodit At sem pres bluetooth nebo pres kabel na sve 2mbitove lajne,WMP mi oznami jen,ze nelze prehrat Pritom jeste pred 2 dny to chodilo..nemuze to zpusobovat novy active sync 4.0? Uz vazne nevim,cim by to mohlo byt :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    278

    Citace Původně odesláno od xkovi
    Tak to vam zavidim,nevim proc,ale me to proste z niceho nic prestalo chodit At sem pres bluetooth nebo pres kabel na sve 2mbitove lajne,WMP mi oznami jen,ze nelze prehrat Pritom jeste pred 2 dny to chodilo..nemuze to zpusobovat novy active sync 4.0? Uz vazne nevim,cim by to mohlo byt :-(
    Si to skusal aj vecer alebo rano?Mne tak isto nechcela ist Markiza,a ked som ju spustil o 3h rano tak mi to islo ale kazdych 7sek. mi to sekalo...Hm :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Citace Původně odesláno od lukike
    Citace Původně odesláno od xkovi
    Tak to vam zavidim,nevim proc,ale me to proste z niceho nic prestalo chodit At sem pres bluetooth nebo pres kabel na sve 2mbitove lajne,WMP mi oznami jen,ze nelze prehrat Pritom jeste pred 2 dny to chodilo..nemuze to zpusobovat novy active sync 4.0? Uz vazne nevim,cim by to mohlo byt :-(
    Si to skusal aj vecer alebo rano?Mne tak isto nechcela ist Markiza,a ked som ju spustil o 3h rano tak mi to islo ale kazdych 7sek. mi to sekalo...Hm :?
    Pravda jest,ze sem to zkousel asi ve 3 rano,ale jak rikam,chodilo mi jak high tak low..high se teda nekdy seka,ale low mi chodi i na slabej signal kdyz sem pres bluetooth napichlej a jde to pres dve bytove steny vytecne,plynule..ehm,teda chodil plynule,ted uz nefacha nic
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Ehm,tak vse z je v poradku..oni proste asi nesmyslne v noci vypinaj vysilani jinak si to nedovedu predstavit,jak si psal,ze ti to po par hodinach slo,tak sem to tedy zkusil ted rano a uz to jde,i pres ActiveSync 4.0.. no aspon ze tak:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    278

    Hm,tak to som rad ze ti to zase funguje..
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    0

    Mám nový hx4700, ktery jsem si poridil hlavne na streamové radio a televizi. Jedu pres wifi adsl. Radio bez problemu.
    1. CT24 v primem prenosu super, ale v wmp jen male okenko. Zna nekdo zpusob, jak to dostat na celou obrazovku?
    2. Je nejaky jiny prehravac, ktery to dokaze?
    3. Pri stahovani CT1 zaznamu zprav atd. to i na rychlost gprs cuka. Proc?
    Diky za kazdy podnet.
    Zkuste adresy:

    CR1 wifi http://live.atlas.cz/cro1/cro1-96.asx
    CR1 gprs http://live.atlas.cz/cro1/cro1-16.asx
    Praha wifi http://live.atlas.cz/cro2/cro2-96.asx
    Praha gprs http://live.atlas.cz/cro2/cro2-16.asx
    Vltava wifi http://live.atlas.cz/cro3/cro3-96.asx
    Vltava gprs http://live.atlas.cz/cro3/cro3-16.asx
    CR6 wifi http://live.atlas.cz/cro6/cro6-48.asx
    CR6 gprs http://live.atlas.cz/cro6/cro6-8.asx
    Countryradio wifi http://live.atlas.cz/countryradio/countryradio48.asx
    Countryradio gprs http://live.atlas.cz/countryradio/countryradio16.asx
    Frekvence 1 http://live.atlas.cz/frekvence1/frekvence1-32.asx

    CT24 wifi http://ct1streaming.visual.cz/asx/ct24liveWH.asx
    CT24 gprs http://ct1streaming.visual.cz/asx/ct24liveWL.asx
    Události wifi http://ct1streaming.visual.cz/new/asx/high/Udalosti170605.asx
    Události gprs http://ct1streaming.visual.cz/new/asx/Udalosti170605.asx
    Ud. a koment. wifi http://ct1streaming.visual.cz/new/asx/high/UdalostiP170605.asx
    Ud. a koment. gprs http://ct1streaming.visual.cz/new/asx/UdalostiP170605.asx
    Bez obalu http://ct1streaming.visual.cz/new/asx/high/Bezobalu-120605.asx
    Uvolněte se http://ct1streaming.visual.cz/new/asx/high/Uvolnetese100605.asx


    JS
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Nevim, ale pokud pouzivam http://stream3a.visual.cz/CT24-High, cili ten odkaz pro CT24 - high, tak neni problem v WMP tapnout na roztazeni obrazovky a krasne se to hodi na lezato a vidis v cele sve siri.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    0

    pokud myslis to tlacitko vpravo nahore, tak to se mi udela obraz nalezato, cela cerna obrazovka a uprostred obraz ve stejne velikosti jako na stojato. Kdyz na to opet tuknu, tak se to vrati do wmp..
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. televize na s710
    Od siral v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-11-2007, 16:05
  2. PDA a televize
    Od Homer261 v sekci Acer
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 03-12-2005, 10:41