Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 39

Téma: Streamovana televize na PDA

  1. #16
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Citace Původně odesláno od jarsou
    pokud myslis to tlacitko vpravo nahore, tak to se mi udela obraz nalezato, cela cerna obrazovka a uprostred obraz ve stejne velikosti jako na stojato. Kdyz na to opet tuknu, tak se to vrati do wmp..
    Tak to mi dela jen ta low verze..ktery odkaz uzivas? Ja uzivam ty z pocatku diskuze v tom zipu..a tam to roztazeni na ct24-High jde..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    0

    To pouzivam take, ale na celou obrazovku to nedostanu. Problem asi bude v tom, ze hx4700 ma rozliseni 640x480 a s tim si nejspis wmp neporadi...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Citace Původně odesláno od jarsou
    To pouzivam take, ale na celou obrazovku to nedostanu. Problem asi bude v tom, ze hx4700 ma rozliseni 640x480 a s tim si nejspis wmp neporadi...
    Jo tak to by mohlo byt ono..ja to po roztazeni vidim 320*240, to ty vidis pomalu uz na stojato A zas takovy datovy tok to neni,aby to asi zvladalo takhle velky no..ale kdo vi, kdyz koukam na pocitaci, tak to roztahnout jde, treba jde opravdu jen o problem WM..apropos, realplayer by to neumel?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    49

    Citace Původně odesláno od lukike
    Citace Původně odesláno od xkovi
    Tak to vam zavidim,nevim proc,ale me to proste z niceho nic prestalo chodit At sem pres bluetooth nebo pres kabel na sve 2mbitove lajne,WMP mi oznami jen,ze nelze prehrat Pritom jeste pred 2 dny to chodilo..nemuze to zpusobovat novy active sync 4.0? Uz vazne nevim,cim by to mohlo byt :-(
    Si to skusal aj vecer alebo rano?Mne tak isto nechcela ist Markiza,a ked som ju spustil o 3h rano tak mi to islo ale kazdych 7sek. mi to sekalo...Hm :?
    ooo daj link na streamovanu markizu (prip aj ine tv..)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Citace Původně odesláno od jarsou
    To pouzivam take, ale na celou obrazovku to nedostanu. Problem asi bude v tom, ze hx4700 ma rozliseni 640x480 a s tim si nejspis wmp neporadi...
    Tak čo skúsiť nový Betaplayer,alebo po novom TCPMP ver.0.66 tu
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    0

    diky, super, opravdu to bezi na cele obrazovce...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    41

    Takže taky přidám pár linku na stremovou TV z internetu:
    Ocko TV
    mms://195.250.155.75/ocko.tv

    Viva
    http://62.153.249.21/live/viva1tv/adsl.asx

    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Neni potreba nejaky specialni kodek? Zadam adresu, tvari se, ze vse OK, zadne nabihat Buffer, cerna obrazovka, info o kanalu a to jest vse
    Neznate nekdo reseni?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    102

    Citace Původně odesláno od oskarmaniak
    Takže taky přidám pár linku na stremovou TV z internetu:
    Ocko TV
    mms://195.250.155.75/ocko.tv

    Viva
    http://62.153.249.21/live/viva1tv/adsl.asx

    Jedou vám ty odkazy? Já je nespustím (
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Ne - nejedou, ale tak na Ocko muzes pouzit
    http://ocko.streaming.cesnet.cz/ocko
    http://ocko.streaming.cesnet.cz/ocko-hq
    A co se tyce Vivy, tak to nevim, co s tim...

    Ad. muj problem s prehravanim - holt to asi bude WMP - skonci na tom, jak jsem rikal - Beta Player (resp. TCPMP) to prehrava uplne v pohode :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Jo a kdyz uz sem pisu, tak pripisu taky par stanic
    Kulak TV http://www.kulakswoodshed.com/high.asx
    JCTV http://www.jc-tv.net/watchlive/jc-tv400.asx

    No a nebo jinak - mozna to vsichni znate, mozna ne - co treba zkusit tohle: http://mediahopper.com/ :yes:
    Pricemz nas asi nejvice budou zajimat TV z CR
    Asi jsem objevil Ameriku, ale ja ten link fakt neznal (i kdyz kdysi jsem ty stranky uz nekde videl..)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    102

    PocketStreamer má v sobě taky pár TV.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    102

    To Óčko mi jde sputit v PC, ale v Pocketu to nechce jít.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Citace Původně odesláno od robox
    To Óčko mi jde sputit v PC, ale v Pocketu to nechce jít.
    To je blby... Co vic na to rict - opet plati, ze mne funguje. Mas vsechny potrebne kodeky? Pres co prehravas? Ja pouzivam jako prehravac Beta Player (TCPMP), mam nainstalovane DivX kodeky a veskere kodeky, co se daly stahnout z oficialnich stranek TCPMP.. (tusim, ze WMP mi to taky neslo).
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00097640_pc_capture1_KS3I.jpg 
Zobrazení: 48 
Velikost: 22.6 KB 
ID: 3214  
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    102

    K přehrávání používám VMP a TCPMP. ČT24 mi přehrávat jde. Když zadám adrese Óčka v IE, tak se ukáže okno s hláškou, zda po stažení souboru ho chci přehrát. I když mám v TCPMP nastavenou asociaci se vším co tam je na výběr, tak se mi stejně spouští VMP a ten vyhodí hlášku : Aktuální seznam skladeb není platný". Kodeky mám nainstalované.Tak nevím...:?

    PS. Zadal jsem adresu Óčka přímo v VMP a přehrávání se spustilo
    Což ale znamená, že když budu chtít takto Óčko sledovat, tak pokaždý tu adresu musím znovu vypisovat, jelikož VMP si jí nepamatuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. televize na s710
    Od siral v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-11-2007, 16:05
  2. PDA a televize
    Od Homer261 v sekci Acer
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 03-12-2005, 10:41