Neviete poradit,kde by som nasiel program pre citanie elektronickych knih na MPx200 vo formate .cab?![]()
Neviete poradit,kde by som nasiel program pre citanie elektronickych knih na MPx200 vo formate .cab?![]()
Třeba tady. Je to ale BETA verze..
Já myslse že iSilo umí jenom formát pdb a prc. A musim říct že sem ještě neviděl e-book ve formátě cab. Není to jenom zabalený?
Ano umí. .cab je instalační soubor. Pochopila jsem to tak, že hledá program na čtení e-books, kterej se instaluje z cabu.
no tím pádem se ale rozbalí do pdb nebo prc
Ak chcete program,pre citanie elekt.knih stiahnite si Orneta Reader..je celkom dobry podporuje iba format .pdf viac tu![]()
Doporučiji Mobipocket Reader. Podporuje takovou jezkou věc jako je změna barvy pozadí a písma, bílý text v cleartype na modrém pozadí se čte naprosto výborně.
To umí Isilo taky a navíc do Isila se nemusí inastalovat české fonty. Podle mě se nejlíp čte žluté písmo na černém pozadí
Hm..a kde mozem ten program isilo stiahnut?Je aj pre Windows 2002 v .cab-e?Původně odesláno od Alesh
![]()
Tak stáhnout si ho de třeba tady. Je pro WM 2002, možná i pro 2003 to nevim. V cabu není je v exe a instaluje se přes PC
Hm,tak .exe subor si nijak nenainstalujem... :sarcastic:Původně odesláno od Alesh
Nikde nieje .cab subor?Aj ked som dal vyhladavanie cez googla tak skoro vsetko .exe alebo .zip
Tak mi de mejla já ti to pošlu mám to v PC
Som ti poslal SZ,no ale asi ty neprisla..Původně odesláno od Alesh
Mail adresa: Luki@mobilatak.sk![]()
thx
pokud vim tak skoro vsechno co je na 2002 spustis i na 2003ce ... jinak taky ho pouzivam a jede mi na 2003 vpohode .... a je dobrej .... idealni na dlouhou cestu autobusem nebo na cekani na zastavce :PPůvodně odesláno od Alesh