Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 23

Téma: Zpozdeni klavesnice pres USB host???

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Zdravim, rad bych se zeptal, zda mate taky problem, ze pri psani na klavesnici pripichle k n30 problem,ze nestiha psat pri rychlem psani?Kdyz rozjedu svoje psani vyssi rychlosti,obvykle vynecha prvni a pak tak kazde treti pismenko..kdyz pisu pomalu,pise vsechny znaky..pouzivam AEK map pro ceske znaky..muze to byt i tim?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    S tadytim problem nemam. Samozrejme to tim byt muze, ale jedine co mi AEK dela spatne, je ze blokuje repeat u UP/DOWN posuvniku.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Citace Původně odesláno od CommanderZ
    S tadytim problem nemam. Samozrejme to tim byt muze, ale jedine co mi AEK dela spatne, je ze blokuje repeat u UP/DOWN posuvniku.
    Hm a co mi radis? Mam zcela novou n30, kde uz novejsi ROM image je, takze flashovat asi nema smysl..napada nekoho, co by tento problem mohlo odstranit? Predpokladam, ze v typu klavesnice (Genius KB-06XE) to nebude,jedu primo pres USB, zadny redukce z PS/2 nepouzivam..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    bez AEK map to dela? zkousel jsi tam jinou klavesnici?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Citace Původně odesláno od CommanderZ
    bez AEK map to dela? zkousel jsi tam jinou klavesnici?
    bohuzel se to potvrdilo,dela to AEK ( Coz je ovsem skoda,pac ja si asi na obraceny Z/Y jen tak nezvyknu,ale ta cestina je tak zpomalena,ze se na tom neda psat..naprosto nestiha..ale na anglickou klavesnici to jede bez chybicky...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Ja s tim problem nemam, zkus jeste jinou klavesnici:sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Nic jineho mi asi nezbyde,ale stejne je to divny..ze s AEK jo a bez nej ne. Pritom mam takovou peknou malickou klavesnicku,tolik sem s ni spokojenej a dela to tohle :-( Jen tak me napadlo, zda to nemuze byt tim, ze je primo do USB..obvykle tu kazdy mel klavesnici pres redukci z PS2, ale to uz opravdu jen filosofuju, co by to "mohlo" delat :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    429

    Ja mam klávu rovno do usb a s AEK mi to ide v poho:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    krucifix,tak pak nechapu,v cem bude problem..osobne se mi nechce verit,ze moje krasna malicka genius KB 06XE je v tomhle smeru nejaka jina,nez ostatni klavky a hodla mi s AEK zpomalovat psani znaku ( Neverim, ze klavesnice jsou tak rozdilny,aby zrovna tahle delala tyhle veci..jestli nekoho napada,jak to vyresit jinou cestou nez zkouset jinou klavesnici,tak reknete :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Tak nakonec za me problem vyresil sunnysoft :yes: Jeho nova verze Interwrite 8.6 pise ceske znaky pres HW klavesnici bezchybne a uz k zadnemu zpozdeni nedochazi..dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    počkej tobě pokud nainstaluješ novější verzi sunnysoftu interwrite píše kláveska háčky a čárky hned bez externího programu? A jak to vypadá s namapováním kláves, je stejné jako u normál klávesnice nebo nějaký problém???
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    počkej tobě pokud nainstaluješ novější verzi sunnysoftu interwrite píše kláveska háčky a čárky hned bez externího programu? A jak to vypadá s namapováním kláves, je stejné jako u normál klávesnice nebo nějaký problém???
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Jestě jeden dotaz, pokud mám licenční kod na starší verzi je možné rovnou stáhnout novější a použít pro registraci ten původní???
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Citace Původně odesláno od hanýsek
    počkej tobě pokud nainstaluješ novější verzi sunnysoftu interwrite píše kláveska háčky a čárky hned bez externího programu? A jak to vypadá s namapováním kláves, je stejné jako u normál klávesnice nebo nějaký problém???
    Jasne, s verzi 8.5 sem musel instalovat jeste AEK map aby mi fungovaly cesky znaky pres HW klavesnici,jenze mi to zpusobovalo nepochopitelne zpozdeni,ze kdyz sem psal rychleji,zobrazoval se tak kazdy druhy znak,proste nestihalo to psat jak moje prsty,pritom zas tak rychle nepisu..
    Nova verze Sunnysoft InterWrite 8.6 uz v sobe podporu externich klavesnic ma,pricemz zaplatpanbuh je tam i ceska klavesnice,takze zatim co sem zkusil,tak mi zcela vse funguje,tedy ze namapovani klaves je identicke s tim,co na klavesnici mas napsano na strane ceskych znaku :yes: Jedine,co mi nefunguje je klavesa CTRL,coz me moc mrzi,protoze nemuzu prepinat mezi SW a HW klavesnici,pripadne CZ a ENG... Ale jinak sem s novou verzi IW moc spokojen
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Citace Původně odesláno od hanýsek
    Jestě jeden dotaz, pokud mám licenční kod na starší verzi je možné rovnou stáhnout novější a použít pro registraci ten původní???
    No to je bohuzel ta mene prijemna zalezitost, zatim mi nikdo neporadil lepsi zpusob, cili nejdriv musim nainstalovat svoji starsi verzi 8.5 a registrovat ji a pak ji odinstaluju a teprv nainstaluju novejsi 8.6,pricemz si sebere puvodni registracni cislo.. ovsem pokud instaluju rovnou 8.6,tak mi to v poli registrace nenabidne cokoli napsat,zustane zasedle..neaktivni
    Docela bych uvital,kdybych mohl rovnou instalovat 8.6 bez tehle na palici postavene procedury..
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Pripojeni externiho pevneho disku pres USB Host....jak na to?
    Od linuxsoft v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 02-09-2007, 16:51
  2. USB HOST klavesnice
    Od frog_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 02-01-2007, 00:15
  3. funguje Bluetooth adapter pripojeny pres USB host rozhrani PDAcka ?
    Od Ferry_CZ v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 07-08-2006, 14:50
  4. Pripojeni USB GPS pres USB host na Loox 720?
    Od plawa v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-03-2005, 15:41
  5. CDMA modem pres USB host
    Od CommanderZ_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-12-2004, 13:15