Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 23 z 23

Téma: Zpozdeni klavesnice pres USB host???

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    takže pokud mám nainstalovanou i zaregistrovanou 5-kovou verzi tak stačí ji odinstalovat a přeinstalovat nové 8.6 demo a ono si to rovnou najde registraci, nebo zadám vše znova???
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Citace Původně odesláno od hanýsek
    takže pokud mám nainstalovanou i zaregistrovanou 5-kovou verzi tak stačí ji odinstalovat a přeinstalovat nové 8.6 demo a ono si to rovnou najde registraci, nebo zadám vše znova???
    presne tak,kdyz odinstalujes petkovou verzi a nainstalujes sestku,registracni kod,ktery si v predchozi verzi musel vyplnovat se tam z cista jasna sam objevi a IW funguje jiz jako registrovane.. ovsem tento zpusob mi ani trochu nesedi,radsi bych rovnou instaloval sestkovou verzi a ne to delat takhle zbytecne slozite :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od xkovi
    ovsem pokud instaluju rovnou 8.6,tak mi to v poli registrace nenabidne cokoli napsat,zustane zasedle..neaktivni
    To se resilo uz nekde jinde, na web se dostala nejaka spatna verze... Doporucuji stahnout znova... A pokud ne, tak napsat na SunnysSoft, ze to nefunguje a pritom ma...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Citace Původně odesláno od beecher
    To se resilo uz nekde jinde, na web se dostala nejaka spatna verze... Doporucuji stahnout znova... A pokud ne, tak napsat na SunnysSoft, ze to nefunguje a pritom ma...
    Tak sem to zkusil stahnout znova,posledni verzi pro Acery, co Sunnysoft momentalne na webu ma a situace je stejna.. pokud na pristroj po HR nainstaluju rovnou verzi 8.6,pak proste neni mozne jakkoli vyplnit registracni klic, nebot v registracnim nazvu je jen "Acern30 Handheld" a pole pro vyplneni klice je sede,neaktivni,nelze do nej cokoli napsat.. chapu,ze kdyz si stahnu verzi z webu,tak nebude mit logicky registracni nazev, se kterym by pak fungoval klic, ktery jsem na zaklade registracniho nazvu k verzi 8.5 dostal.. ale je preci strasne neprakticky,abych kdykoli smazu PDA postupoval tak,ze nejdriv nainstaluju starsi verzi, registruju, pak odinstaluju a nainstaluju novejsi, ktera si z puvodni prevezme jen registracni klic..
    Existuje nejaky zpusob,ze dostanu na zaklade sve legalni verze 8.5 od sunnysoftu treba verzi 8.6, ktera bude rovnou fungovat na muj registracni klic k 8.5?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    244

    Citace Původně odesláno od xkovi
    Citace Původně odesláno od beecher
    To se resilo uz nekde jinde, na web se dostala nejaka spatna verze... Doporucuji stahnout znova... A pokud ne, tak napsat na SunnysSoft, ze to nefunguje a pritom ma...
    ...
    Existuje nejaky zpusob,ze dostanu na zaklade sve legalni verze 8.5 od sunnysoftu treba verzi 8.6, ktera bude rovnou fungovat na muj registracni klic k 8.5?
    Dobrý den,
    zařízení značky Acer (modely n50, n30, n35)se v nové verzi 8.6 Pro již nemusí registrovat (což indikuje nepřístupné pole pro zadání reg. klíče a nepřístupné tlačítko "registrovat").
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Citace Původně odesláno od zidane
    Dobrý den,
    zařízení značky Acer (modely n50, n30, n35)se v nové verzi 8.6 Pro již nemusí registrovat (což indikuje nepřístupné pole pro zadání reg. klíče a nepřístupné tlačítko "registrovat").
    Super, takze se mi nemuze stat, ze by me po 14 dnech program upozornil, ze ho nemam registrovany, jo?
    Ovsem pak jsem trochu zmaten, znamena to, ze novou verzi Sunnysoft proste pro Acery dava "zadarmo"??? Jestlize nevyzaduje registraci, pak si ji tedy mohou nainstalovat i uzivatele, co treba zarizeni koupili v zahranici a cestinu tedy urcite nemeli.. takze ji dostanou vlastne free??
    Bylo by to od Sunnysoftu fajn, ale ze by byli tak velkorysi, to se mi nechce verit )
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Rek bych, ze to asi tak uz bude...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    No tak to pred nima smekam Skoro me mrzi, ze sem si n30 nekoupil treba v Nemecku a nemohl pocitit ten luxus plne cestiny zadarmiko
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Pripojeni externiho pevneho disku pres USB Host....jak na to?
    Od linuxsoft v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 02-09-2007, 16:51
  2. USB HOST klavesnice
    Od frog_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 02-01-2007, 00:15
  3. funguje Bluetooth adapter pripojeny pres USB host rozhrani PDAcka ?
    Od Ferry_CZ v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 07-08-2006, 14:50
  4. Pripojeni USB GPS pres USB host na Loox 720?
    Od plawa v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-03-2005, 15:41
  5. CDMA modem pres USB host
    Od CommanderZ_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-12-2004, 13:15