Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 33

Téma: MDA Compact - už vím, jak na modem přes USB

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    0

    Morki, lepší je T-Mobile Communication Centre "nakupovat" (samozřejmě je to zdarma) přímo u zdroje, což je T-Mobile http://t-mobile.cz/Web/Residential/P...KeStazeni.aspx
    Update cca každý dva měsíce (update lze zjišťovat přímo z TMCC)

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    207

    Tak se hlasim mezi nepripojene.
    Nevim co delam spatne. Modem mi to najde, probehne i diagnostika modemu, ale vytoceni bud zahlasi chybu modemu, nebo se mi kousne MDA a nasleduje soft reset.
    Nevite nekdo jak presne nastavit vse pro Eurotel?
    Dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    A co tam nastavuješ?
    Teď jsem to zkoušel a kromě vytáčeného čísla *99# jsem nenastavil nic a připojil se napoprvé.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    207

    V modemu v MDAC, moznosti, je na zaskrtnuti prednastavit GPRS pripojeni a jmeno pristupoveho bodu.
    Kdyz jsem mel jeste Nokii 3650 tak sem resil nekde nejake upresnujici nastavenio v modemu nejakym prikazem +cgdcont... nevim uz jak presne to bylo. jestli je to nutne i u MDAC nevim.
    Zkousel jsem to i pres ten T-Mobile Communication Centre, ale tam je spoustu nejakych adres, chce to jmeno heslo. Nekdo tu psal ze to prenastavil na Oskara, tak jsem si rikal jestli by to nebylo reseni. Opravdu uz nevim.
    Jeste kdyz mam v MDAC zapnuty ten modem s temi informativnimi ctverecky (spojeni, Odeslat, Prijmout data) nic se mi nerozsviti. Kdy by se melo rozsvitit treba to spojeni? Uz kdyz PC najde modem? Nebo az po pripojeni k internetu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    207

    HURA. Uz to jede. Ale kde byla chyba to nevim. 10 x sem udelal vse dle navodu a po jedenacte to zacne fungovat. :sarcastic:
    No hlavne ze to jede.
    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od Whippy
    HURA. Uz to jede. Ale kde byla chyba to nevim. 10 x sem udelal vse dle navodu a po jedenacte to zacne fungovat. :sarcastic:
    No hlavne ze to jede.
    Diky
    A podle jakyho navodu jsi postupoval?
    Taky mam MDAc s ET, ale predplacenou kartu GO. Navodu jsem uz prosel hodne, CommCentre od TMO taky, ale porad se nepripojim ;o(


    Diky
    Johny
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    151

    Já bych měl asi poměrně zvláštní dotaz k použítí MDAc jako modemu přes BT.

    Používám soukromý MDAc, kde mám aktivní i GPRS.

    Teď to potřebuji použít u služebního notebooku (Win XP +SP2) pro připojení na internet přes GPRS, ale nemám v tuto chvíli k dispozici administrátorská práva :-(

    Takže jsem šel cestou BT připojení, kdy se mi podařilo vytvořit modem "Standard modem over Bloototh link", neboť na to práva nepotřebuju. Ale nejsem samozřejmě schopen dát tam inicializační řetězec pro GPRS.

    Napadlo mne, zda by ho nešlo do spojení "propašovat" přes terminálové okno, které mi umožnuje zadávat různé AT příkazy před vytáčením (aspoň já tach chápu text "Pre-Dial terminal screen"). Takže tam zadávám ATZ a potom AT+CGDCONT=1,"IP","internet".

    Ale výsledek nějak nefunguje :-(

    Prosil bych proto někoho znalého, ať mi můj postup zcela vymluví či mne nakopne správným směrem ;-)

    Díky

    Z
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    2

    Funguje MDA compact jako modem přes bluetooth s Macem?Pokud ano, prosím o sdělení jak s jeho nastavením,děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24

    zbz zbz je offline
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    17

    Tak bihžel jsem se take nepripojil, myslim ze jsem postupoval dle navodu, ale pri registraci pocitace do site mi to vyhodi chybu č. 734 nebo 732, kdyz jsem se dival do helpu, zkousel jsem varianty tam nadnesene ale stejne to nezabralo :-( No budu dal zkouset :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    148

    Tak se mi to povedlo s HTC Blue Angel aka ET DataPhone III a systémem WM2003SE. Nainstaloval jsem modem podle návodu ale ruční nastavení spojení se mi nějak nedařilo. Tak jsem ze zoufalství spustil ten USBModem_Dialer.exe odtud http://t-mobile.cz/Web/Residential/T-MobileMDA.aspx a hle, jede to. Jen mi po odpojení zamrzne telefonní část a musím jí restartovat přes flight mode on/off.

    Děkuji všem za přínosné informace zde
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    148

    No páni! Teď jsem zapomněl deaktivovat ActiveSync a připojil jsem se k internetu i tak. Stačilo odpojit od PC, nastartovat WModem, znovu připojit k PC, vytočit a hurá :-)

    Mám tu českou verzi ActiveSync 4.5.0 (sestavení 5096).
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    3

    Qtek 9090 "Blue Angel"

    upgradnul jsem do Qteku 9090 "Blue Angel" WM6.1 CE OS 5.2.19716 ... všechno šlapalo a stáhl jsem ještě češtinu do WM6 a po restartu jen uvodní obrazovka WM6, umíte si s tím někdo poradit? ( nenaváže se komunikace s PC přes USB abych reinstalnul WM6, zkoušel jsem SOFT i HARD reset a pořád uvodní obrazovka WM6, pouze jednou pípnul (
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    45

    Ahoj všem mám takovou otázečku. Mám HTC Diamond a Synchronizuji ho přes BT pak vytočím nějaky ty čisla a sem připojen na internet jenže se mi přesně za 5 min...od internetu odpoji. A nechce se mi to pořád vytáčet každých 5 min. Už nevím co dělat. Budu vděčný za každou radu či tip. Jde o vodafone
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    148

    Citace Původně odesláno od Matt4881
    Ahoj všem mám takovou otázečku. Mám HTC Diamond a Synchronizuji ho přes BT pak vytočím nějaky ty čisla a sem připojen na internet jenže se mi přesně za 5 min...od internetu odpoji. A nechce se mi to pořád vytáčet každých 5 min. Už nevím co dělat. Budu vděčný za každou radu či tip. Jde o vodafone
    Jedná se o vytáčené připojení k internetu pomocí modemu (telefonu) a tudíž je třeba na počítači upravit Vlastnosti / Možnosti / Délka nečinnosti před odpojením. Zřejmě tam máš právě těch 5 minut.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    45

    To jsem zkoušel a pořád to samo odpojí se to v PDA prostě. I tak dík za snahu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. internet na PDA přes CDMA modem
    Od grandmont v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 07-02-2008, 17:42
  2. Compact II jako modem pro notebook přes BT
    Od runner111 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-01-2007, 16:45
  3. SmartPhone II jako modem přes USB
    Od dusanm_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 21-03-2005, 12:11
  4. MDA 1 jako modem přes USB / COM
    Od Njord v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-06-2004, 08:19