Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: ActiveSync a dvě PC

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    1

    Mám Loox 410. Používám doma notebook a v práci PC. Chci mít své schůzky synchronizované jak s prací, tak s domácím pc. Nastavil jsem si synchronizaci Kalendáře na obou stanicích. Pokud mám ale v kalendáři např. pracovní schůzku, kterou organizuji, vytvořenou v práci, doma se mi hlásí problém, že adresář nezná jména účastníků a událost se do domácího pc nesynchronizuje. A tak je to i naopak.

    Nevíte, jak donutit activesync, aby jen synchronizoval událost bez toho, aby se staral, jestli pc zná nebo nezná dané kontakty?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    16

    No tak s tymto som sa zabaval dost dlho a nepodatilo sa mi prist na to ako to urobit. :? Ak sa ti to podari tak daj prosim vediet, pretoze sa to musi dat urobit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    0

    Možná bych ten problém ještě rozšířil (přihřál bych si polífčičku ...

    Také potřebuji synchronizovat data z více PC (dokonce ze tří, ale to už nehraje roli). Řekněme, že z jednoho PC chci brát kalendář a úkoly - na tomto PC není Active Sync (a nemůže tam být!!!) tedy potřebuju nějak jinak dostat data z Outlooku (export?) a dostat je do PPC - lze nějakým kopírováním něčeho někam? (Nenašel jsem způsob jak to inteligentně provést).

    Z tohoto PC však NECHCI brát adresář (kontakty) - ty chci do PPC dostat odjinud (nejlépe z MT - ale na tom jsem taky zkrachoval). Je možno nějakým způsobem dostat do PPC data v případě, že na PC NENÍ Outlook? Nemám chuť pracovat s Outlookem - tedy doma ho nepoužívám. Jediná cesta jak ovšem dostat kontakty z MT do PPC se mi jeví z MT do PC (Outlook) a z něj do PPC. NEBO snad znáte někdo jiné řešení?

    No a z toho třetího PC chci v podstatě jen soubory - ale to zvládám - cestou IR přímo do PPC nebo přes flešku do druhého PC a pomocí ASyncu do PPC.

    Uffffff ale je to všechno složité ...
    Zatím to nebudu dál rozvádět - třeba to upřesním pokud se najde někdo ochotný a schopný poradit ...

    Předem díky za snahu ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    37

    Problém, jak ho definoval honza.k, je skutečný a zatím se mi ho nepodařilo obejít jinak, než prostě účastníky nezadávat do polí k tomu určených, ale jinam (např. poznámka a spol.).
    Problém po "rozšíření" Vahač.Xem je ale jednoduchý: Na každém ActiveSyncu nastavit pravidla dle toho, co se tam má a nemá synchronizovat. Na PC bez AS potom jednoduchým Copy Pastem v Exploreru přenášet soubory, z Outlooku lze dostat exporty ve formátu .pst, .mdb, .csv a ještě další, tuším... Pokud bude v možnostech Syncu vypnuto převádění (např. .xls souborů), pak nedojde k problémům a přenos do jiného PC je možný i pomocí PPC jako média.

    - doufám, že jsem správně pochopil dotaz, přijde mi nějak podezřele jednoduchý... ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od roadmonster
    - doufám, že jsem správně pochopil dotaz, přijde mi nějak podezřele jednoduchý... ops:
    Hehe - možná jsem jednoduchý já, ale z odpovědi jsem jaxi nepochopil, co že byc teda měl dělat??????? ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Tenhle úkol plnil už kdysi spolehlivě free MultiPartnership Sync. Protože původní odkaz už není aktivní, SW máte tady. Počítačů pro synchronizaci lze nastavit víc. Vyzkoušejte a podělte se o zkušenosti.

    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    16

    Tak som to chcel skúsiť, ale akosi mi to vyhodí chybu ked to chcem nainštalovať. Nemam ani páru že čo s tým. Na akom Windowse ti to behá
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    16

    Tak som sa trochu popozeral co tu je na download a nasiel som komplet verziu ktora ma 1,4MB v sekcii "ActiveSync". A ta mi uz ide. Idem skusat. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Activesync
    Od sobhonza v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-04-2008, 13:43
  2. Internet via ActiveSync / Připojení via ActiveSync
    Od SixMan v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 03-10-2007, 22:24
  3. MDA III - ActiveSync 4.2
    Od Fány_oldd v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-08-2006, 16:27