kdyz treba posloucham hudbu a chci mit vyply displej (aby se nic nezmacklo a tak) ale aby PPC se nyvypl (abych tu hudbu mohl poslouchat) tak nevite kde najit nejaky takovy program nebo neumi to primo ten psShutXP v0.29? Diky
kdyz treba posloucham hudbu a chci mit vyply displej (aby se nic nezmacklo a tak) ale aby PPC se nyvypl (abych tu hudbu mohl poslouchat) tak nevite kde najit nejaky takovy program nebo neumi to primo ten psShutXP v0.29? Diky
Vie to GSplayer.
Bohužel bych ale u GS playeru moc nejásal, nevím jestli jen mě, ale i když to sice displej vypne, tlačítka už ne, což má zajímavý na mé pda zajímavý efekt - omylem se někde (dejmetomu v kapse) zmáčkne tlačidlo, což zapne i diplej, a pokud to je např tlačidlo pro kontakty, tam se dostanu nechtěně do kontaktů a už se displej nevypne![]()
Vyzkoušej některé z těchto přehrávačů.
ScreenLock 1.1 je utilita, která vypne obrazovku a zamkne všechny klávesy, včetně tlačítka power. Pro zapnutí musíte zmáčknout krajní HW tlačítka.
mne GSplayer vipina aj tlacidla >>> nabindujem si funkciu disp off and hold a mam
Presne tak, ja to robim tak, ze namapovanym tlacitkom uzamknem klavesy a nastavim cas, po ktorom sa mi vypne display, na rozsvietenie displayu potom treba stlacit tlacitko na zapinanie.Původně odesláno od Arius
ja zapnu hudbu a v psShutXP dam switch off display. a je to
Pripájam sa k Zdenkovmu doporučeniu na ScreenLock,funguje korektne pri všetkých aplikáciach a zaberá len 7 kbPůvodně odesláno od Zdenek Malinsky
stačí namapovať lubovolné tlačítko, a súčastný stisk 1 a 4. HW musí byť velmi krátky,aby zareagoval.
A co kdyz je potreba zamknout vsechny tlacitka krome tlacitek na preskakovani skladeb a ovladani zvuku? :?
A vypina i dotykovou vrstvu?
gsplayer jo