http://dotnetvnc.sourceforge.net/
Funkce:
- základní VNC funkcionalita
- fullscreen mód
- otočení obrazovky
- běží na PC, PocketPC (i VGA) a SmartPhone
http://dotnetvnc.sourceforge.net/
Funkce:
- základní VNC funkcionalita
- fullscreen mód
- otočení obrazovky
- běží na PC, PocketPC (i VGA) a SmartPhone
Huraaaa.. uz nebudu muset o vikendu do prace kvuli tomu abych tam zmacknul gombik. Staci vytahnout z kapsy compact, pul hodiny scrolovat obrazovku a trefit ten spravny :-)
EDIT: -On je to pouze ukazovac? ja nemohu ovladat pres VNC ten vzdaleny pocitac? Bida..
Coze? :O
Ja to teda nezkousel, ale to by bez toho bylo na nic...
Dobré ránko!Původně odesláno od Orloj
Toto si mohol robiť už dosť dávno. VNCviewer (nielen na pozeranie) tu už nejakú tú nedeľu je a tak isto RDP klient priamo vo WM2003 je prudko použiteľný.![]()
Me .NET VNC funguje bezproblemu, na serveru pouzivam TightVNC.
To ja samozrejme taky, ale bez podpory VGA, sizingu atd...Původně odesláno od peter.nr
Hm, a ze by bylo RDP i na Linuxu? Tak to jsem neslysel...
EDIT: Nemluve o W2K a tom, ze by umoznovaly pomoci RDP pristup na aktualni desktop...
Super, takze Orloj ziskava titul Mr. Plašič roku...Původně odesláno od hrobin
![]()
diky.. nechapu jak jsem bez takoveho titulu mohl existovat.. Muzu si psat pred jmeno Pls. ?
![]()
Muzes... Nemam na to copyright...Původně odesláno od Orloj
Jinak na VGA displayi je to jeste lepsi nez jsme cekali... Parada...![]()
Vidíš, to mi nenapadlo, že PocketVNC nepodporuje VGA. Máš pravdu.Původně odesláno od beecher
Ale tu nikto Linux nespomínal.Původně odesláno od beecher
Jasné. Ale pre XP je to THE BEST voľba.Původně odesláno od beecher
![]()
To sice ne, ale VNC je proste univerzalni reseni, pripojim se s tim kdekoliv je nainstalovany VNC server a navic je to open-source...Původně odesláno od peter.nr
Jasne, uz vidim, jak na serveru, ktery celou dobu bezi na W2K Adv. Server, budu davat XPecka... Komiku...:yes:
Na druhej strane to funguje! Práve som to otestoval ... chodí to!
Ale: Prekresľovanie je dosť pomalé v porovnaní s RDP (testované cez WiFi). Dá sa to niekde nastaviť? (pomer kvalita/rýchlosť)
No tak bych rad rozchodil tohle pripojeni ... Zkousel jsem to pres kolebku a moc se mi to libilo ale: Mam sdileny internet pres NAT na routeru ktery nemohu konfigurovat, a chtel bych se pripojovat pres GPRS od Oskara/Tmobila. Muzete mi nekdo poradit jak zhruba na to, eventualne bude-li to vubec mozne ?
W2k Server sa prirodzene neupgraduje na WinXP, ale na W2k3 Server.Původně odesláno od beecher
A tam RDP server funguje.
Samozrejme, stojí to nejaké prachy (W2k3) a nie každá firma si to môže dovoliť. V tom prípade je VNC super. :yes:
Pokud mate IP adresu z rozsahu pro lokalni site/intranety na svem PC, tak dokud ten router nebude umet forwardovat nejaky svuj port na port 5900 na tom vasem PC, tak to nepujde...Původně odesláno od Orbb