Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Nastaveni v registrech - hx4700

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    0

    Zdravicko lidi,
    da se nekde v registrech nebo nekde jinde nastavit, abych mel scroll bar na leve strane? jsem levak a vzdy kdyz chci posunout stranku dolu, tak si ji zakryvam rukou. Samozrejme to jde vyresit jinym uchopem, ale bylo by fajn scroll bar prepnout.

    Dale se chci zeptat. Mam nainstalovano se_vga, ale velikost pisma je vcelku mala. Da se nekde o neco zvetsit? samozrejme nainstalovanim ozvga castecne spravim, ale rad bych vedel kde se nastavuje pismo u se_vga. V registrech jsem nasel neco v HKLM/system/gdi a gwe. Budu s tim ted trochu experimentovat. Muzete my k temto klicum neco rict? Na co se pouzivaji a co se s nima da zmenit.

    Jo a jeste jedna vec. Kdyz jsem v real vga pomoci se_vga, tak se mi nejak pokazily ikony a podklad u wifi a bluetooth. Nevite co s tim nebo s tim proste musim zit?

    Diky za odpoved
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    Citace Původně odesláno od bardo
    Mam nainstalovano se_vga, ale velikost pisma je vcelku mala. Da se nekde o neco zvetsit?
    Vam nestačí setting -> System -> Screen -> Text Size?

    Citace Původně odesláno od bardo
    Jo a jeste jedna vec. Kdyz jsem v real vga pomoci se_vga, tak se mi nejak pokazily ikony a podklad u wifi a bluetooth. Nevite co s tim nebo s tim proste musim zit?
    jak se pokazily? jakou používáte aplikace naúmístění ikon v TODAY?

    pokud SPB 2.5plus - tak tam je možno si "zamknout" pomocí nastavení v menu programu ikony pro SE_VGA a oz_VGA :yes:

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    174

    Ikonny ai pozadi se nepokazily, jen logicky je to aplikace psana pro QVGA a tak se ikony posunuly do leveho horniho rohu a bohuzel tapeta, na ktere jsou ikony namalovane take se zvetsila, takze nesedi.
    Osobne to neresim a nechavam plavat, uz vim kam kliknout pri jake situaci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    0

    Mno popravde jsem text size mam na nejvetsi, ale obcas bych potreboval jeste o neco vetsi. napr kdyz jedu autobusem. Jasne, pak bych mohl pouzit qvga. Ale jen bych chtel vedet kde by se to pismo dalo jeste zvetsi. Zrejme nekde v registrech. Nebo?

    Kdyz pouziju real vga s se_vga tak ikony v today nejsou uplny, jsou velky, ale to neni ten problem. Ted mam na mysli kdyz kliknu na ikonu sit(pravy dolni roh) tak podklad je velky pres celou obrazovku, ale ikony jsou namackany v levem hornim rohu. Ale rekl bych ze to jsou jen kosmeticke chyby.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Andilek
    Ikonny ai pozadi se nepokazily, jen logicky je to aplikace psana pro QVGA a tak se ikony posunuly do leveho horniho rohu a bohuzel tapeta, na ktere jsou ikony namalovane take se zvetsila, takze nesedi.
    Osobne to neresim a nechavam plavat, uz vim kam kliknout pri jake situaci.
    Jo jo to je presne ono. Popravde se kvuli tomu taky nebudu zabijet. Jen se me jedna o to zda to nejak nekde nejde upravit. Ale myslel jsem si ze je problem prave v tom. Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    0

    jeste jedna vec. Netusim zda tu uz byla nekde zodpovezena. Mam nainstalovanyho total commandra a potreboval bych, aby se spustil s rozdelenim vedle sebe a ne pod sebou jak je to defaultne. Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2003
    Příspěvků
    193

    Citace Původně odesláno od bardo
    jeste jedna vec. Netusim zda tu uz byla nekde zodpovezena. Mam nainstalovanyho total commandra a potreboval bych, aby se spustil s rozdelenim vedle sebe a ne pod sebou jak je to defaultne. Dik
    Mohu dat k dispozici upraveny instalacni cabinet, ktery Total commandra automaticky nainstaluje na IPAQ File Store s nastavenou cestinou a je rozdelen na dve okna vedle sebe. Akorat nevim ,jestli bych neporusoval nejake licencni ujednani.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Mira
    Citace Původně odesláno od bardo
    jeste jedna vec. Netusim zda tu uz byla nekde zodpovezena. Mam nainstalovanyho total commandra a potreboval bych, aby se spustil s rozdelenim vedle sebe a ne pod sebou jak je to defaultne. Dik
    Mohu dat k dispozici upraveny instalacni cabinet, ktery Total commandra automaticky nainstaluje na IPAQ File Store s nastavenou cestinou a je rozdelen na dve okna vedle sebe. Akorat nevim ,jestli bych neporusoval nejake licnecni ujednani.
    Pokud to samozrejme nebude vadit tobe, tak me urcite ne. Prosim te posli mi ho na BardoThodol@seznam.cz. Byl bych ti vdecen. Dikec
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od bardo
    da se nekde v registrech nebo nekde jinde nastavit, abych mel scroll bar na leve strane? jsem levak a vzdy kdyz chci posunout stranku dolu, tak si ji zakryvam rukou. Samozrejme to jde vyresit jinym uchopem, ale bylo by fajn scroll bar prepnout.
    ... resilo se zde ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Citace Původně odesláno od Mira
    Citace Původně odesláno od bardo
    jeste jedna vec. Netusim zda tu uz byla nekde zodpovezena. Mam nainstalovanyho total commandra a potreboval bych, aby se spustil s rozdelenim vedle sebe a ne pod sebou jak je to defaultne. Dik
    Mohu dat k dispozici upraveny instalacni cabinet, ktery Total commandra automaticky nainstaluje na IPAQ File Store s nastavenou cestinou a je rozdelen na dve okna vedle sebe. Akorat nevim ,jestli bych neporusoval nejake licencni ujednani.

    Tak to zaujalo Upravoval si sám ? Ak áno vedel by si tam implementovať funkciu Send to Bluethoot ? Mohol by si mi to eventualne poslať tiež na mail,pls mam ho v profile,dik.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od oltcit
    Citace Původně odesláno od Mira
    ...instalacni cabinet...
    Tak to zaujalo Upravoval si sám ? Ak áno vedel by si tam implementovať funkciu Send to Bluethoot ? Mohol by si mi to eventualne poslať tiež na mail,pls mam ho v profile,dik.
    Mira myslel .CAB soubor pro instalaci...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Citace Původně odesláno od beecher
    Mira myslel .CAB soubor pro instalaci...
    To mi jasné mna zaujala zmienka o nastavení TC na dve okná vedla seba,co sa nastavit normálne nedá,len úpravou .exe súboru,a preto ten dotaz z mojej strany.Alebo ty vieš nastaviť TC na vertikalné zobrazenie obidvoch okien súčastne ? Ak áno tak nám porad a nenechávaj si to iba pre seba
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Myslim, ze Mira spise myslel, ze to jsou ty dva virtualni okna...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. wm6 a 614c,změna nastaveni v registrech?
    Od drsnake_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-09-2008, 20:56
  2. Umisteni panelů nastaveni v registrech
    Od bluefox_ce4you v sekci + Registry
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 14-10-2006, 16:58
  3. alarm v registrech
    Od mr.pohoda_ce4you v sekci + Registry
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-04-2006, 11:11
  4. Nastaveni ozVGA na hx4700
    Od hosic_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-09-2005, 09:24