Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Problem se signalem MDAC

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    245

    Zdravim vsechny. Projevuje se vam nekomu nejaky problem s prenosem hovoru u MDAC? Mam posledni ROM, Oskar a kdyz volam, druha strana si stezuje, ze kazde druhe slovo neslysi, pripadne nekdy slysim silene spatne ja druhou stranu - pri tom vsem se signal tvari, jakoze pry plno. Obcas se mi taky stane, ze mi nekdo vola a sit mu nahlasi, ze jsem nedostupny, pritom mam aktivovano cekani hovoru na lince a MDAC zapnuto a s plnym signalem. Diky za vase postrehy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    kolisáná signálu - jeden z důvodů prodeje MDA C, ale měl jsem věe originál, myslím, že to vyřeší jen výmněna HW

    Nedostupný nebo BUSY? příjde Vám potom SMS o zmeškaném hovoru?

    Mne se stávalo, že si lidé stěžovali, že mám často obsazený telefon, byť jsem netelefonoval, netahal data, prostě byl jsem ready na příjmání hovorů - problém byl v "praní se" WISBAR versus Pocket Zen Phone
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    245

    Citace Původně odesláno od dort
    kolisáná signálu - jeden z důvodů prodeje MDA C, ale měl jsem věe originál, myslím, že to vyřeší jen výmněna HW

    Nedostupný nebo BUSY? příjde Vám potom SMS o zmeškaném hovoru?

    Mne se stávalo, že si lidé stěžovali, že mám často obsazený telefon, byť jsem netelefonoval, netahal data, prostě byl jsem ready na příjmání hovorů - problém byl v "praní se" WISBAR versus Pocket Zen Phone
    Jsem nedostupny, pak mi prijde SMS o zmeskanem hovoru. Wisbar ani PZP nepouzivam
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Mam v Compactovi nějakou dobu kombinaci Originální ROM, originální ExtROM, a nejnovějšího Rádia 1.11 a s tímto problémem jsem se zatím nesetkal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    no pak těžko radit, asi by to chtělo zkusit HR a zda "nedostupnost" telefonu nezpůsobuje nějaký soft, či třeba program běžící na pozadí :-(

    ale kolísání signálu to bude na servis :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    245

    Citace Původně odesláno od dort
    no pak těžko radit, asi by to chtělo zkusit HR a zda "nedostupnost" telefonu nezpůsobuje nějaký soft, či třeba program běžící na pozadí :-(

    ale kolísání signálu to bude na servis :no:
    Neee, to nerikej, mam tam iMate ROM, to asi na servis nebude Uz je zpusob, jak dostat puvodni zpet? Nejak jsem to prestal sledovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Ozvi se mi SZ, mam možnost kompletní obnovy původní ROM, ExtROM i Rádia.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. P535 problem s GSM signalem
    Od tomik999 v sekci P5xx
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-04-2009, 21:27
  2. Yakumo Alpha - Problém s GPS signálem
    Od JackS v sekci Yakumo
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 12-06-2006, 11:51
  3. Problem se signalem na N35
    Od Urban2Go v sekci TomTom
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 11-06-2006, 06:51
  4. Yakumo Delta 300 GPS a problem se signalem
    Od duffioso v sekci Yakumo
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 13-04-2006, 16:24