Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Eurotel Dataphone II - jak velkou sd/mmc kartu...

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    0

    ahoj vsem a moc velke sorry.
    at jsem hledal kdekoliv, na netu , u Et, i tady, za boha nenajdu jak velkou kapacitne muzu dat kartu do MDA II.

    Poradite mi nekdo?

    DIky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    1GB SD/MMC funguje 100%. Větší jsem nezkoušel..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    no ja nevim jak velkou to zvladne.. ja tam mam 1GB Sd (mel jsem i MMC ale ta byla o neco pomalejsi) a funguje to ok.
    snad jsou i vetsi ... ale ty jsem nemel moznost vyzkouset.
    takze do 1GB v pohode.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    tak jsme se tak hezky potkali i ve stejnou minutu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    0

    teda panove, co dodat.
    diky za info, rychlost a radu...
    mam to mda od vcera, pro kartu jdu pristi tyden.
    1GB je jasna volba, asik teda SD, kdyz mam bejt rychlejsi

    diky!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    mohu připojit stejnou zkoušenost 1GB SD A-DATA ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    0

    heh a aby nedoslo k omylu, je SD zkratka pro secure digital ? :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    jj SD = Secure Digital
    ma vlastni radic, takze by mela byt rychlejsi nez mmc. ceny jsou vicmene stejne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    0

    ... tak si predstavte, ze 21.04. jsem se na totez zacal ptat mailem v eurotelu... ty drevaci po protahovani odpovedeli az dnes :-)
    kdyby to nebylo tak dlouhy, tak to jsem vlozim, to je humor sam...
    a hlavne pry max 256MB kartu, vetsi ne...
    no ale ja dam spis na nazor vas tady, co to mate odzkouseny,
    uz mam objednanou 1GB Preteca, tak uz se tessiim :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Velkou kartu pro Pocket Loox N560
    Od vasekv_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 03-07-2007, 22:03
  2. Jak velkou SD kartu přijme ACER N35i
    Od Čeněk v sekci Acer
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-01-2007, 17:51
  3. Eurotel DataPhone III - Eurotel je zase první...:(
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 31
    Poslední příspěvek: 08-02-2005, 12:49
  4. Jak velkou SD/ MMC kartu mate?
    Od elit v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 10-10-2004, 17:13