Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 10 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 137

Téma: Warcraft II

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    zdravim,

    nejak to tu nemuzu najit tak doufam ze to sem uz nekdo nenapsal.
    kdyztak to prosim smazte.

    po super UFU (sice jen beta) pro pocketpc se objevila i predelavka hry Warcraft.
    jedna se samozrejme o freeware
    (texty jsou ale v rustine)
    je moznost prekompilovat si pc verzi sam a s ang nebo s cz texty (dle vasi verze) ale ja uz warcrafta znam zpameti, takze texty ukolu nepotrebuju.
    treba se to nekomu z vas bude libit

    ke stazeni zde <a href="http://soneric.kiev.ua/wargus.rar">zde</a>

    a nejaky obrazek ze hry

    <img src="http://www.pdasoft.cz/files/root/obrazky_sw_infu/2005/Wargus/image001.jpeg">
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Vypada to pekne, ale na MDA Compact nehratelny, necitelny...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    73

    Večer to zkusím na MDAII.
    A jen se modlím, aby to nefungovalo nebo to jinak nevyhovovalo. :dead: Jinak ámen s prací. I když ono to nebude zas tak horké, AoE sice v MDAčku bylo fajn, ale nebylo to ono.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    0

    Super, dej sem pak vedet, taky to zkusim tam nalejt...
    ale taky se modlim at to nejde, jinak mi to mlada sebere a nedostanu ji od toho :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    128

    Tak jsem to zkusil na MDA II a mam to nejaky moc tmavy. Podsviceni mam naplno a stejne se na to neda divat, nevite nekdo nejakej figl?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    mno pravda trosicku tmavsi to je... ale normalne bez problemu ? jen mam trosku problem pri te prvni obrazovce kde vybiram hru .. ale hra jako takova uz mi prijde v phode... ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Hmm - taky to do zkusim narvat do sve cihlicky (ze se ale tento tyden urodilo softu, "co stoji za hrich" - Win95, Dynamo, emulator Palmu a tenhle Warcraft --> to me nemeli delat - si zase budu hrat ops:

    Btw. myslim, ze tohle nepatri do sekce PhoneEdition PocketPC, ale do Software obecne
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Citace Původně odesláno od merlin_cz
    zdravim,

    nejak to tu nemuzu najit tak doufam ze to sem uz nekdo nenapsal.
    kdyztak to prosim smazte.
    Neverim tomu ze si do vyhledávání napsal warcraft a nevypadlo ti tohle ale vpohodě. Je to spíše pro VGA pda
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    ne ja totiz hledal pouze v sekci phone
    ja do jinych sekci nekoukam ... nejak na to nemam posledni dobou cas... jsem rad ze stiham ten phonepocketpc

    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    crz crz je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    82

    funguje W2 i na QVGA ???
    v jinem foru jsem se docetl ze pry jde pouze na VGA :/
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Citace Původně odesláno od crz
    funguje W2 i na QVGA ???
    v jinem foru jsem se docetl ze pry jde pouze na VGA :/
    Funguje, ale jo to hrozně titěrný, nic nevidíš.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Citace Původně odesláno od yasmeene2
    Citace Původně odesláno od crz
    funguje W2 i na QVGA ???
    v jinem foru jsem se docetl ze pry jde pouze na VGA :/
    Funguje, ale jo to hrozně titěrný, nic nevidíš.
    That's it! Presne tak... tohle uz je moc velka miniaturizace na to, aby to bylo hratelny. Zlaty UFO)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    68

    Nevim jak vám, ale mě to nejede. Když mam zapnutý realvga tak mi to nejde vůbec a když mam zapnutý normální vga tak de jen to bez 640, ale nedá se číst co to po mě chce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    no jen takova opatrna otazka.. jestli jsi stahoval z toho linku ... ty umis azbuku ? :c)
    ja teda vubec... takze tak nejak vzpominam co to po me chtelo kdyz jsem to hral na pc :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Citace Původně odesláno od merlin_cz
    no jen takova opatrna otazka.. jestli jsi stahoval z toho linku ... ty umis azbuku ? :c)
    ja teda vubec... takze tak nejak vzpominam co to po me chtelo kdyz jsem to hral na pc :-)
    Coze? Azbuku? Neni tam... ale nema to do ni daleko, jak je to maly. Me to prijde docela nehratelny.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 10 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Warcraft 2
    Od cpujky v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 13-01-2007, 20:38