Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Chcete mat okna vo svojom ppc?

  1. #1

    LX LX je offline
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    11

    Vyskusajte
    http://www.aspecto-software.com/Dynamo/Dynamo.htm
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    No to je pekna uchylarna Asi nevic z toho budou nadseny Applisti, neco podobnyho jsem na jednom Macu nedavno videl...
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00061631_DynamoAnim_317n.gif 
Zobrazení: 23 
Velikost: 596.1 KB 
ID: 1837  
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Jo, tohle kdyby umelo vyuzivat ten chip v Dellu X50v, to by byla parada...

    Jinak, tohle je docela sranda, ale Sun kdysi ukazoval sve "3D" GUI pro Solaris, a to byla jeste vetsi silenost... Tohle prepinani fungovalo tak, ze se ty snimky apps namapovali jako steny mnohostenneho "valce" a ten se otacel... No husty...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    628

    Tak mě se to docela líbí. Na Compactu se s tím výborně přepíná mezi aplikacemi bez použití stylusu. Ani si raději nepředstavuji, kolik oken se musí na obrazovku vejít na VGA zařízení v RealVGA režimu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Tak ja to zkusim...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Tak bohuzel i v RealVGA se jich tam vejde jenom devet... ops:
    Sice obcas to trochu hapruje, ale to uz mozna nezvlada OS...

    Ale Crusader ma pravdu, ze na bezstylusove prepinani apps je to idealni... :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Po stlačení tretieho HW buttonu (ako píšu v návode - u mňa pôvodne spúšťal Contacts) sa zobrazí prázdna modrá obrazovka. Nič viac. Bez ohľadu na to, či mám spustené nejaké aplikácie, alebo nie. :?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No, az bude mit PDA 512MB RAM, tak pak to bude pouzitelne, jinak moc ne... Mne to zralo v pameti 12MB... :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    Po delší době jsem dnes juknul na FreeCab`s, zaujalo mne Dynamo, nainstaloval jsem program a šel na ce4you zjistit, zda najdu nějaké zkušenosti ... a ono se tu o tom opravdu již mluvilo , ale moc ne z hlediska obsluhy a nastavení . Poslední verze Dynama umí zobrazit a přepínat až 12 programů, z hlediska obsluhy jsem si zjistil, že:

    - Programy k přepínání program zaregistruje až po startu Dynama, tzn. že o již běžících programech Dynamo neví. Řešením je zapnutí autostartu, viz níže.

    - Do nastavení programu jsem se dostal po jeho startu, kdy je nutné přidržet stylus u spodní hrany a mimo plochu obrázku, zde je seznam běžících programů, nastavení Dynama (rychlost animace, pozadí, nastavení Hot Key, autostart a registrace, která je free, kód je 'TFJECOIJIBGOVWS').

    - Nastavil jsem autostart a přiřadil tlačítko pro start Dynama (kalendář, ten obsluhuju v PocketBreeze). Po soft resetu již Dynamo vidí všechny běžící programy, tedy do počtu 12 kousků, no ale jen magor jich má tolik , že ano .... běžící programy lze vypnout přidržením tlačítka a poklepem na program, nelze ukončit Today a ActiveSync (to mám z fóra k programu)...

    Jak tu píše Crus, je to docela dobré na přepínání bez použití bodla... zajímá mne, zda má někdo delší zkušenost s používáním, tzn. stabilita kontra zatuhnutí nebo zpomalení systému ... podle mne to běží svižně, zpomalení nebo kousnutí jsem při krátkém testování nezaznamenal, rovněž start po SR nedotčen.... dále vychytávky v nastavení a použití atd. Zaplácnutí paměti mne tolik netrápí, hodně programů si otestuji, ale v cihle mám jen to co potřebuji, no a Dynamo vypadá na to, že by v cihle mohlo zůstat . Pro neznalé připojuji náhled na 10 ikon běžících programů z testování...
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00074426_Dynamo_btK6.jpg 
Zobrazení: 23 
Velikost: 79.7 KB 
ID: 2393  
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    300

    akorat ze mi zustava po kliknuti na okno programu nebo nastaveni, dokonce i standartni dialler (kdyz ho omylem zmacknu -jinak pouzivam fingerclix) toto stale otevrene a nejde uplne zavrit (pozuivam SPB+ a normalne programy krizkem zavrit jdou) -docela se tam pak ty okna hromadi.. navic asi i zerou pamet. skoda, jinak bych to pouzival

    A vsimli jste si jeste dalsi aplikace od tohoto vyrobce? Jmenuje se to DWELLER to by se to taky mohlo hodit..

    EDIT: dalsi negativni poznatek je, ze program obcas po nejake dobe sam od sebe zmizi a je treba ho znovu spusti -ale nejsem si jist jestli to nedela informant tim ze prelinkuje znovu tlacitko kalendare
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. jak zrušit otevření okna složky po připojení komunikátoru k PC
    Od libmot_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-07-2008, 08:13
  2. Aplikace bez okna/formuláře.
    Od Mobex v sekci Programování
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 28-06-2008, 14:50
  3. Vyskakovacie okna na browseri.
    Od pdq v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-02-2006, 07:50
  4. VGA a systémové dialógové okná
    Od peter.nr_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 25-03-2005, 21:30