Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Obecné dotazy

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    33

    Dobrý den,

    chci si koupit nějaké zařízení (konkrétně Acer n35, ale to zde asi nehraje roli) a chci se optat na pár obecných věcí, na které jsem v článcích nenašel odpovědi.

    1) Lze nějak docílit stavu čistě nainstalovaného zařízení, tj. stavu, ve kterém se zařízení zakoupí? (tj. pokud si např. nainstaluji aplikaci, která se pak nebude chovat slušně a nebude možné ji seriózně odinstalovat, tak bych rád provedl „novou instalaci jen OS“)

    2) Četl jsem, že paměť je relativně malá. Když spustím náročnější aplikaci, jak je to se swapováním? Provádí se? Kam? Na flash kartu?

    3) Kam se ukládají registry Windows?

    4) Pokud něco nainstaluju něco na SDRAM a dojde šťáva, ztratím pouze spuštěný proces nebo i nainstalovanou aplikaci?

    5) Kam se ukládají data např. z Outlooku?

    Děkuji za odpovědi
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    1. Ano, rika se tomu HW reset a to de fakto znamena, ze se zarizeni uvede do cisteho stavu jako po zakoupeni.

    2. Neswapuje, kdyz neni fyzicka pamet, program se nespusti.

    3. Kam... Do souboru Jako na velkych Woknech.

    4. Kdyz dojde stava (jak hlavni, tak zalozni baterka), tak se dostanete do stavu popsanem v bode 1.

    5. Do vnitrich databazi + prilohy jako soubory.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    5. Do vnitrich databazi + prilohy jako soubory.
    I vlastni emaily jsou jako soubory... \windows\messaging
    Ale je mozne, ze maji i svou kopii/original v interni DB.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    33

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    5. Do vnitrich databazi + prilohy jako soubory.
    A tedy dojde-li šťáva, přijdu o ně?

    Jde nějak tato paměť (SDRAM) dokupovat nebo co koupím, již nezměním?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od rk
    A tedy dojde-li šťáva, přijdu o ně?

    Jde nějak tato paměť (SDRAM) dokupovat nebo co koupím, již nezměním?
    Ano, prijdete, jako o vsechny v RAM nainstalovane programy, data do ni ulozene. Tedy po tom, co se vybije i zalozni baterie... Ale nezapomente, ze existuje neco jako je zaloha, kterou pak muzete obnovit...

    Pamet do PDA, tedy RAM dokupovat samozrejme nejde, protoze je napevno pripajena k desce. Rozsirovani ulozneho prostoru se dela pomoci pametovych karet, at uz Secure Digital nebo Compact Flash...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    ...jen doplnim, ze pamet v zarizeni rozsirit jde, delaji to nektere firmy na Netu, ale takova operace se pohybuje ve stovkach dolaru za 64MB - i gigova SD karta je proti tomu smesne levna
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HTC Herald obecné dotazy
    Od killerGBU_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 13-05-2008, 22:12
  2. VOX - dotazy
    Od senky v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 10-07-2007, 08:30
  3. Dotazy na A620 BT
    Od maque v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 07-09-2005, 07:24
  4. obecné dotazy, ale velice důležité !!!
    Od TomasCZ v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 10-06-2005, 09:03