Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Nefunkční Klient terminálových služeb

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    16

    Nemáte někdo zkušenost s nefunkčním připojením z PPC přes Terminalového klienta k PC. Při pokusu o připojení přes Wi-Fi k počítačům kde to mezi dvěma PC normálně funguje /jak na lokální tak přes internet/ se to připojování spustí, na cílovým PC to hrábne na disk a to je vše. Pak to čeká a ukončí chybovou hláškou, že Časový interval pro připojení vypršel- Zkuste to znovu.

    Ověřoval jsem port 3389 z PPC na PC a funguje, ping taky jede dobře, ostatní síťové služby fungují (VNC, ftp, commander).

    Už mě nenapadá co.

    A ještě dotaz na závěr. Existuje nějaká utilitka co sama vyhledává Wi-Fi sítě a automaticky se k nim, když je signál, připojuje?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    1. Zkuste kouknout na serveru do Terminal Services Configuration -> Connections -> RDP-Tcp -> General -> Encryption. Mam pocit, ze Pocket PC nezvlada High encryption...

    2. Co mate za system? Ve WM2003 to je v zakladu (Zero Configuration Utility).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    16

    mám tam režim client compatible, tak to dávám na low a doma to odzkouším. jde o to že to nejede ani po místní síti s XPčkama a tam se myslím, ani nic nenastavuje - ještě juknu na firewall. díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    16

    tak to nepomohlo :disgusted:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    ...a na tom serveru - neni alespon neco v logu? Nejaka bezpecnostni chyba?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    16

    Ne, nic se na serveru neděje. spíš to vypadá na špatnou odezvu sítě na PDA, včera se mi podařilo náhodou připojit přes lokální síť, přes net to ovšem stále nejede.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    1

    Mám podobný problém. Zkoušel jsem to na dvou zařízeních ASUS 620 a Asus 730W. Obě zařízení se poprvé připojila na terminálový server, ale podruhé již hlásila chybu "Terminálový klient odpojen - Chyba sítě. Klient se odpojil od serveru. Zkuste se připojit znovu." Obě PDA mají různé operační systémy, přesto to funguje u obou stejně. Připojení jsem zkoušel přes Eurotel a Nokii 6230 s 6310i se stejným výsledkem. Když jsem si byl jistý, že se jedná o problém s licencováním, podařilo se mi připojit na terminal server přes stolní PC připojené na Internet pomocí ADSL, se kterým bylo PDA spojené synchronizačním USB kabelem. Terminal services přes toto stolní PC funguje bezvadně, přihlašovací obrazovka naběhne do 5 sekund. Z toho mne napadá, že by problém mohl být někde v nastavení Bluetooth nebo připojení na PDA.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    16

    Tak jsem na to přišel. V registrech v HKLM\SOFTWARE\Microsoft stačí najít a smazat složku MSLicensing. Pak už to pojede. On si pak vygeneruje novou. Nevím proč to nejelo hned ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    16

    Tak jsem na to přišel. V registrech v HKLM\SOFTWARE\Microsoft stačí najít a smazat složku MSLicensing. Pak už to pojede. On si pak vygeneruje novou. Nevím proč to nejelo hned ...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. K čemu je program Klient Terminálových Služeb v PPC 2003 ???
    Od Rodian v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 44
    Poslední příspěvek: 24-11-2007, 19:14
  2. Klient terminálových služeb
    Od pavelec v sekci Programování
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-02-2007, 23:01
  3. HP rx3715 - chybí klient terminálových služeb
    Od dvoracekp v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-10-2006, 08:20
  4. Používání programu Klient terminálových služeb
    Od cobra7 v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 24-10-2005, 20:34