Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 4 z 25 PrvníPrvní ... 2345614 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 369

Téma: UFO pro Pocket PC

  1. #46
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    0

    Jak se v PocketUFO otaci/rozhlizi panackem? :-)

    Ve verzi na PC se vojak rozhlizel pres klik pravym tlacitkem mysi.

    Tady sem na to neprisel a opisovat kruh sezere strasne casu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Citace Původně odesláno od hosic
    Jak se v PocketUFO otaci/rozhlizi panackem? :-)

    Ve verzi na PC se vojak rozhlizel pres klik pravym tlacitkem mysi.

    Tady sem na to neprisel a opisovat kruh sezere strasne casu.
    Jednoduse,staci ukazat,kam se chces natocit a pak vpravo,kde mas moznost kliknout na takovyto menu, co chces udelat zvol Turn to cursor a on se otoci..je to trochu na palici si na to zvyknout,ale da se to
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Tak sem si taky nainstaloval novou verzi 1.21, doted sem mel jen 1.20.. a chtel sem se zeptat, zda uz to v ni nekdo dotahl dal..ja totiz jedu vlastne od zacatku hry, kdy byla prvni mizerna betaverze, cislo uz si nepamatuju.. bylo mi lito pracne udelane mise ztratit, tudiz sem si ulozene hry jen prehral do novejsi..a ted otazka, muze si ulozena hra z chybove betaverze vzit tyto chyby i do novejsi, ackoli ta uz nektere konkretni ma treba opravene???
    Docala bych to potreboval vedet, pac ve verzi 1.20 sem to dotahl uz celkem daleko..mam vsechny dostupne lode..2x Mstitele, 4x Bouri, 1x Blesk.. atd..proste dost daleko na to, abych to zacal hrat od znova..(chci co nejdriv do Cydonie, pokud to v tehle hre vubec jde)
    STALE mi totiz nejde vyrabet fuzni koule, pripadne vznasedlo s fuznimi koulemi..teda takhle, mohu zadat vyrobit jak fuzni koule, tak jejich nosic pro lod (analogicky vznasedlo i fuzni koule do nej), ale jakmile jednou vyskocim z menu manufacture a vratim se do nej, nepochopitelne se vyrabi "oboji", tedy ze vidim,ze ve stejnem mnozstvi, jako sem zadal treba nosic fuznich kouli se vyrabi i fuzni koule samotne..no a kdyz dobehne vyroba, udela to jen ty fuzni koule, nosic nikoli..porad porad a porad, zkousel sem to snad 10x...u vznasedla to same (
    Tak piste, zda vam to jde v poho, znamenalo by to, ze nema smysl nahravat ulozene hry z predchozich betaverzi, pac tam zustavaji chyby, coz smazava vyznam instalovani novejsich betaverzi..diky:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Tak jsem hral tu 1.21

    Rozhodne to uz nepada po skonceni mise. A par dalsich drobnustek (jsem pomerne na zacatku, takze nevim, jestli bude neco dal ve hre)

    Btw: Proc nekdy ufoun vybouchne, kdyz ho zabiju? Uz se mi dvakrat stalo, ze jsem takhle prisel o skoro celou partu :dead:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od CommanderZ
    Btw: Proc nekdy ufoun vybouchne, kdyz ho zabiju? Uz se mi dvakrat stalo, ze jsem takhle prisel o skoro celou partu :dead:

    Myslim, ze vybouchne granat, co ma za opaskem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Opravdu jeste nikdo netestoval hrani z ulozene hry z predchozi bety (1.20)?Potrebuju vedet, zda vam tam zustavaji nejaky chyby..nebo zda to na to nema vliv, pokud to v 1.21 bylo jiz opraveny?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od hosic
    Citace Původně odesláno od CommanderZ
    Btw: Proc nekdy ufoun vybouchne, kdyz ho zabiju? Uz se mi dvakrat stalo, ze jsem takhle prisel o skoro celou partu :dead:

    Myslim, ze vybouchne granat, co ma za opaskem.
    A jaktoze tem selectoidum nevybuchuje. A navic, bagr (nebo kure nebo jak se to jmenuje - takovy to co umi jenom kousat a hrozne rado si to dava tanky k obedu) pokud vim granaty nema :no:

    To xkovi: zazalohuj si jak hru tak savy a vyzkousej to sam
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    33

    Citace Původně odesláno od CommanderZ
    Tak jsem hral tu 1.21
    Btw: Proc nekdy ufoun vybouchne, kdyz ho zabiju? Uz se mi dvakrat stalo, ze jsem takhle prisel o skoro celou partu :dead:
    To je jednoduchá odpověď - protože má u sebe granát! Nejméně jedno kolo předtím než si ho zabil si šedivej odjistil granát (nastavil časovač) a neodhodil. A když ho odpráskneš, tak vybouchne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Ale ten bagr u sebe prave granaty (snad) nema (
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    0

    No, mozna ne, ale treba mu vybouchne neco jineho. (zdroj energie?)

    V UFO: Enemy Unknown taky kdyz sem roztrilel ten jejich letajici disk, tak obcas jen tak spadnul a obcas vybouchl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Jj, CyberDisk doprovazel Sektoidy a po zniceni vybuchl a to tak, ze notne)

    Takovy tamto co popisujes by mel byt teoreticky Parak, nebo jak se ta mrcha menovala. Bouchat by nemel.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Vtipny na tom je to, ze s sebou do pekel veme vcetne mejch i spoustu kamosu ruzne rozhazenejch po zakladne (vzdycky se to stalo u me v zakladne) - proste obrovska retezovka, ktera jednou vyhodila do vzduchu pulku mapy
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Aha, takze spatnost)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Ja to nemam jak vyzkouset, mam savy jen ze stare hry, ktere nadale uzivam, pac uz sem hodne daleko..proto se ptam, zda to nekdo nezacal hrat od zacatku v 1.21 a uz taky neni nekde dal, aby vyzkousel, ze fuzni koule mu jdou normalka vyrabet, stejne tak nosic...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 25 PrvníPrvní ... 2345614 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Pocket Artist versus Pocket Painter
    Od Mlok_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 30-04-2009, 18:05
  2. Upgrade iPAQ H3630 pocket pc 2000 na pocket pc 2002
    Od St.mik v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-07-2006, 10:00
  3. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 04-05-2006, 16:57
  4. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-09-2005, 12:14