???
tank jsem s sebou mel kulometnej, ale o ten jsem prisel hned jak jsem vylez ze dropshipu. plazmovy a laserovy zbrane mam akorat kdyz je seberu ufounum. a co - tak jsem bagdad 2. unora nezachraniljen doufam ze mi neseberou dotace:sarcastic:
???
tank jsem s sebou mel kulometnej, ale o ten jsem prisel hned jak jsem vylez ze dropshipu. plazmovy a laserovy zbrane mam akorat kdyz je seberu ufounum. a co - tak jsem bagdad 2. unora nezachraniljen doufam ze mi neseberou dotace:sarcastic:
:?: provádíte výzkum ? laserovou technologii můžete zkoumat hned od počátku, plazmové zbraně získáte právě výzkumem zbraní sebraných v misích. Do doby než budou prozkoumané je nemůžete používat. Jde to potom postupně: např. laserová technologie -> laserová pistole -> laserová puška -> laserový tank -> laserové dělo pro stíhačku -> laserová obrana základny. U ostatních technologií je to podobné. Postavit laboratoře, nakoupit vědce (scientist) a zkoumat a zkoumat.
jo, to vim, par vyzkumu uz mam, ale tadyty zrovna neops:
![]()
![]()
To jsou právě ty nejdůležitější Výzkumy. zbraně a pořádný skafandry. K tomu je pro změnu potřeba vyzkoumat elerium a cizácké slitiny. Pak mají teprve vojáci nějakou odolnost.
Blba hra:
Zrovna kdyz jsem se zacal davat nejak do hromady a poprvy jsem dal i takovy ty hnusny kobro-hydralisky, tak na moji zakladnu priletelo "very large" UFO rychlosti 5000 uzlu, z obou interceptoru nadelalo smazky na jednu ranu a vylodilo se do zakladnynejdriv mi zabili bagrama tank a 2 osamoceny vojaky a pak prisli floateri a raketometama si udelali jeden elagantni ultrakill (pro ty co nehrali UT - 5 fragu na jednu ranu) a druhej multi (3 na 1):dead: :no:
Tak se vrať k poslednímu saveu. Chce to pořádný obrany základny. Můžeš mít i několik stejných. Počet zásahu na útočící loď se tím násobí. A víc vojáků na základnu. Také je dobré mít několik laserových tanků. Přeci jen ztráta tanku tak nebolí jako ztráta zkušeného veterána.) Good Luck.
Savy tak stary, abych do priletu toho ufa stih postavit obranu jsem nemel. Tak, i pres to ze me to stalo nekolik hodin hraju znova:?
Tak ja posledni dobou resim jiny problem..uz mam litaci skafandry,plazmovy kulomety,vznasedla..ale ted sem ve fazi,ze od posledniho save mi to hazi 2 situace..bud mi napadnou bazi,pricemz se to bud kousne pri skrytym pohybu,nebo pri ukladani pri misi,takze ji nenaloaduju..anebo mi nenapadnou bazi,ale nejaky mesto a v nem se to pro zmenu kousne nenavratne pri zabití posledniho ufouna:-((
Jakoby bych byl ve fazi hry,kdy se to za kazdou proste chce kousnout a nepustit me to dalUz at je nejaka stabilni verze,pac jinak je to super hra..rad vzpominam na jeji parby jeste na 386..
Jestli nekdo nasel reseni jak z takove situace,budu mu moc vdecny ;-)![]()
Upozorneni pro vsechny parice PocketUfo - vysla nova betaverze 1.20. Link: http://www.smksoftware.ru/draw.php?mode=download&file=beta_120.zip
muhehe ... laserovy zbrane cizaci nemaj, to je pozemskej vymyslPůvodně odesláno od CommanderZ
![]()
jo kdybys tuhle hru hral uz v 1994 na 386ce, tak bys ted tak netapal.
Investuj do vyzkumu, jestli to mas blbe rozehrany, tak klidne zacni znova. A hlavne nikdy neprodavej elerium :-)
Skoda, ze uz tam neni bug jako ve starem UFO, kdy cizaci pri napadeni lidske zakladny doplnili sklady Eleriem.Původně odesláno od reskator
Jo to byla parada,s tim eleriem..ale prijde mi,ze spotreba eleria v mych Avengerech,co uz mam 4 je nizsi nez v puvodni verzi na PC..ja uz ho nemam kam davat a zalozil sem dalsi dve baze,abych to mel kam presouvat![]()
prave jsem si ufo take stahl a zacal hrat, ale jaxi jsem narazil na problem ze nemuzu nic postavit!:?: mam posledni betu 1.21 ale v zakladne se mi zadnou novou mistnost nedari postavit! Koupit se da, vybrat misto kam to taky, dokonce i potvrdit, ale pocet dni nez bude mistnost hotova neubejva a mistnost je stale rozestavena( dela to nekomu take? nebo delam neco spatne?
Tak chyba byla na strane hry... pote co jsem ji smaznul a znovu nainstaloval uz to slo
Ale reknu Vam to ufo je teda vskutku pekny svinstvo( Mel jsem na vejkend krapet jine plany nezli celej den cucet do pdacka
: takova rana pod pas, to jsem opravdu necekal ze to pocket ufo bude tak hutne zabavne ze mne k sobe tak brutalne prikova
ops:
je fakt cool :yes:![]()
(...az je to nebezpecneops: )
prosim dejte mi sem nejaky funkci link na stahnuti hry diky!!![]()
![]()
![]()