Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: ICQ na Jornade

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2002
    Příspěvků
    40

    Poradite mi prosim nekdo, jak rozchodit na Jornade 720 ICQ? Stahnul jsem si verzi pro Handhelt PC, ale pri instalaci mi to pise, ze to neni ucene pro toto zarizeni... []
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Verze ICQ pro HPC neni urcena pro ARMy ani HPC 2000, ale jen pro starsi HPC Pro.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    223

    Prave ctu, ze Jornada 720 ma Strong ARM. Vetsinou tam aplikace chodej na iPAQ. Vyzkousej.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Aplikace pro PPC nebudou nikdy korektne chodit na HPC zarizeni (napr. jina velikost displeje, struktura slozek) i kdyz jsou zkompilovany pro stejny procesor.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    223

    To souhlasim, nicmene nektere jdou v rozumnem rezimu pouzit. Sam sem se presvedcil na vlastni oci :-)

    Tady jen zalezi na tom, jak moc chce kolega chatovat a kolik toho je ochoten objetovat.

    Nebo existujou urcite i jine softiky co zvladaj ICQ, teda az pobezi databaze ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2002
    Příspěvků
    40

    Takze ICQ pro HPC 2000, pokud tomu dobre rozumim, neexistuje.

    K tem jinym softikum, mohl byste je zminit? S temi bezicimi databazemi to moc nechapu... /

    Jsem zacatecnik...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Guest

    mam HP Jornada680, nainstaloval jsem ICQ 097 Prewiev, prvni chybovou hlasku ze system nemuze najit ICQ exe jsem opravil prekopirovanim knihovny mfcce.dll, takze ICQ se normalne rozebehne, ale mam problem s registraci. icq neni schopno se zaregistrovat, zadam UIN a heslo, a icq hlasi registered user, pak znova ale s Trying configuration2 pak to sam s trojkou a ctyrkou. Pripojuji Jordanu k internetu pres PCMCIA sitovou kartu, pres active Sync mi internet nechodi. Poradite mi?

    juraj.goga@jajisoft.net
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    17

    Řešil jsem stejný problém na J690 jak rozejít ICQ ! Rěšení jsem našel přes program "imov Relase v1.05e" a server Jabber. Stačí nainstalovat, zaregistrovat a použít stávající ICQ registraci a funguje to. Jak v síti tak i přes GPRS. Podrobnosti o fungován a registraci jsou na http://www.jabber.cz .
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    108

    Citace Původně odesláno od Dad
    Řešil jsem stejný problém na J690 jak rozejít ICQ ! Rěšení jsem našel přes program "imov Relase v1.05e" a server Jabber. Stačí nainstalovat, zaregistrovat a použít stávající ICQ registraci a funguje to. Jak v síti tak i přes GPRS. Podrobnosti o fungován a registraci jsou na http://www.jabber.cz .
    Já jsem asi úplně tupej. ops: Dneska jsem strávil asi hodinu nastavováním a žádný výsledek. Aplikace běží a je připojená, ale ICQ ne a ne objevit. A to jsem na 680tce rozchodil kde co...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    0

    Predpokladam ze uz si si zalozil konto na Jabberu coz je nezbytne pro pouzivani ICQ u tohohle softiku. Potom najed do menu ->setup. V Service setup vyber service: ICQ a dej setup. Otevre se ti okno "Setup your ICQ Login" zde zadej sve ICQ cislo a heslo potvrd OK a melo by se to spojit. Masli pochybnosti co se pri pripojovani deje muzes si v menu view->log window zobrazit log

    Fakt to neni tezky trvalo mi to jen chvilicku.


    Hodne stesti - Snehulak

    P.S. jeste tohle muzes nastavit pmoci setup wizardu.
    p.p.s u jabber serveru zadej jabber.cz ale to uz nekdo psal
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    108

    Už jsem své pokusy vzdal a Jornadu prodal, nicméně vše, co jsi napsal jsem udělal a Jabber mi chodil (někam se připojil, objevily se tři záložky a byl spokojenej). ICQ jsem také zadal, ale žádné kontakty se mi nikde neobjevily a ani na mém počítači s ICQ se neohlásila chyba, že se někdo přihlásil jinde. Server jsem nezměnil na Jabber.cz, že by tohle způsobilo chybu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    108

    Ještě něco...
    Budu Jabber testovat i nadále na PPC, třeba bude lepší než ta Betaverze ICQ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    0

    Starej thread ale dobre icq na Jornadu je gsIcq (ale pozor jen urcite verze funguji spolehlive). vice zde: http://mgslab.com/en/icq.php

    Snehulak
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. prosím o pár info k jornadě 720
    Od amg124 v sekci Zařízení typu Handheld PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-12-2008, 19:31
  2. Mapa na Jornadě 720
    Od Flash5x v sekci Zařízení typu Handheld PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-02-2005, 09:22
  3. Pocket DivX na Jornadě
    Od Falco_ce4you v sekci Zařízení typu Handheld PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-12-2004, 12:52
  4. TomTom RoutePlanner na Jornadě 720
    Od Falco_ce4you v sekci Zařízení typu Handheld PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-11-2003, 12:49