Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Zajímavé úkazy při připojení na internet

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    126

    Děje se mi na looxu taková zajímavá věc - když se připojím přes GPRS nebo přes BT ActiveSync vše funguje v pohodě. Pokud se ale připojím přes WiFi, tak mi nechodí ICQ a když spustím www.seznam.cz, tak mi spadne IE... Máte někdo nějaké obdobné drobné problémy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    seznam pada, uz je to tu psano milion krat :-) co se tyce ICQ, muze to byt proxynou, portama a podobne
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    rozumím tomu správně, že pokud jedete BT či ActiveSync - tak seznam.cz OK

    a pokud Wi-Fi - tak KO?

    ale pokud padá v obou případech tak viz výše jak píše Hybo
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od dort
    rozumím tomu správně, že pokud jedete BT či ActiveSync - tak seznam.cz OK

    a pokud Wi-Fi - tak KO?

    ale pokud padá v obou případech tak viz výše jak píše Hybo
    Ce je spravne... Padne to pokazdy...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    126

    dort tomu rozumí správě - jen když WiFi, tak seznam.cz KO, jinak OK... A s tím ICQ - to je jediný messenger, který se nepřipojí... Tedy jediný z těch, co jsem zkoušel - Skype a ICQ ;o)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    12

    Citace Původně odesláno od beecher
    Citace Původně odesláno od dort
    rozumím tomu správně, že pokud jedete BT či ActiveSync - tak seznam.cz OK

    a pokud Wi-Fi - tak KO?

    ale pokud padá v obou případech tak viz výše jak píše Hybo
    Ce je spravne... Padne to pokazdy...
    No jak komu. Mně tedy ne. P.S. milionkrát je dohromady
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    130

    Citace Původně odesláno od našrot
    dort tomu rozumí správě - jen když WiFi, tak seznam.cz KO, jinak OK... A s tím ICQ - to je jediný messenger, který se nepřipojí... Tedy jediný z těch, co jsem zkoušel - Skype a ICQ ;o)
    Ne, nerozumi tomu spravne a Ty asi evidentnte taky ne. Pokud pouzivate Internet Explorer, tak seznam.cz padne VZDY bez zavislosti na druhu pripojeni. A ICQ je otazka nastaveni site, protoe ActiveSync je univerzalni sluzba na ktere funguje vseskera komunikace PDA s okolim a veskere nastaveni se provadi automaticky, zatimco u WiFi zalezi na nastaveni site/PDA. Pokud se to dobre nastavi, ICQ, Skype a vubec vsechno funguje spravne (pokud to teda neni zakazany u WiFi providera samozrejme). Ale jeste jednou opakuji, Seznam diky svejm reklamam pada vzdy!!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    126

    IntEx: snad vím, na co na tom PDA koukám... takže když prohlížím www.seznam.cz, tak mi asi nepadá ;o) No a momentálně jsem zjistil, že mi přes ActiveSync už padá taky. Takže jestli to byla nějaká světlá chvíle, kdy chodil.. nevím...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    130

    Citace Původně odesláno od našrot
    IntEx: snad vím, na co na tom PDA koukám... takže když prohlížím www.seznam.cz, tak mi asi nepadá ;o) No a momentálně jsem zjistil, že mi přes ActiveSync už padá taky. Takže jestli to byla nějaká světlá chvíle, kdy chodil.. nevím...
    No ale stalo se Ti to jen jednou, ne?? Protoze uz z principu tam Seznam chodit nemuze, kdyz je tam skriptu jak "nadelano" :-). Nejspis to byla jenom nahoda, kdy se vsechny scripty nenacetly.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Četl jsem tuto diskuzi a vyzkoušel seznam (normálně tam nelezu ani z PC) přes AS i BT + GPRS mobil. Všechno běhalo, žádný problém. Divné.
    Pokud to někomu padá a zlobí, proč tam chodit? Jsou miliardy webů, tak proč právě tam? :? Když po mléčných výrobcích máte sr..(průjem), tak je snad taky přestanete jíst, ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Protože Pocket Internet Explorer na mnoho současných webů nestačí, chce to jenom použít jiný SW.

    Žádný problém se Seznamem, posíláním SMS z Oskara, InternetBankingem atd. atd. nemá NetFront verze 3.2. A je úplně jedno, jestli jdu na web přes AS, BT, WiFi nebo GPRS. Seznam.cz (třeba) pak nepadá a jeho skripty ničemu nevadí.

    (Příklad zobrazení s nastavením velikosti fontů na 100% a funkcí Just-Fit Rendering a Render Content Option C)

    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    130

    Takze musim se verejne omluvit za moji neznalosti nove verze NetFrontu, ale ve verzi, kterou pouzivam ja (3.1) jsem ctverecky nemel, takze mne to trosku udivilo .
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    51

    teraz som bol na www.seznam.cz a som tu cez wifi.. a pouzil som ie...

    a icq mi ide tak isto...

    pouzivam dost casto bt a aj wifi [rozumumej niekolkokrat denne prepinanie pripojenia] a nikde som v tejto sfere nezaznamenal ziadne problemy...

    nebudes mat nieco zle nastavene alebo nainstalovane?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. SMS - zvláštní úkazy
    Od M66 v sekci Mio
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-10-2006, 06:30
  2. MDA 1 - připojení na internet
    Od milda_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-05-2005, 16:30
  3. připojení na internet
    Od Bamban007 v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-02-2005, 21:28