Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Dataphone 3, SMS (Chyby ten cudlik na kontakty - vlozeni tel. cisla)

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    28

    Mam problem s Dataphone 3, predtim jsem mel MDA 1 a pri posilani SMS uz neni dole na panelu ta ikonka ktera zobrazila kontakty a umoznila vlozit telefoní cisla... / Je tam strasne roztáhlé "Mé textové zprávy" - na tom miste kde tusim ikonku...

    Neví někdo jestli se dá ten nápis někde editovat ? A jestli tam ta ikonka vubec je? )
    [protoze pres kontakty se sms/maily posilaji blbe zvlaste vice prijemcum]
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    59

    skus tapnut na text "komu" (neviem ci to je presne tak formulovane), pripadne zacni pisat meno kontaktu do kolonky komu
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    no pokud si prevratis displej na landscape tak tam ta ikonka je ...
    ale je to trosku neprakticke protoze se pak neda pouzit ta vysouvaci klavesnice kvuli tomu ze neumim cist "bokem" ?:c)

    proste takova chybicka... ale tusim ze tohle delalo i kdyz se do cihlicky mda II nacpaly windows SE nebo se pletu ?

    mate nekdo nejake reseni aby se nemuselo porad prepinat displej tam a zpatky ?

    diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    už se to tu jednou probíralo, jen to nemůžu najít
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Já to tam mám normálně, protože nepoužívám lokalizaci. Takže je to spíš dotaz na výrobce češtiny.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    tak tak, už jsem to Merlinovi psal i přes ICQ, že si matně vzpomínám, že je to lokalizací.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    28

    Takze je to chyba prekladu suprovi no)
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 20-06-2008, 18:13
  2. Chyby ve verzi 5.xx
    Od Crusader_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-02-2006, 17:52
  3. Konkrétní chyby v Map of DE, AT, CH, PL and CZ
    Od tomasd_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 31
    Poslední příspěvek: 14-01-2006, 20:01
  4. Loox mi pri vlozeni do kolibky sejme USB mys
    Od brn v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-02-2005, 15:17
  5. chyby??
    Od gedik_ce4you v sekci Programování
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-06-2002, 08:11