Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 55

Téma: DELL AXIm X50v - leží mi na stole - kdo je další?

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    ano od nedělního odpoledne jsem i já "prozatím" šťastným majitelem DELL x50v :yes:

    takže zatím se sžíváme - postihl nás jen jeden HR, ale to bylo rukama a 2 x zamrzl, neb jsem instaloval a instaloval a nějak jsem občas neudělal SR, asi by bylo lepší ho dělat po každé instalaci jako u PC?!

    ale jinak spokojenost :-)

    další připojím .....
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od dort
    ano od nedělního odpoledne jsem i já "prozatím" šťastným majitelem DELL x50v :yes:

    takže zatím se sžíváme - postihl nás jen jeden HR, ale to bylo rukama a 2 x zamrzl, neb jsem instaloval a instaloval a nějak jsem občas neudělal SR, asi by bylo lepší ho dělat po každé instalaci jako u PC?!

    ale jinak spokojenost :-)
    Jak "prozatim"?
    Jinak to chce mozna vymenit ruce, aby nenastavaly HRka...
    Jinak SR jsou normalni... Hlavne u Today Pluginu...

    Jinak ja mam Della uz od 28. 11. 2004 a nelezi mi na stole, ale vetsinou jej drzim v ruce ci mam ulezeneho v kolibce...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Asi jsem lama,ale nechápu,jak se na Dell může vejít více ikon než na Looxe, když mají obě zařízení stejné rozlišení :sarcastic: (myslím v Pocket Plus jak psal Dort)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od TheMelin
    Asi jsem lama,ale nechápu,jak se na Dell může vejít více ikon než na Looxe, když mají obě zařízení stejné rozlišení :sarcastic: (myslím v Pocket Plus jak psal Dort)
    Rozdilne nastavene mezery mezi ikonami.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od dort
    ano od nedělního odpoledne jsem i já "prozatím" šťastným majitelem DELL x50v :yes:

    takže zatím se sžíváme - postihl nás jen jeden HR, ale to bylo rukama a 2 x zamrzl, neb jsem instaloval a instaloval a nějak jsem občas neudělal SR, asi by bylo lepší ho dělat po každé instalaci jako u PC?!

    ale jinak spokojenost :-)

    další připojím .....
    Sice už jsem se na to prtal jinde,ale ještě jednou.Je možno na systému,který je anglický psát česky? Třeba české poznámky,včetně háčků a čárek? A co třeba programy, třeba navigační, které využívají češtinu?Jak tam to funguje?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Kozlik007
    Sice už jsem se na to prtal jinde,ale ještě jednou.Je možno na systému,který je anglický psát česky? Třeba české poznámky,včetně háčků a čárek? A co třeba programy, třeba navigační, které využívají češtinu?Jak tam to funguje?
    Ano, je mozne zobrazovat (to jde automaticky) i psat ceske znaky (nejaka ceska klavesnice)... Copak na normalnich Windows to nejde?

    U navigacnich softwaru je trochu problem s tim, jestli dokazou zmenit pismo... Pokud ano, tak jsou tady nekde na foru ulozene 4 .ttf soubory, ktere jsou cesky...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od beecher
    Citace Původně odesláno od Kozlik007
    Sice už jsem se na to prtal jinde,ale ještě jednou.Je možno na systému,který je anglický psát česky? Třeba české poznámky,včetně háčků a čárek? A co třeba programy, třeba navigační, které využívají češtinu?Jak tam to funguje?
    Ano, je mozne zobrazovat (to jde automaticky) i psat ceske znaky (nejaka ceska klavesnice)... Copak na normalnich Windows to nejde?

    U navigacnich softwaru je trochu problem s tim, jestli dokazou zmenit pismo... Pokud ano, tak jsou tady nekde na foru ulozene 4 .ttf soubory, ktere jsou cesky...
    Tomu poslednímu nerozumím.Mohl bys to prosím vysvětlit pro úplné lamy :-) Tedy i pro mne.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Kozlik007
    Tomu poslednímu nerozumím.Mohl bys to prosím vysvětlit pro úplné lamy :-) Tedy i pro mne.
    Ok.
    Co jsem videl Alturion ve verzi, ktera byla ukazovana na 2. srazu v Upe, tak ten pouzival nejaky vlastni font, ktery samozrejme nemel ceske znaky, takze se spatne zobrazovali, kdyz navigoval ve 3D...
    Ted jde o to, jestli si ten GPS software, ktery chcete pouzivat, necha nekde v nastaveni zmenit font, ktery bude pouzivat behem navigace, protoze kdyby jo, tak jsou na svete 4 fonty (.ttf soubory - neboli True Type Font) s ceskymi znaky.
    Kapisto?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od beecher
    Citace Původně odesláno od Kozlik007
    Tomu poslednímu nerozumím.Mohl bys to prosím vysvětlit pro úplné lamy :-) Tedy i pro mne.
    Ok.
    Co jsem videl Alturion ve verzi, ktera byla ukazovana na 2. srazu v Upe, tak ten pouzival nejaky vlastni font, ktery samozrejme nemel ceske znaky, takze se spatne zobrazovali, kdyz navigoval ve 3D...
    Ted jde o to, jestli si ten GPS software, ktery chcete pouzivat, necha nekde v nastaveni zmenit font, ktery bude pouzivat behem navigace, protoze kdyby jo, tak jsou na svete 4 fonty (.ttf soubory - neboli True Type Font) s ceskymi znaky.
    Kapisto?
    Rozumím děkuji. Mně hlavně nedošla ta zkratka .ttf soubory - neboli True Type Font
    Moc díky.:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od beecher
    Citace Původně odesláno od Kozlik007
    Tomu poslednímu nerozumím.Mohl bys to prosím vysvětlit pro úplné lamy :-) Tedy i pro mne.
    Ok.
    Co jsem videl Alturion ve verzi, ktera byla ukazovana na 2. srazu v Upe, tak ten pouzival nejaky vlastni font, ktery samozrejme nemel ceske znaky, takze se spatne zobrazovali, kdyz navigoval ve 3D...
    Ted jde o to, jestli si ten GPS software, ktery chcete pouzivat, necha nekde v nastaveni zmenit font, ktery bude pouzivat behem navigace, protoze kdyby jo, tak jsou na svete 4 fonty (.ttf soubory - neboli True Type Font) s ceskymi znaky.
    Kapisto?
    Takže i klavesnice má možnost psaní českých fontů?
    Omlouvám se tyto pro někoho primitivní dotazy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Kozlik007
    Takže i klavesnice má možnost psaní českých fontů?
    Omlouvám se tyto pro někoho primitivní dotazy.
    Ta dodana od MS ne, musi se pouzit nejaka jina... Ted mne napadaji tri: Klavesnice z pocesteni zvaneho Language Extender (tu pouzivam ja), klavesnice z pocesteni InterWrite od SunnySoftu (chudaci, co ji musi pouzivat) a pak jeste Resco Keyboard.
    Ale to uz jsme tady v tehle diskuzi off-topic, az to neni hezke...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    ano, pokud máte nainstalovanou klávesnici s podporou češtiny ;-)

    nejlépe LEng :yes:

    neb když jsem zkoušel Resco Keyboard - tak nevím proč byl český, ale měl Y a Z jako na anglické klávesnici :-(

    a zpět k tématu:

    1) vypršení platnosti ovladače BT - tato otravná hláška se mi objevuje čímdál tím častěji :-(

    2) a to je horší - BT tvrdí, že má málo paměti byť má k dispozici v RAM cca 8 MB ?!

    jinak překvapení nad výdrží baterie :yes: - dle recenze jsem se obával, ale jsem mile překvapen, možná i díky tomu, že podsvícení stačí mít na prvním možném bodu z devíti ( myslím, že je jich devět :-( )
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od dort
    neb když jsem zkoušel Resco Keyboard - tak nevím proč byl český, ale měl Y a Z jako na anglické klávesnici :-(

    1) vypršení platnosti ovladače BT - tato otravná hláška se mi objevuje čímdál tím častěji :-(

    2) a to je horší - BT tvrdí, že má málo paměti byť má k dispozici v RAM cca 8 MB ?!

    jinak překvapení nad výdrží baterie :yes: - dle recenze jsem se obával, ale jsem mile překvapen, možná i díky tomu, že podsvícení stačí mít na prvním možném bodu z devíti ( myslím, že je jich devět :-( )
    Ad Resco: Ze by si ji napsali spravni programatori?
    1) To je pokud se nepletu obecny problem s WidCommem, si ho nech stale pusteny (moc to nezere) a budes mit klid...
    2) Tak tohle je prasarna...

    Ad baterie: Jo, to je dano tim, ze kdyz to jede od 208-624 po 104MHz skocich (ne jak predtim po 208MHz) a je to schema pridavani na vykonu jeste vice optimalizovano, tak se nediv...
    A jejich devet, jedna (ta nejvice leva) je "bez podsviceni"...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    51

    aj ja mam dell x50v na stole..ale mam opacny postup..

    po mesiaci skusania Ho balim spet do krabice a zajtra ho davam jeho orignal majitelovy..chvalabohu...

    nejako ma vobec neuchvatil... ;-)

    hlavne v porovnani s looxom a z baterkou...

    ale to je zivot..nie vsetko moze byt dokonale...

    co je super ti nemci a sikmooki to dokazu celkom dobre...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od sorac
    ale to je zivot..nie vsetko moze byt dokonale...

    co je super ti nemci a sikmooki to dokazu celkom dobre...
    Tak jako nemuze byt nic tak rychle jako Dell...
    Navic, nepotrebuje uchvacovat, mu naprosto staci, kdyz je obdivovan a je hvezdou...

    Nemci? Ti tak mozna rekli tem chlapcum sikmookym (jak rika bracha: ping-pongaci), co tam chteji a dodali design... Zbytek je v reziji HTC...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Mrtvý Dell Axim x50v
    Od persan v sekci Dell
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-08-2007, 12:19
  2. DELL axim x50v upgrade
    Od Aries_ce4you v sekci Dell
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 11-07-2007, 17:42
  3. Dell Axim X50v
    Od budelovsky.j v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-07-2007, 08:15
  4. Dell Axim X50v
    Od rockcz v sekci Dell
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 08-09-2005, 17:01
  5. Dell Axim X50v
    Od beecher v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 02-12-2004, 16:02