Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 55

Téma: DELL AXIm X50v - leží mi na stole - kdo je další?

  1. #16
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    65

    no neni ten dell uplne spatnej, nebo snad jsem videl jiz horsi veci,
    jenom ti letters jsou jaksi maly pro mne
    vono lidi kolem 50 -ky by meli delat neco uzitecnejsiho :O
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    to nebude Dellem ,ale rukama, satci pouzit OZ_VGA :-) a nastavit pomer mezi SE_VGA a OZ_VGA :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    65

    Citace Původně odesláno od dort
    to nebude Dellem ,ale rukama, satci pouzit OZ_VGA :-) a nastavit pomer mezi SE_VGA a OZ_VGA :yes:
    oz_vga mi mrzne,nevim proc ? se vga je zatim ok.jsem to tedka vyresil na internetu s netfrontem.
    i tak myslim ze jiz potrebuji bryle
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od boto
    oz_vga mi mrzne,nevim proc ?
    Udelej HR, pak zkopiruj do \windows ty soubory (.dll atd.), ktery jsou na ty strance u ozVGA, nahod ozVGA a pak prepni... Vsichni (ja a dort) takhle fungujem a njemame problem...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    a hlavně si neistalujte SPB Pocket Plus2.5 :no: :

    ta aplikace na Dellu prostě nechodí - díky ní jsem si teď docela užil :?

    Pokud se instaluje v režimu oz_VGA tak totálně zatuhne PDA a jediné řešení je HR ( mám za sebou 5 HR za poslední 4 dny :no: )

    Pokud se instaluje v režimu SE_VGA - tak funguje, ale po přepnutí do oz_VGA začne Dell náhodně mrznout, nebo se poměrně spomaluje (

    PROSTĚ TUHLE APLIKACI NEBRAT!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Citace Původně odesláno od dort
    a hlavně si neistalujte SPB Pocket Plus2.5 :no: :

    ta aplikace na Dellu prostě nechodí - díky ní jsem si teď docela užil :?

    Pokud se instaluje v režimu oz_VGA tak totálně zatuhne PDA a jediné řešení je HR ( mám za sebou 5 HR za poslední 4 dny :no: )

    Pokud se instaluje v režimu SE_VGA - tak funguje, ale po přepnutí do oz_VGA začne Dell náhodně mrznout, nebo se poměrně spomaluje (

    PROSTĚ TUHLE APLIKACI NEBRAT!
    No nie tak celkom,aj na Looxoch to robilo kedysi capiny : ...
    treba dodržať tento postup inštalácie: HR>SPB2.5>Ozvga....potom to je no problema
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    65

    hosi ja mam spb 2,to mne staci
    a hr nedela, oz_vga snad az mne omrzi se_vga a udelam si nahodny hr
    vcera jsem vsechno nainstaloval a nastavil
    hr nechci ted
    no jo ten dell neni spatny,usb porty na notebooku jsou ok,touch screen taky pohoda,
    no musim priznat beecher mel pravdu , i kdyz
    nerad :O
    jenom to kolecko na levo mne chybi ,na toshibe je
    :
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No, SPB Plus 2.5 ma pry lepsi podporu pro VGA. Ja to nepouzivam, mne spise vyhovuje Omega Battery Pack Pro. Ten s RealVGA nema zadny problem...

    Vidis a co jsem ti rikal? Pry nejporuchovejsi VGAcko... :sarcastic:

    BTW Ty mas uz ten upgrade RAMky na 128MB hotovej nebo na to kasles? A co ROM update A03? Mas? Jestli ne, tak si ho tam dej, aspon si muzes pak nainstalovat spravne ozVGA...

    Na co kolecko? Se stylusem budu daleko rychlejsi...
    A kdyz se ti po nem tak hodne styskalo, dole mas D-Pad...

    Jinak vitej na palube... :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    65

    ram mam jenom 64 mb , rom upgrade na 03
    mam stazen v pc,no upgradnu della az mi zacne delat naky problemy, zatim jsem free of problems ,
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od boto
    ram mam jenom 64 mb , rom upgrade na 03
    mam stazen v pc,no upgradnu della az mi zacne delat naky problemy, zatim jsem free of problems
    Poradim ti, pust si BT, pak par programu, aby se ti dostala pamet na hodne malo a pak zkus pustit WiFi... Melo by ti to hodit, ze "Network card was not recognized..." nebo neco takoveho...
    Pokud ovsem uz tam A03 ROMku nemas...

    BTW A zmen si podpis... Uz na nej necekas...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    65

    jsem spustil bt a pak wlan a nic nebylo nespoznano
    to uz delal sorac pred mesicem a vysledek byl taky kladnej
    sign je novy :lol:
    ten display je spica,nechci flame no loox at jde ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    16

    Cau Dellaci,nevite,proc se me obcas pbjevuji na 1GB karte Transcend chybne slozky a soubory,ktere nejdou smazat?Zabiraji misto a uz me prestava bavit jedinej me znamej zpusob jak se jich zbavit-tj zformatovat kartu a pak dlouho cekat nez se tam nakopiruje ze zalohy co tam puvodne bylo...Stava se vam to taky?Mate nejakou radu?Dik
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    Citace Původně odesláno od boto
    jsem spustil bt a pak wlan a nic nebylo nespoznano
    to uz delal sorac pred mesicem a vysledek byl taky kladnej
    sign je novy :lol:
    ten display je spica,nechci flame no loox at jde ....
    jo display je absolutně super a hlavně pro fungování stačí jen minimální podsvícení narozdíl od jiných přístrojů :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    51

    Citace Původně odesláno od dort
    Citace Původně odesláno od boto
    jsem spustil bt a pak wlan a nic nebylo nespoznano
    to uz delal sorac pred mesicem a vysledek byl taky kladnej
    sign je novy :lol:
    ten display je spica,nechci flame no loox at jde ....
    jo display je absolutně super a hlavně pro fungování stačí jen minimální podsvícení narozdíl od jiných přístrojů :yes:

    okrem prezerania fotiek som este podsvietenie na looxe nemal na viac ako jeden dielik...

    boto co sa disp tyka, na loox si sa ani nepozrel tak co trepes... :-XX

    a fotky sa ovela krajsie na looxe kvoli teplejsim farbam....
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Jaký používáte Remote Display Control pro VGA?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Mrtvý Dell Axim x50v
    Od persan v sekci Dell
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-08-2007, 12:19
  2. DELL axim x50v upgrade
    Od Aries_ce4you v sekci Dell
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 11-07-2007, 17:42
  3. Dell Axim X50v
    Od budelovsky.j v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-07-2007, 08:15
  4. Dell Axim X50v
    Od rockcz v sekci Dell
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 08-09-2005, 17:01
  5. Dell Axim X50v
    Od beecher v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 02-12-2004, 16:02