Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: CallerID zaloha/obnova obrazku a melodii?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    48

    nevite nekdo kam se ukladaji informace o prirazenych obrazcich a melodii? jde o to ze pri obnove pim se tyto udaje do caller id nezalohuji (tudiz taky neobnovuji) a po hr se musi vsechno nastavit znovu. pri kompletni obnove to funguje ale to je na me dost zdlouhavy proces.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    V nastaveni si muzes vybrat, kam se to ma ukladat - jestli do hlavni pameti (to je vychozi volba), Storage nebo na Storage card... Tak zkus Storage..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    48

    Citace Původně odesláno od Kato
    V nastaveni si muzes vybrat, kam se to ma ukladat - jestli do hlavni pameti (to je vychozi volba), Storage nebo na Storage card... Tak zkus Storage..
    to jsem zkousel jeste u neSE windows ale po hr se mi pro zmenu neukazovalo vubec nic (ani default obrazek). mam pocit ze se tam ukladaji jen obrazky ne melodie a ani nastaveni... kazdopadne zkusim a diky za bleskovou odpoved
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Citace Původně odesláno od .::Richmond::.
    to jsem zkousel jeste u neSE windows ale po hr se mi pro zmenu neukazovalo vubec nic (ani default obrazek). mam pocit ze se tam ukladaji jen obrazky ne melodie a ani nastaveni... kazdopadne zkusim a diky za bleskovou odpoved
    Jj - mas pravdu - jsem si nevsim tech melodii... tak to nevim... Btw. jak prirazenym melodiim? Jednotlivym kontaktum? To jako pres RingtoneX? Nebo snad pres Pocket ZenPhone? (maji export nastaveni).
    Ad. rychla odpoved - nz - ale jestli pomuze - to teda nevim :-/
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    48

    prirazeni melodie jde v Default Caller ID nebo v tom co je v 2.06 SEckach (je to v1.20)
    ma jeste nekdo napad kde by mohlo byt to nastaveni?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    10

    me by take zajimala zaloha ID caller poradi nekdo ?? nejak to nejde ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Záloha nastavení melodií by měla smysl, pokud budete používat jen systémová zvonění. Jinak po HR byste museli vlastní vyzvánění vždy do MDA zkopírovat, protože pokud je nenajde, nezvoní.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    10

    tak to je jasny a nema nekdo posledni verzi Id caller?nekde to tu bylo na stazeni ale nemuzu to najit predem diky
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Obnova dat ( nejedná se o HR a obnova dat z Backapu)
    Od svenhassel v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 01-06-2008, 11:53
  2. HTC TC S2U2 CallerID vs. Default CallerId.
    Od VictorC v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-05-2008, 19:04
  3. Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 31-10-2007, 19:47
  4. Záloha - obnova zařízení
    Od M66 v sekci Mio
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-09-2006, 19:41