Ja mam asi 10 dni kupeny novy PDA Cassiopeia E 200 a tak som sa chcel opytat,kde by sa dali zohnat preklady manualov z anglictiny do Cestiny....
POCHYBUJI, ZE PRO E200, KTERA SE SEM NEDOVAZI, EXISTUJI PREKLADY MANUALU. POKUD ALE ZATIM NEMAS VUBEC ZADNE ZKUSENOSTI S PDA S NEKTEROU Z PREDCHOZICH VERZI WINCE A JEDNA-LI SE TI HLAVNE O SYSTEM POCKET PC 2002 A NE O SPECIFIKA CASIA, STACIL BY TI I MANUAL K IPAQu 38XX. ANI O NEM ALE NEVIM ZDA JE PRLOZEN A CELKEM O TOM POCHYBUJI - ZKUS TEDY POZADAT O ODPOVED PRIMO NEJAKEHO MAJITELE
Zaroven som sa chcel opytat,ci existuju drivers(zavadzace) na niektore z tychto externych zariadeni na pripojenie ku cradlu cez USB port,aby sa dali ulozit programy na nejake vacsie zaznamove miesto.
Mam tieto externe zariadenia : 40 GB externy Hard disk - Bus Link USB Verzia
- IOmega 250 MB Zip Drive USB Bez napajania
- 6GB externy Digital Wallet v ktorom sa da pouzit aj CF Karta
PROBLEM JE, ZE USB U PDA JE POUZE SLAVE - PDA JE TEDY POUZE PERIFERIE. ALESPON TAKOVE VYSVETLENI JSEM KDYSI DOSTAL JA
Alebo poradi mi niekto,ako by som mohol ulozit viac programov na niektorom z tychto zariadeni,aby,ked zapnem moj Pocket PC ,aby sa dali ovlat z neho na tychto zariadeniach ???
VIDEL JSEM SICE KDYSI NA
http://www.pocketpcpassion.com/ NEJAKE HOME MADE RESENI PRIPOJENI HDD, ALE JIZ SI NA TO VZPOMINAM POUZE MLHAVE A NEMYSLIM SI, ZE BY TO BYLO RESENI TAK SNADNO PRENOSITELNE (MYSLIM TIM PRENOSITELNOST ZPUSOBU ZAPOJENI Z DOTYCNEHO HW NA TVOU E200)
BYT TEBOU SPOKOJIM SE S GIGOVYM HDD MICRODRIVE (NERIKEJ, ZE POTREBUJES VIC DAT NAJEDNOU) A VZDY SI POTREBNA DATA PRETAHNU PRES USB CTECKU CF2 KARET CI PCMCIA SLOT ZE STOLNIHO PC
Za odpoved vopred dakujem a ostavam s pozdravom ...Kludas
ASI SEM TI MOC NEPOMOHL, TAKZE NEMAS ANI ZAC....
CASIEM E200 JSEM NADSEN OD PRVNI CHVILE, KDY JSEM HO NA WEBU VIDEL A MOC MNE MRZI, ZE FAST, KTERY SEM VZDY VSECHNY MODELY DOVAZEL ZROVNA TEN NEJLEPSI IGNORUJE, KDE JSI HO SEHNAL? A JAKE MAS ZKUSENOSTI? TROCHU MNE VYDESILO CO JSEM CETL ZDE:
http://www.svethardware.cz/odpovedi-...io-e-200/19532
ALE STEJNE JE TO STALE MUJ FAVORIT. KDYBYS TAK BYL V PRAZE, HNED BYCH SE ZA TEBOU ROZBEHL A NEDAL BYCH TI POKOJ, DOKUD BYS MI HO NEUKAZAL....
HONZA