Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: iPAQ h6340 - problemy s telefonovanim

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    28

    prosim vsetkych "stastnych" majitelov h64340 aby sa podelili so svojimi skusenostami pri telefonovani. Rad by som zistil, ci som jediny, alebo trpime viaceri. Velmi casto mam problem prijat hovor. Niekedy vidim, kto mi vola, ale nemozem hovor prijat, niekedy telefon ani nezvoni/nevibruje. VDAKA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    28

    Zdravím. Občas mám problém, že při pokusu přijmout hovor "zeleným telefonkem" iPaq napíše "Tuto operaci nelze provést" :? a hovor skončí jako nepřijatý.

    Jinak i po výměně základní desky trvá (ale s menší intenzitou výskytu) problém při odesílání SMS - iPaq napíše "Telefon není připraven, vyčkejte 15 vteřin a akci opakujte" :?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    28

    No, s SMS-kami sa mi to stava casto, s tym som sa ale zmieril. Resetnem, a nakoniec sa mi ju podari odoslat. Ale s tym, ze nefunguje telefon sa zmierit neviem. Neda sa na nho spolahnut. Chcel by som len vediet, ci je to zapricenene HW alebo SW. V druhom pripade mame nadej v podobe novej ROM-ky, v prvom to musim dat rychlo reklamovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    55

    Mě to dělá taky a ted sem prisel zakaznik se stejnym problemem...takze behem tejdne to budu davat do servisu HP tak uvidime co mi reknou...ale jinak jak sem mluvil s tim technikem tak rikal ze se to obcas stava a ze to vypada na vadny kus. Takze doporucuju si zajit do nejakeho HP servisu a dat jim to tam....kdyby nic tak vam aspon poradej.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    28

    Takze mam novinky: Bol som v servise - z ineho dovodu, ale nakoniec to pomohlo aj nasej veci
    -pokazil sa mi display - resp. dotykova plocha, okrem toho mi chrcal reproduktor, takze mi vymenili jedno aj druhe a cuduj sa svete, FUNGUJE Odvtedy (je tomu asi 2 tyzdne sa mi nepodarilo prijat hovori len 1x).

    -mam ale podozrenie, ze to nejako suvisi aj s PhoneDashboardom - akonahle som ho vypol (este na starom pokazenom iPAQ-u problem prestal).
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    55

    Milex: a kde ho vypnout??
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    28

    Já mám iPaq na reklamaci už potřetí a žádám vrácení peněz. 2x už měnili základní desku a probmémy jsou pořád stejné - "Telefon není připraven ...", "SIM karta nenalezena ..." atp. Mám pocit, že stačí, aby chvíli více poklesla kvalita GSM signálu a je hotovo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    28

    Citace Původně odesláno od diablo_ll
    Milex: a kde ho vypnout??
    PhoneDashboard je pridavny plugin do today obrazovky, skusil som ho kvoli tomu, ze windows mobile nezobrazuje pocet minut odchadzajucich hovorov. Da sa vypnut cez "Start>Settings>Today>tab. Items>Phone Dashboard".
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    28

    Citace Původně odesláno od IT-man
    Já mám iPaq na reklamaci už potřetí a žádám vrácení peněz. 2x už měnili základní desku a probmémy jsou pořád stejné - "Telefon není připraven ...", "SIM karta nenalezena ..." atp. Mám pocit, že stačí, aby chvíli více poklesla kvalita GSM signálu a je hotovo.
    To mi je luto, ja tiez vsetko reklamujem Osobne si myslim, ze to je vadny kus, skuste poziadat o vymenu za uplne novy (ak este mate trpezlivost . Mne po vymene displeja a repro funguje vsetko OK, zacinam byt velmi spokojny. Samozrejme, aj mne obcas vypise to neprijemne "Unable to answer the call" alebo "Phone is not ready, wait 15 seconds and try again." Napriek tomu, ze vela ludi sa vyjadruje skepticky, po odstraneni hw problemov som s nim spokojny. Takze cakam na novu ROM-ku a uvidi sa. Pripadne by som uvazoval o MDA compact, ale na Slovensku sa dostat k novemu zo zarukou je stale problem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    mozete kupovat v CR, v tom nie je problem, staci na to mat :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    28

    Citace Původně odesláno od hybo
    mozete kupovat v CR, v tom nie je problem, staci na to mat :-)
    no to mi je jasne mal som na mysli skor nejaku serioznu dotovanu ponuku od operatora, kedze uz mame ten T-mobile...zvazoval by som prestup od Orange-u. Ale naivne verim, ze sa niekedy dockam, a aj Orange vyjde zakaznikovi v ustrety.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    55

    Aha...no mě to dělá jak kdy, ale spíš mě štve že se mi občas ještě zničeho nic vypne mobilní část, občas i wi-fi a bluetooth. NO každopádně během tohohle tejdne dem do servisu a chci na místě novej...Mám pocit že s tím jaké jim děláme obraty v tom nebude problém
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    28

    Citace Původně odesláno od diablo_ll
    Aha...no mě to dělá jak kdy, ale spíš mě štve že se mi občas ještě zničeho nic vypne mobilní část, občas i wi-fi a bluetooth. NO každopádně během tohohle tejdne dem do servisu a chci na místě novej...Mám pocit že s tím jaké jim děláme obraty v tom nebude problém
    Telefon sa mi samovolne nevypol ani raz. Stava sa mi to s wi-fi. Nevypne sa, ale spadne spojenie. Nezalezi na konfiguracii sieti, stava sa mi to vo viacerych roznych sietach. S BT som zatial ziadne problemy nepostrehol. S HP servisom na .sk mam len dobre skusenosti, boli velmi ochotni a problem vyriesili do tyzdna. Zelam vela zdaru
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    55

    Díky, bude potřeba ...no já sem tam volal a když mi řekli dobu jakou to bude trvat tak sem je tam seřval...měl sem s nima asi 30minutovej rozhovor a po tom mi slíbily že mi bude na místě vyměněn za novej kus...tak uvidíme
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    55

    Tak sem jim ho v pátek odnesl a ani po hodině ukecávání a hádek sem je nepřinutil aby mi zapůjčily jiný (( Takže ho poslaly do Holandska bo kam mi to říkaly...takže sem teď 14 dní bez mobila (
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HP iPAQ h6340 - kalibrace baterie
    Od boby_ce4you v sekci iPAQ 6xx
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 04-01-2009, 15:28