Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 25 z 25

Téma: Mpx220 jako modem pro PDA

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    May 2002
    Příspěvků
    44

    To je teda prasárna Zkusím to a uvidíme co se stane, na první pokus mi to nejede, ale večer na to sednu v klidu a pokusím se to rozchodit.

    Díky moc!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    16

    Super, funguje, ale je to prasárna. Mám SmartPhone II a iPAQ 5550 a nemohl jsem rozchodit připojení ani přes infra, ale je divný, že když použiju smarta jako modem pro pc a v pc nastavím ve vlastnostech modemu at příkaz, tak mě to jede v pohodě.

    D.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od dusanm
    Super, funguje, ale je to prasárna. Mám SmartPhone II a iPAQ 5550 a nemohl jsem rozchodit připojení ani přes infra, ale je divný, že když použiju smarta jako modem pro pc a v pc nastavím ve vlastnostech modemu at příkaz, tak mě to jede v pohodě.
    Coze? Klasicky postup pripojeni (Vyhledani telefonu z PDA pro pripojeni k Internetu->Sparovani->Nastaveni pripojeni) nefunguje ani na vyrobcich od HTC? Oou...
    Jinak pro infra a kabelove pripojeni by tam mel byt nekde v menu zakopany program, neco jako Bezdratovy modem...
    S PC vsechno chodi bez problemu, bohuzel pripojeni z PDA je problem... Ach jo... Proc oni to neoveruji, jestli to funguje...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    16

    Jo HTC se chová stejně jako motorka, jestli bude chvilka, tak zkusím připojení přes infra (padalo to stejně jako připojení přes BT) a ruční nabušení AT příkazu. Nechápu ale jakej je rozdíl v připojení z PC a PDA ? Přece obojí musí používat stejnej protokol a jako parametr má AT příkaz s jménem APN.

    D.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od dusanm
    Nechápu ale jakej je rozdíl v připojení z PC a PDA ? Přece obojí musí používat stejnej protokol a jako parametr má AT příkaz s jménem APN.
    V podstate zadny, po strance teoreticke... Problemem je, jak je to v PC a v PDA naimplementovane, tedy naprogramovane...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    16

    Zkusím dál bádat, možná by šel AT příkaz napsat někam do registů SP. V návodě na SP je napsáno, že BT modem se má aktivovat v Start - Příslušenství - Linka modemu. Vybrat se má možnost BT, ale já tam mam jenom USB a IrCOMM. Po dnešních zkušenostech s AT příkazem myslím že není potřeba v tomhle nastavení bádat a nemá na funkci modemu vliv, protože připojení s ručně zadaným AT příkazem fungovalo, i když jsem měl tady vybranej IrCOMM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    88

    zmena jmena Smartphone na neco jineho... da se to nekde udelat? V about je narozdil od Pocketpc jen info a vyrobci sw...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Fik
    zmena jmena Smartphone na neco jineho... da se to nekde udelat? V about je narozdil od Pocketpc jen info a vyrobci sw...
    Hledejte RJV RegTweaks nebo pak pomoci PHM RegEditu pro SP (http://www.phm.lu).
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    88

    super, co bych si bez Tvych rad pocal:-) diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Fik
    super, co bych si bez Tvych rad pocal:-) diky
    No, neni zac, ale prosim priste zalozit nove tema...
    Tohle je diskuze o modemu na MPx220, ne jak vyresit prejmenovani SP.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. TP2 jako modem
    Od jabba v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 30-11-2009, 16:37
  2. A701 jako modem k PC?
    Od vrabek v sekci Mio
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 01-09-2007, 14:17
  3. mp3 jako ringtone mpx220
    Od -Ptr->HX4700 v sekci Motorola
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-03-2007, 14:49
  4. XDA jako modem
    Od melichz v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-12-2005, 08:35