Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 25

Téma: Mpx220 jako modem pro PDA

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    88

    Povedlo se tady nekomu z Vas tohle rozchodit? Tam kde muj T630 komunikoval pres BT s PDA jako vztekly a PDA se pripojilo pres GPRS nebo CSD, tak Motorola i pres to ze jsou zarizeni sparovana nedela nic, PDA zkousi vytacet a pak odpadne, ze volane zarizeni neodpovida. Pritom sama o sobe Mpx220 se na net dostane, muzu pouzivat Agile messenger nebo IE.

    Poradi nekdo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    88

    ocividne nejsem sam kdo ma problem:-) http://www.mpx200.org/forums/lofiver...php/t7570.html
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Nekde tady o tomto problemu psal Beecher - projed si jeho diskuze - mam tuseni ze to lze jen se to musi nejak opacne parovat.
    EDIT: je to tato diskuze http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=6709&dd=0&fi=30
    asi by jsi to jen tak nenasel - prispevky beecher
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Návod na připojení z PDA s WidComm BT stackem na Internet přes BT použitím Motoroly MPx220
    Kód:
    M = Úkon na Motorole MPx220
    P = Úkon na PDA
    M+P = Úkon na obou zařízeních
    
    a) Párování:
    1. M+P: Nastavíme BlueTooth do Discoverable modu.
    2. M: V nastavení BlueTooth zvolíme z menu Devices a dáme Add a nalezené PDA spárujeme.
    3. P: Spustíme BT Manager a dáme pomocí New->Explore a BlueTooth Device nalezneme na M sluzbu Dial-Up networking. Tu vybereme, vytvoříme připojení (pokud jej nemáme) a zástupce v BT manageru.
    4. M+P: "OdOKejume/OdDONEjume" všechny okna, abychom se dostali na Today obrazovky
    
    b) Nastavení připojení
    1. P: Start->Settings->Záložka Connections->Connections
    2. P: Záložka Advanced->Select Networks->Edit (první shora)
    3. P: Vybereme naše připojení, co jsme vytvořili u párování (pokud jich máme více)->Edit->Next->Next->Advanced
    4. P: Baud Rate: 115200; Vypnout Wait for dial tone, žádný Extra dial-string
    5. P: Záložka Port Settings->Zaškrtnout Enter dialing commands manually
    6. P: Odťapáme OK, abychom se dostali na Today obrazovku a všechny nastavení se uložila
    
    c) Připojení
    1. P: Ťápněme na ikoně připojení v horní liště a ťapneme na čísle pro naše připojení
    2. P: Po chvilce připojování se objeví okno Terminalu, do nějž zadáme toto:
    ET+Oskar:
    AT+CGDCONT=1,"IP","internet","",0,0d*99#
    TM:
    AT+CGDCONT=1,"IP","internet.t-mobile.cz","",0,0d*99***1#
    3. P: Na SW klávesnici ťukneme do Enteru a po chvilce připojování by se mělo objevit Connect a tím jsme připojení na Internetu
    4. P: Zavřeme okno Terminalu
    
    Pokud nebude fungovat bod c1), zkuste v BT manageru Tap&hold na tom shortcutu Dial-Upu a Connect. Pokračujte pak dále bodem c2).
    Omlouvám se, že nemůžu poslat přesnější návod a screenshoty, protože Motorolu jsem měl pouze zapůjčenou a již jsem ji vrátil, takže ty kroky na ní odhaduji, ale snad to bude k pochopení...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Dodávám, že:
    1. To není z mé hlavy...
    2. Pro připojení stačí pak už jen provádět kroky v bodě c).
    3. Zkoušel jsem ten řetězec nacpat do toho Extra dial stringu, bohužel se nepovedlo. Musí se to takhle ručně...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    88

    ma byt v cisle *99***1# nebo ne? protoze to chce aby tam neco bylo... kdyz to nevyplnim nepusti me to dal. Na Motorole jsou ted u signalu dve sipky, ale na pda sipky neustale nabihaji a v terminalovem okne sviti connect, ale na netu stejne nejsem: Na PDa by prece ty sipky mely stata a ne neustale narustat a zmensovat se - to je jako by se porad pripojoval :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Fik
    ma byt v cisle *99***1# nebo ne?
    Jo, ač se nepoužije...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    88

    kecam funguje to!!! ja nezavrel terminalove okno, jsem trouba!!!! bezi to:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Doplnil jsem bod c4).

    No, jinak hezkej opruz, že? :? :sarcastic: ops: :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    88

    takovehle zverstvo jsem fakt necekal:no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Fik
    takovehle zverstvo jsem fakt necekal:no:
    Pokud to Motorka neopravi/nenecha opravit, tak si zadelava na dost velke nepratelstvi, protoze jinak je to spickovy telefon... To BT tam vazne potento...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    88

    zvlastni je, ze kdyz jsem se hrabal na webu, abych nasel jak na to, tak nejakej nemcour tvrdil, ze mu to funguje normalne... nechapu
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Fik
    zvlastni je, ze kdyz jsem se hrabal na webu, abych nasel jak na to, tak nejakej nemcour tvrdil, ze mu to funguje normalne... nechapu
    Je to mozny, ja jsem s tim moc neoperoval... Jak rikam, zkousel jsem vsechno mozny nasadit do toho dial-stringu v Connections, ale bezvysledne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    88

    ten at string jsem mel - prave z toho nem.webu, ale mel jsem ho tam kde nema byt, je to zvlastni
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Fik
    ten at string jsem mel - prave z toho nem.webu, ale mel jsem ho tam kde nema byt, je to zvlastni
    Njo, pohrej si...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. TP2 jako modem
    Od jabba v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 30-11-2009, 16:37
  2. A701 jako modem k PC?
    Od vrabek v sekci Mio
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 01-09-2007, 14:17
  3. mp3 jako ringtone mpx220
    Od -Ptr->HX4700 v sekci Motorola
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-03-2007, 14:49
  4. XDA jako modem
    Od melichz v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-12-2005, 08:35