Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 49 z 49 PrvníPrvní ... 39474849
Zobrazené výsledky: 721 až 731 z 731

Téma: Jaké máte zkušenosti s GPS Navilock BT-338 / i-Tec BT 339

  1. #721
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    365

    A nemá bratranec zdroj na PDA do auta?Třeba by se dal použít ten...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #722
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Nema.
    Na PDA aj na GPS pouzival tu nabijacku od GPS. Bez akehokolvek rozmislania ten pokazeny autoadapter hodil do smeti...
    Momentalne pouziva moj autoadapter . Preto si potrebuje kupit novy, ale tie co som nasiel stoja cca 500,-Sk a viac. Takze lacnejsie nie je nic?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #723

    rds rds je offline
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    15

    Mam i-tec BT-339. nevite lze-li nejakym zpusobem prinutit tuto gps, aby se pri pripojeni na nabijecku sama zapla. Chci gps umistit do kufru auta a po zapnuti zapalovani bych rad, aby se gps nahodila. Nechci porad lozit do kufru a zapinat to. Diky za rady...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #724
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    466

    Tak na 99% to bez zasahu do elektroniky nepujde.

    Dost automobilu ma nekterou ze zasuvek trvale pod napetim, bez ohledu na zapalovani.
    Nebo prinejhorsim vyvest samostatny privod, ale JISTIT.
    V tomto pripade by GPS zustala FIXla (pokud by videla signal).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #725

    rds rds je offline
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    15

    Citace Původně odesláno od Ivanm
    Tak na 99% to bez zasahu do elektroniky nepujde.

    Dost automobilu ma nekterou ze zasuvek trvale pod napetim, bez ohledu na zapalovani.
    Nebo prinejhorsim vyvest samostatny privod, ale JISTIT.
    V tomto pripade by GPS zustala FIXla (pokud by videla signal).
    Prave ze toto nepujde taky, nebot se gps sama po cca 10min. vypne i kdyz je na zdroji. Navic mit gps porad zaplou v aute se me taky 2x nelibi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #726
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    466

    338/339 pokud ma signal a je na nabijecce, tak by mela zustat zapnuta a fixla. Mozna nejaky drivejsi FW toto nemely.

    Do GPS by se asi musel provest zasah do elektroniky a privest signal na zapnuti. Bez rozebrani to nebude mozne.
    Sama GPS toto neumoznuje.

    Posledni moznost vidim v mechanickem pusobeni na tlacitko, treba pomoci servopohonu. Vyskytuje-li se v okoli nejaky modelar (letadla, auta...), tak by to asi slo.

    Vyplati se to?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #727

    rds rds je offline
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    15

    A neexistuje nejaka podobna gpska, ktera se bude tako chovat???
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #728
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    466

    Tezko.

    Leda vyzkouset, jak by se GPS chovala s trvale zmacnutym tlacitkem. Pokud by to nevadilo, dalo by se to vyresit mechanicky pomerne snadno.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #729
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Kolega kouzelnik mi napovida, ze jako stale zapnuta se chova ta Nokiacka LD-3W
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #730
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    21

    Nevíte někdo kde sehnat novou baterii do BT-339? Nejlépe v Praze?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #731
    Nováček
    Registrace
    Nov 2002
    Příspěvků
    7

    Ahoj,
    mám asi problém - zkoušel jsem si trochu hrát se sirftechem (klasika: zejména vypnutí stat. navigace) a bt-338.
    Výsledkem je bohužel stav, kdy GPS nemůže ani po dlouhé době fixnout polohu. Nejsem si jist, zda to může být mým zásahem?

    Nakolik jsem prohledával fóra, je "odstřelení" GPSky při těchto hrátkách běžné - ale jestli jsem dobře pochopil, problémy jsou s tím, že GPS pak už nekomunikuje (ani s navigačním softem, ani sirftecehm atd). Ta moje komunikuje vesele, mohu dále nastavovat, mohu ji posílat reset, přemínat nmea-sirf a zpět atd. Akorát nezaměří

    Má tu někdo podobnou zkušenost, případně odkáže mne na související thread? Momentálně zkouším ono vyndání baterie na delší dobu, tím asi nic nezkazím.

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 49 z 49 PrvníPrvní ... 39474849

Podobná témata

  1. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-12-2008, 10:15
  2. HP rx4240 - jaké máte zkušenosti?
    Od pichlak_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-04-2007, 14:36
  3. Mate nekdo Navilock NL-409TE (nebo jinou "kabelovou" GPS s TMC)?
    Od vichr_ce4you v sekci Příslušenství pro navigaci
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 17-08-2006, 19:16
  4. Jaké máte zkušenosti s FS Pocket Loox 410BT
    Od Chttor v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-08-2005, 23:15
  5. Jaké máte zkušenosti s Tomtom navigátor?
    Od Petr Schinzel v sekci TomTom
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-11-2004, 09:38