Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: WinamPAQ v 1,0

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    255

    U myho stavajiciho winampaqu mi chybi prehravani wma souboru. Nastesti jsem vygoogloval, ze od verze 0,98 uz to Winampaq umi, a stahnul jsem si z http://www.freewareppc.com/multimedia/winampaq.shtml verzi 1,0.

    Jenze je to .cab soubor obsahujici spoustu souboru s ciselnymi priponami, a nevypatral jsem co s nim. Tusite nekdo jak to mam nainstalovat?

    Diky.

    (na ce4you je v sekci SW jen winampaq 0,93 a ten mi neresi wma )

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2002
    Příspěvků
    113

    Na *.cab v PPC kliknout.

    Nebo pouzij CabInstl
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    doporucuju si precist tohle
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    255

    Tak jsem ho nainstaloval, ale nefachci mi .
    Po startu nabehne dialog.okno s nejakou chybou, pricemz misto vetsiny znaku jsou ctverecky.
    Po stisku OK se sice dostanu do winampaqu, ale z preferences je mozny otevrit jen "input plugin", a v nem jen "mp3 a ogg". Kdyz tapnu na "wm", tak nabehne dialogovy okno (chybova hlaska) bez jedinyho pismenka... je videt ze je to cely beta...

    Nebo vam to nekomu chodi?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    winapaq stale neni plne funkcni prehravac, kdyz uz se ho podari spustit, tak tam opravdu precizne nefunguje VUBEC NIC
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od CommanderZ
    winampaq stale neni plne funkcni prehravac, kdyz uz se ho podari spustit, tak tam opravdu precizne nefunguje VUBEC NIC
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    255

    Verze 0,93 mi na Looxovi PPC2002 chodi bez problemu
    - teda pokud nepouziju kombinaci "pause" a mockrat "skip". To nerozchodi. Takze prace s playlistem je horsi, ale mam pocit, ze ta betaverze 1,0 uz to castecne resi (lepsi posuvnik playlistu). A taky neumi pridat dir vc.subdiru, a pri pridavani souboru nevidi do zadnyho subdiru. Ale to je vse, ostatni chodi.
    Snad vyladi i tu verzi 1,0.

    Zatim jsem to vyresil tak, ze jsem pro stolni PC stah konvertor MP3 na ogg (i kdyz trochu blbne). Cilem cely akce totiz bylo dostat na stejne malou kartu vic hudby stejny kvality. Na coz je nejlepsi wma, pak ogg, a pak teprv mp3.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    26

    WinamPAQ som skusal, ale presiel som radsej k programu PocketMusic. S nim nemam ziadne problemy a je free. Akurat, ze zabere viacej miesta, ale to sa da vyriesit zmazanim skinov
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. WinVibe - nestiha / WinamPAQ - nejde
    Od Shemik_ce4you v sekci Multimédia
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 15-12-2007, 23:47