Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: MDA Compact - Jak nastavit jiné než T-Mobil-ácké zvuky K BUZENÍ BUDÍKEM????

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    57

    Zdravím!!!
    Nevím jak nastavit své(jakýkoliv formát zvuku??)melodie na upozorňování a buzení???
    Jaký je postup??
    Na vyzvánění své melodie umím přiřadit,ale jak se dostanu do budíka,nemůžu se svých melodií dohledat a mám k dispozici jen klasickou nabídku od T-Mobilu...
    Díky všem Bondik) null
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    245

    Citace Původně odesláno od Bedřich Stejskal
    Zdravím!!!
    Nevím jak nastavit své(jakýkoliv formát zvuku??)melodie na upozorňování a buzení???
    Jaký je postup??
    Na vyzvánění své melodie umím přiřadit,ale jak se dostanu do budíka,nemůžu se svých melodií dohledat a mám k dispozici jen klasickou nabídku od T-Mobilu...
    Díky všem Bondik) null
    Sve melodie priradit nejde, jedine, kde lze vybirat ve STANDARDNIM budiku, je kdyz u budiku tapnete na symbol zvonecku. Nemluvim o SPB Time nebo jinych programech, ktere urcite umi daleko vic.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Jak to, ze nejde? Ja sve uzivam bez problemu, musis je nahrat do adresare windows mam pocit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    245

    Citace Původně odesláno od hybo
    Jak to, ze nejde? Ja sve uzivam bez problemu, musis je nahrat do adresare windows mam pocit.
    Tak ja nevim, melodie z RINGS v nastaveni budiku nevidim, kdyz je dam do WINDOWS, tak take ne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    mas je .wav ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    245

    Citace Původně odesláno od hybo
    mas je .wav ?
    ne, MID
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    tak co se divis :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    245

    Citace Původně odesláno od hybo
    tak co se divis :-)
    uz ne
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    57

    Citace Původně odesláno od hybo
    tak co se divis :-)
    Díkes,nejde mi to stejně jako kolegovi.... /- takže jdou,ale jen ve formátu wav....oki ...a byla by nějaká utilitka,která by dokázala měnit z jiných formátů(mp3,ogg...)do wav formátu???Předem děkuji mnohokráte za jakoukoliv pomoc a odpověď
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    utilitka by byla :-)

    zkuste použít třeba google.com

    a uvidíte kolik jich najdete :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    57

    Citace Původně odesláno od dort
    utilitka by byla :-)

    zkuste použít třeba google.com

    a uvidíte kolik jich najdete :yes:
    Právě se stalo...ale výsledný soubor ve wav z mp3 je nechutně veliký...co s tím????
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    57

    Citace Původně odesláno od Bedřich Stejskal
    Citace Původně odesláno od dort
    utilitka by byla :-)

    zkuste použít třeba google.com

    a uvidíte kolik jich najdete :yes:
    Právě se stalo...ale výsledný soubor ve wav z mp3 je nechutně veliký...co s tím????
    A existuje software ke správě napájení atd tak,aby byly přímo ikony na ploše jako v klasických Windows??Jsou to nějaké rozšířené témata,ale ty mi nejdou nainstalovat....a jiné jsem neviděl...díky díky díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    měli by být cca stejné :-) -> takže projít nastavení, zda to nemáte nastavené na nějakou "super kvalitu" ,-)

    Jasně spousty ;-) např. SPB plus nebo jiné - inspiraci najdete když si dáte vyhledat zde na ce4you slovo TODAY a pak si projdete diskuzi, co se zobrazuje na today screen našich přístrojů -> je to vynikající inspirace
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    23

    Pri prevedeni MP3 do wav je logicke ze soubor bude nechutne velky, protoze wav neni ztratova komprese ale MP3, taky resimproblem s budike, ty melodie me fakt taky neberou a asi skusim ten spb time, pokud tam pujde dat MP3 jako zvoneni tak to bude genialni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    21

    Do souboru Windows-Rings jsem vložil soubor waw ale i přesto jsem nedostal možnost tuto melodii použít pro budik pro sms a jiné upozorňovací režimy. Pokuď to jde prosim poraďte. Prosím možno o přesný postup děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Poslání SMS na jiné číslo, než označené jako mobil
    Od eiffeltom_ce4you v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 30-06-2009, 18:32
  2. Jak nastavit u Windows CE 3.0 připojení na internet přes GPRS mobil ?
    Od dj.kure_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-11-2005, 10:33
  3. Lze nastavit PROGRAMS na jiné zobrazení než ICONS?
    Od JiH_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 05-04-2005, 13:59
  4. Jak nastavit MSN, ICQ a jiné kecálky na MDA 2(krok za krokem)
    Od HELEKAL PETR v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 08-06-2004, 16:04