Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: MDA III nejde vypnout pomocí on/off

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    2

    Mám MDA3 od ET a nemůžu ho vypnout pomocí on/off tlačítka, vypnutí podsvícení jde, zapnutí po automatickém vypnutí taky jde, ale manuální off ani náhodou. Setkal se s tím už někdo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    45

    Zazalohuj si veci a zkus HR (Hard Reset; Reset + On/Off soucasne) jestli to pomuze, jinak asi reklamace.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    2

    Dik za radu, hard reset uz probehl bez zmen. Myslim, ze to bude sw chyba, protoze tlacitko je jinak funkcni. Reklamace tzn. byt bez ruky(
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    45

    No jo no, bez ruky. To naprosto chapu, ale tohle docela je docela blba zavada. Muzes zkusit napriklad PHM Task manager
    ten umi mimo jine i "suspend" softwarove, pokud s tim chces "zit".
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    266

    No já když dlouze podržím vypínací tlačítko tak zhasne jenom display...Je toto normální vlastnost MDA III ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    u MDA II s WM2003 se to chovalo stejně, tudíž je to normální
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    Krátký stisk = on/off, dlouhý stisk = zap/vyp podsvícení. Taky mě na III jednou začla zlobit tlačítka a nepomohl ani HR, pomohlo až odpojení baterie a úplné vybití té záložní. Pak se nelekej že se po vrácení baterky a zapnutí přístroje nic neděje. Bude nějakou dobu trvat, než začne reagovat.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Mio A701 - nejde vypnout budík
    Od t-fuse v sekci Mio
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-09-2007, 18:46
  2. Nejde mi vypnout bluethoot na Variu
    Od Smilo v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-04-2007, 21:30
  3. Samo se zapina ... nejde vypnout :)
    Od Dominique v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-03-2005, 12:50