Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 7 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 92

Téma: Nova verze ROMky pro MDA Compact - 1.11.00 - prej lepsi BT!!!

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    vice zde

    minimalne je pravda, ze v BT manageru je dalsi zalozka s Com portami a taky jsem si vsimnul, ze "funkce", kterou moje MDA melo predtim a tedy, ze namisto selektovani textu stylusem mi ho odsazovalo (takova dvojita sipecka), tak ta funkce uz je pryc, diky bohu, protoze jsem netusil, kde se vzala, kde se vypne a proste nic

    dale zatim pracuje bez problemu vypinani a zapinani BT jak primo, tak pres ZenPhone
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    245

    Tak jsem to taky flashnul a uvidime, zatim se tvari OK, BT je nej ze vsech verzi, co jsem zatim mel - AS i GPS pres BT napoprve bez jedineho problemu...

    A rekl bych, ze fotak je rychlejsi...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2002
    Příspěvků
    202

    Citace Původně odesláno od hybo
    ... taky jsem si vsimnul, ze "funkce", kterou moje MDA melo predtim a tedy, ze namisto selektovani textu stylusem mi ho odsazovalo (takova dvojita sipecka), tak ta funkce uz je pryc, diky bohu, protoze jsem netusil, kde se vzala, kde se vypne a proste nic
    Tak tu HNUSNOU sipku sem tam mel taky a taky nevim, kde se tam objevila. Nicmene ja ROM zatim neupgradoval a zmizela po nechtenem HR a restore ze zalohy (SpriteBackup)...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    no, mozna to delal nejaky SW, nebo co, ale dost me to sralo. Jen jeden "divnej" mi rekl, ze mam zjistit, jak se to da zapnout bezne, ze ma o to zajem

    jinak dalsi postreh, po stlaceni zaveseni hovoru neni slyset ten blbej zvuk (hlavne pri ukoncovani GPRS pspojeni)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    28

    To mne zajima.
    Ten BT v MDAc stoji fakt za prd minimalne v te verzi, co tam mam ja.
    Vzhledem k tomu ze mam MDA cca 5 dni, tak jsem se jeste ani nestihl poradne rozkoukat, co je to ROM, extROM, Radio a podobne. A nikde jsem to ani nenasel poradne na tomto foru. na foru XDA jsem taky koukal co se tyce diskuzi na tema flesovani a pod. Ale nejak moc moudrej z toho nejsem.
    Nemate nekde neco ohledne tohoto tematu podrobne popsano v CZ? nebo mohl by to sem nekdo nejak podrobneji vysvetlit, co na co ma vliv a jak presne se dela flesovani?
    Diky za info.
    A jestli to tu nekde je popsano, tak mne hned nekamenujte pls
    Marlboroman
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    245

    Taky bych vyzdvihnul IntelliDialler - je uzasne rychlej... Ale vazne uzasne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    245

    A obcasna chyba NO BLUETOOTH HARDWARE stale zustava...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    117

    tak som tiez upgradoval, a mam problem z cestinou neprelozi programs a settings a settings potom ani nejde
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    189

    Citace Původně odesláno od noiser
    Tak jsem to taky flashnul a uvidime, zatim se tvari OK, BT je nej ze vsech verzi, co jsem zatim mel - AS i GPS pres BT napoprve bez jedineho problemu...

    A rekl bych, ze fotak je rychlejsi...
    Nevím co dělám špatně, ale hlásí mě to chybu Country ID, pak se to ukončí. Na XDA Developers jsem ten problém sice našel, ale nenašel jsem řešení. Co s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    245

    Citace Původně odesláno od Geoffrey
    Nevím co dělám špatně, ale hlásí mě to chybu Country ID, pak se to ukončí. Na XDA Developers jsem ten problém sice našel, ale nenašel jsem řešení. Co s tím?
    Staci rozbalit exe a prepsat jeden soubor tim, co sem davam...
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2002
    Příspěvků
    202

    Citace Původně odesláno od vklacan
    tak som tiez upgradoval, a mam problem z cestinou neprelozi programs a settings a settings potom ani nejde
    No to bude asi tim, ze ta lokalizace nebyla napsana pro tuhle verzi ROM, takze bud pojedes v anglictine, nebo musis downgradovat. Predpokladam, ze se bavime o lokalizaci od SS - no a tam pochybuju, ze update vydaji...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    245

    Citace Původně odesláno od Medved
    Citace Původně odesláno od vklacan
    tak som tiez upgradoval, a mam problem z cestinou neprelozi programs a settings a settings potom ani nejde
    No to bude asi tim, ze ta lokalizace nebyla napsana pro tuhle verzi ROM, takze bud pojedes v anglictine, nebo musis downgradovat. Predpokladam, ze se bavime o lokalizaci od SS - no a tam pochybuju, ze update vydaji...
    Pouzij malou cestinu od Moravia consulting, je super.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    7

    Zdravim,
    rad bych zkusil tuhle ROM, ale chtel bych mit moznost vratit se k te puvodni. Poradte jak zazalohovat puvodni ROM.

    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Původní ROM na MDA Compact nelze dle mého názoru korektně zazálohovat celou. Opakovaně jsem to zkoušel, ale vždy jsem skončil u toho, že se nechce spustit záloha ExtROM po zadání příkazu v upgrade.exe. ROM a Radio se zazalohovalo. Pokud jsem se však pokusil zálohu obnovit, MDA se touto zálohou flešlo, ale probudilo se vždy s mrtvým displejem na dotek. Zobrazování je v pořádku, ale nefunguje dotyková vrstva.

    Pokud jde o tu ExtROM, dort a crusader to mohou potvrdit, že.. dort i ten mrtvej displej, pokoušel se o to se mnou..
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    1

    Prosím Vás,potřeboval bych od Vás poradit ohledňe Bluetooth a IrDa na MDA Compact.Mám takový problém,že odesílat přes Bluetooth a IrDa můžu,ale když chce někdo něco poslat mě přes Bluetooth a IrDa tak to nefunguje,ale s ostatními MDA to jde.Děkuji a prosím Vás napište
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 7 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 375
    Poslední příspěvek: 02-12-2012, 10:49
  2. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 27-04-2012, 11:37
  3. Reakcí: 89
    Poslední příspěvek: 05-06-2006, 13:52
  4. Nová verze ROMky pro MDA Compact WWE_11200_131_11210
    Od Balboa v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 24-07-2005, 21:53