Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 18 12311 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 263

Téma: PhoneAlarm - Uvidíte i uslyšite co vam chce říci vaš telefon - nastaveni profilu

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    V dobe me rekonvalescence mne potesil Crusader TIMTO rekl bych az supr softem. Vse funguje tak jak ma - vyzkouseno na MDA Compact i MDA 2.Instalace mozna na kartu.
    A co vse poskytne - podelte se v diskuzi - je to proste pekna hracka a velky pomocnik.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    Na doporučení Šeby dva dny již testuji na MDA2, pěkná hračička (ipf by řekl, jde přece vo dizajn, ne? )... postřehy:
    - při skinu "Default_text" mám sílu signálu uvedenou vždy, při skinu Joel (modrý nebo černý) tam mám často 0, pomůže překlapnutí/probuzení na funkční skin a zpět, tzn. skiny Joel nefungují stopro..
    - o dost se prodloužil restart, to ale záleží asi na tom, co máme v cihle nainstalováno
    - je tam tlačítko zapnutí BT, proto jsem si v diskuzi vyhledal úpravu registru pro nezobrazení BT ikony na spodní liště, tzn. v registru jsem zadal nulu místo jedničky dle návodu... po soft resetu to nenaběhlo, pomohl až HR, tudy cesta k odstranění duplicitní ikony BT nevede, mám ověřeno 2x ops: , co dělám blbě, poraďte...
    - pěkná fce je možnost nastavení alarmu - upozornění (odmítnutý či zmeškaný hovor atd.) včetně vibrace, zvuku....
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00058712_TD_110420053_YVvM.jpg 
Zobrazení: 28 
Velikost: 92.9 KB 
ID: 1751  
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Pokud provedu SR na MDA compact a mam spusteny bt - puvodni ikonoa po SR zmizi. U mda 2 se toto nedeje
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    U mojí cihly a v té mé konfiguraci ne, ta potvora se hold drží, jako ta tchýně, co visí ve 4. patře za parapet a ne a ne spadnout, i když jí zeťák šlape na prsty..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    628

    Citace Původně odesláno od Šeba
    Pokud provedu SR na MDA compact a mam spusteny bt - puvodni ikonoa po SR zmizi. U mda 2 se toto nedeje
    U Compactu se tento jev často vyskytuje díky software SPB Plus. Ten způsobuje, že se BT ikona někdy po restartu dole v liště neobjeví. Jenutný další jeden nebo dva soft resety. Jinak software phoneAlarm se mi moc líbí, zaměnil jsem ho za Pocket Zenphone, který má také své výhody, ale ty já nevyužiji. U phoneAlarmu se mi líbí již výše popisované funkce od Jarouše + že všechny informace jsou pohromadě (nepřijaté hovory, SMSky, E-mail). Další nespornou výhodou je, že z pomocí tohoto softu je schopen Compact přijímat jak e-maily, tak SMSky přes POutlook zároveň bez nutnosti přepínání účtů.
    Pro Jarouše: Na Compactovi při Joelově skinu problémy s ukazatelem síly signálu nemam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Co se týká ikony BT v P. Alarmu - NEZOBRAZUJE AKTUÁLNÍ STAV, ale pouze stav přepnutí. V MDA Compact to pak vede (při absenci BT ikony dole v liště) k tomu, že není patrno, jestli BT běží nebo ne, jelikož BT má tendenci občas stávkovat. Je dost pitomý, když se snažíte v autě nahodit HF ...

    Celkově - není to úplně k ničemu, ale nastavení profilů je trochu chaotické. Navíc než se mi podařilo vypnout vibrační upozornění na zmeškaný hovor, vibrovala mi půl hodiny hlava během telefonátu s klientem.
    Myslím, že prozatím zůstanu u ZenPhone.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    MDAC jsem držel v ruce asi 10 vteřin, moc ho neznám, ale předpokládám, že nastavení a provoz phoneAlarmu bude stejné jako u MDA2...
    Citace Původně odesláno od Pavlucha
    Co se týká ikony BT v P. Alarmu - NEZOBRAZUJE AKTUÁLNÍ STAV, ale pouze stav přepnutí. V MDA Compact to pak vede (při absenci BT ikony dole v liště) k tomu, že není patrno, jestli BT běží nebo ne, jelikož BT má tendenci občas stávkovat. Je dost pitomý, když se snažíte v autě nahodit HF ...
    Ikonou BT lze BT zapnout/vypnout, stav indikuje barva ikony (červená zapnuto, modrá vypnuto), tzn. že ikona jasně zobrazuje aktuální stav i v případě, že ikona BT není přítomna na spodní liště... pokud máš nějaký program zobrazený na celou obrazovku, tak jsi stejně odkázán na blikání modré diody na horní hraně cihly...
    Citace Původně odesláno od Pavlucha
    Celkově - není to úplně k ničemu, ale nastavení profilů je trochu chaotické. Navíc než se mi podařilo vypnout vibrační upozornění na zmeškaný hovor, vibrovala mi půl hodiny hlava během telefonátu s klientem.
    Myslím, že prozatím zůstanu u ZenPhone.
    Vibrace alarmu, to je jen záležitost nastavení v Repeat a v zatržítkách vibrací, lze to nastavit v poměrně dost široké škále...
    Každému vyhovuje něco jiného, Crusader a já se přikláníme k phoneAlarm - nevyužijeme v plné míře možnosti ZenPhone, který vyhovuje tobě, máš ho asi více zažitý a dokážeš z něj dost vše, co potřebuješ... určitá neznalost v nastavení po krátkém seznámení s programem ale asi není vhodná k napsání, že to není program úplně k ničemu, to se dá prakticky napsat skoro o všech programech pro počasí, ale skoro každý ho tam má... buďme tolerantní... a jak napsal Šeba, podělme se v diskuzi o zkušenosti s nastavením a možná zjistíme, že za programem je mnohem více, než čekáme
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Jarouši, fakt (věř mi), nezobrazuje. Včera byla ta ikona ve stavu "zapnuto" (u mně je to tedy modrá) a přitom BT nikde... Compact má něco nahnilého v BT a občas se tváří, že žádný BT hardware nemá. Jak si to přebere ta aplikace - netuším.
    Po obsahové stránce je PA opravdu super, to se mu nedá upřít.

    Dávám PA šanci do konce free verze - cca měsíc, pak se teprve uvidí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    Pavlucho, věřím ti, fakt ... upozornil jsi mne mimochodem na jednu divnůstku programu. Ikona BT, resp. obsluha BT je jen ve skinech Joel a u nich je indikace stavu dokonce barevně převrácená, u jednoho je indikace aktivního BT modře, u druhého červeně??? No, jak píšeš, program má měsíc na to, aby nás opravdu zaujal, jinak ho prostě jen otestujeme, no
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Kluci je dulezite ze si verite
    Ja pouzivam skin Joelblack ve spodni liste nemam BT ikonu ani po nekolikatem restartu - dostanu ji tam jedine tak ze vypnu PhoneAlarm -SR. Pokud PhoneAlarm zapnu a udelam SR ikona ve spodni liste zmizi.BT pri zapnuto - ikona cervena pri vypnuto modra.
    Zatim nejvice ocenuji funkci mute a jeji nastaveni na urcity casovy usek - nekam vejdu a proste zadam jak dlouho tam budu a nechci byt rusen telefonem.Po casovem useku se tel. sam zaktvuje. Nekdy se mi stavalo ze jsem si proste telefon vypnul(zvoneni) a v tomto stavu setrval dele nez bylo potrebne.
    Verte mi vazne tomu tak bylo
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    628

    Citace Původně odesláno od Pavlucha
    Jarouši, fakt (věř mi), nezobrazuje. Včera byla ta ikona ve stavu "zapnuto" (u mně je to tedy modrá) a přitom BT nikde... Compact má něco nahnilého v BT a občas se tváří, že žádný BT hardware nemá. Jak si to přebere ta aplikace - netuším.
    Peto, me to treba nedela. Mozna to bude tim bugem ve FW 1.06 Ja tam ted mam 1.01 T-Mobile origo a BT s tou ikonou funguje jak ma.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Ano potvrzuji mam v compactu 1.06 - ale s timto softikem jakoby bug zmizel
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    Tak dnešním dnem se beta 1.08 stala oficiální verzí, mno docela dost brzo, ještě není vše OK...
    Na fóru jsem nalezl nový skin JoelBlack, který neindikuje sílu signálu, ale má tam info o baterii, soubor i skin jsem si přejmenoval jako JoelBlack2 a běhá to...
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    Minulý týden byla prakticky každý den k dispozici nová beta verze programu a dnes je k dispozici verze phoneAlarm 1.10, sosejte ZDE...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    628

    A aby toho nebylo málo, tak už je k dispozici verze 1.11
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 18 12311 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 07-06-2010, 14:19
  2. phoneAlarm
    Od drazad v sekci Touch Pro
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 14-10-2009, 18:30
  3. phoneAlarm 2.0
    Od Jephy v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 12-02-2009, 19:54
  4. PhoneAlarm
    Od Honzabr v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-10-2006, 10:48