Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 25

Téma: Vypinate doma pristroj kdyz ho nepouzivate?

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    149

    Kdyz jste doma, mate pristroj stale pripojeny synchronizacnim kabelem, nebo strceny v kolebce?
    Pokud ano, mate ho stale zaply a display zobrazuje (i kdyz nesviti) ?

    Nebo pristroj jen sesynchronizujete kdyz prijdete domu/odchazite z domu, dobijete a pak odpojite/vyndate z kolebky, vypnete a nechate lezet?

    Myslite / Vite (na zaklade nejakych specifikaci, udaju..) ze dislpayi neskodi, kdyz casto - zbytecne, zobrazuje?

    Respektive me zajima, zda se snizuje jeho svitivost, nebo kvalita zobrazeni, tak jako to je napriklad u LCDcek, ktera kdyz po 2 letech postavite vedle sebe, tak to co stale svitilo je takove vybledle ... oproti tomu co se vypinalo.

    Jirka
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    vypínám, neb nevím proč by měl svítit

    LCD není věčné :-(
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od JiH
    Kdyz jste doma, mate pristroj stale pripojeny synchronizacnim kabelem, nebo strceny v kolebce?
    Pokud ano, mate ho stale zaply a display zobrazuje (i kdyz nesviti) ?

    Nebo pristroj jen sesynchronizujete kdyz prijdete domu/odchazite z domu, dobijete a pak odpojite/vyndate z kolebky, vypnete a nechate lezet?

    Myslite / Vite (na zaklade nejakych specifikaci, udaju..) ze dislpayi neskodi, kdyz casto - zbytecne, zobrazuje?

    Respektive me zajima, zda se snizuje jeho svitivost, nebo kvalita zobrazeni, tak jako to je napriklad u LCDcek, ktera kdyz po 2 letech postavite vedle sebe, tak to co stale svitilo je takove vybledle ... oproti tomu co se vypinalo.

    Jirka
    Obecne, LCD v PDA a LCD v monitorech jsou stejne, vyrobni technologie se moc nelisi. Takze pro LCD v PDA bude platit to stejne. Tedy cim min bude svitit, tim jeho zivotnost se prodluzuje, stejne tak u podsviceni...

    A ted jak to mam ja: Na baterii mam nastaveno zhasnuti displaye na 1 minutu, na nabijecku na 3... V praci je PDA v kolibce s nabijeckou a doma je pouze na nabijecce, protoze doma PC nemam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    149

    Citace Původně odesláno od beecher
    A ted jak to mam ja: Na baterii mam nastaveno zhasnuti displaye na 1 minutu, na nabijecku na 3... V praci je PDA v kolibce s nabijeckou a doma je pouze na nabijecce, protoze doma PC nemam.
    To znamena, ze display nechavas stale "zobrazovat", pouze nechavas zhasnout podsviceni po uvedenych casech?
    Nebo na pristroji kdyz ho mas v nabijecce/kolebce zmacknes power a pristroj vypnes, aby ani (tmave, nepodsvicene) nezobrazoval?

    Jirka
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    149

    Mimochodem, dokaze nekdo vysvetlit, nejak srozumitelne, k cemu je nastaveni v POWER / zalozka STANDBY ?
    Jak je tam ten soupak Standby Period (appx. hours) od 24 - 96 a Battery Capacity a Approx. hours left :-))
    Nejak to nechapu :-(( A to jsem se hodne snazil ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od JiH
    To znamena, ze display nechavas stale "zobrazovat", pouze nechavas zhasnout podsviceni po uvedenych casech?
    Nebo na pristroji kdyz ho mas v nabijecce/kolebce zmacknes power a pristroj vypnes, aby ani (tmave, nepodsvicene) nezobrazoval?
    Nechavam "zobrazovat", u mne je mala pravdepodobnost, ze by mi neco vydrzelo 2 roky, takze vypinam pouze podsviceni a neresim to...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2002
    Příspěvků
    113

    24-96 Hodin po 0% baterie nez vschechno zmizi a cihlička je čistoučka jako kojenec.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    174

    Ja mam nastaveny i poweroff v kolibce, asi na 5 minut. To znamena, ze po minute hasnu podsviceni, po 5ti to vypnu. V kolebce moc nepracuju, takze me to neva a i vypnuty PDA dobiji :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    149

    Citace Původně odesláno od Hombre
    24-96 Hodin po 0% baterie nez vschechno zmizi a cihlička je čistoučka jako kojenec.
    No, a to je prave to, co nechapu :-)

    Po teto dobe se provede neco jako SOFT reset? To znamena, ze clovek prijde o to, co nemel ulozene?

    Nebo K HARD resetu snad neni duvod, nainstalovana data jsou na flashce ne?

    Vzdycky jsem si myslel, ze main battery drzi pristroj, abychom ho mohli pouzivat. Pokud main battery klesne, pristroj se vypne a vse ulozene na flashce zustava + to co je v RAMce je drzene zalozni baterii. Pokud dojde zalozni baterie, smaze se to co bylo v RAMce a po zapnuti jsem ve stavu, jako bych provedl SOFT reset ...

    Proto nechapu, proc by melo dojit v jakemkoliv pripade vycerpani baterie k "vycisteni" = hard resetu?

    Uf.
    Jirka
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    pokud dojde hlavní baterka -> tak uživatelská data drží záložní baterie -> ale tam se doba dá odhadnout na necelou hodinu -> a pak je přístroj opět ne stejném stavu jako při koupi nového, nebo po HR!

    prostě vše vyjma ROM se vymaže :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    17

    Tewd nevim, jestli se nepletu, ale i kdybych mel vsechno na flashce tak pokud dojde k HR, nikdy to nebude jako SR, tak jako tak na RAMce neco je - registry, nastaveni, spousta programu si i pri instalaci na kartu neco hodi do RAM a o ty data prijdu, tim padem se muze stat ze program tam sice pujde ale nepujde spustit protoze mu bude chybet napr. nektera knihovna, zapis v registru atd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    149

    Uz to chapu...
    Rom + FileStore je na flashce
    Storage memory + Program memory je normalni ramka a kdyz to s baterkou presvihnu, tak mi klekne i Storage memory a mam smulu.

    Nejak jsem si vsugeroval, ze Storage memory je na flashce a resetuju ho jen pomoci HR. Coz je samo blbost, kdyz si muzu menit jejich pomer, je jasny, ze jsou na stejne pameti ..

    J.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    149

    Zjistil jsem, ze kdyz mam pripojeny pristroj synchronizacnim kabelem, nebo v kolebce a mam nastaveno, ze se ma vypinat po 5 minutach pri napajeni AC, tak se proste nevypne.
    Jedine co funguje je, ze zhasne podsviceni. Ale proste se nevypne :-(

    Pri behu na baterie se vypina spravne.

    Jirka
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Citace Původně odesláno od JiH
    Zjistil jsem, ze kdyz mam pripojeny pristroj synchronizacnim kabelem, nebo v kolebce a mam nastaveno, ze se ma vypinat po 5 minutach pri napajeni AC, tak se proste nevypne.
    Jedine co funguje je, ze zhasne podsviceni. Ale proste se nevypne :-(

    Pri behu na baterie se vypina spravne.

    Jirka
    Hmm a nemáš náhodou v nastavení AS na PC nastavenú automatickú aktualizáciu synchronizácie ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    149

    Citace Původně odesláno od oltcit
    Hmm a nemáš náhodou v nastavení AS na PC nastavenú automatickú aktualizáciu synchronizácie ?
    I kdyz mam vse na manual, tak se nevypina :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Pristroj prevazne na e-books
    Od meaxell v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 06-11-2007, 07:04
  2. Připojení do WiFi na pracovišti a doma - jak na to?
    Od HADES_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 31-08-2006, 10:02
  3. Práce na PDA doma
    Od Misakv_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 19-02-2006, 12:14
  4. Doma vyrobená folie na PDA
    Od Aerosa v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 14-10-2005, 18:28
  5. Jaky WiFi AP na doma?
    Od Pavel Koza v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 26-03-2005, 17:42