Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Padani ActiveSync

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Urcite se to nekomu z vas taky stava - co delat, kdyz mi ActiveSync furt pada pri kopirovani vetsich souboru? Kdyz chci do MDA dostat treba slozku mp3, tak to padne u treti pisnicky -> musim vytahnout MDA z kolibky, vrazit ho tam, smazat zkazeny soubor a kopirovat dal - celkem vopruz :? A to nemluvim o tom, kdyz tam chci zkopirovat jeden vetsi soubor - treba 100MB - pres 58MB jsem se jeste nedostal - to je soucasny rekord :no: A je uplne jedno, o jaky typ souboru se jedna - jestli je to mp3, avi, doc, zip, exe nebo treba neco uplne nesmysleneho. Takze na nejaky filmecky muzu v klidu zapomenout :?
    Nevite nekdo, co s tim?
    ActiveSync mam 3.8 (tusim ENG), WinXP SP2 CZ a MDA II, jak mam v podpisu.

    (tedka me napadlo - nemuze to delat to pretaktovani na 530MHz?)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Kato, tohle se tady uz resilo nejmene 3x... :sarcastic:

    AS i pri vypnutem prevodu dokumentu pri kopirovani na PDA to kopirovani zene pres sebe (cimz to nahrava do pameti PC), cimz to zdrzuje a pak se to odstreli.

    Jedine reseni je ctecka karet.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od beecher
    Kato, tohle se tady uz resilo nejmene 3x...
    ...Jedine reseni je ctecka karet.
    Má pravdu ten hoch...
    Zkoušel jsem všechno možný a u čtečky jsem skončil taky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Hmm - diky vsem. Btw. to vite, ze jsem prvne hledal, nez jsem se zeptal, ale procitani vsech diskuzi obsahujicich slovo ActiveSync je nad me sily a tp co jsem procetl mi nepomohlo... Takze je to to komprimaci - hmm - takze kdyz nebudu pouzivat ActiveSync, ale nejakej jinej *Sync od nekoho jineho?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Kato
    takze kdyz nebudu pouzivat ActiveSync, ale nejakej jinej *Sync od nekoho jineho?
    Nepomuze, AS musis mit vzdycky nainstalovany (bez nej to nepujde ani heverem), nahrada za nej neni, jenom vylepseni...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Citace Původně odesláno od beecher
    Nepomuze, AS musis mit vzdycky nainstalovany (bez nej to nepujde ani heverem), nahrada za nej neni, jenom vylepseni...
    ? A co treba SynCE - pro Linux? Btw. je mi jasny, ze nejde nahradit ActiveSync v PDA, ale tu stolni verzi musi jit..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Tady máš "náhradu", a už toho nech..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    159

    Soubory do MDA2 zásadně přes plugin do Total Commandera. Zrovna 100MB video z dovolené. Bez problémů...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Citace Původně odesláno od plachow
    Soubory do MDA2 zásadně přes plugin do Total Commandera. Zrovna 100MB video z dovolené. Bez problémů...
    Plugin do TotalCMD pouzivam... Ale jak rikam - 50MB a dost..
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    174

    No ja kopiroval pres AS asi 1.5GB a vse v pohode. Nebyt tohodle threadu (a par ostatnich) tak nevim o problemu. Ale je fakt, ze ctecka je mnohem rychlejsi.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Padání prohlížeče
    Od carlos_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 19-02-2009, 12:01
  2. Padání ICQ
    Od xpeldax v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-08-2007, 10:56
  3. iTec BT GPS - padani bt spojeni
    Od m.sachl v sekci Příslušenství pro navigaci
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 04-05-2005, 12:13
  4. padání IE
    Od herutaur v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 16-11-2004, 19:47