Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Mitac Mio728G - koupil sem ale mam par obecnych dotazu na flash

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    262

    Masinka je to sice skvela(65tis barev, CF slot) ale nevim par veci(ktery platej asi i pro ostatni zarizeni)
    1)myslite ze pujde flash na PPC2003? Je to stejny jako MDA od TM ale ma to CF slot, 64mb ram(7mb rom) a nevim jestli i po flashy vsechno pujde..ma PPC2003 podporu pro CF?

    2)nemam zadny nastaveni na mms(na to nemam ani program) a gprs....budou mi fungovat nastaveni co jsou tady na foru? Nejsou jenom pro MDA 2 a 3?

    3)pujde vubec flash pomoci CF karty? Narozdil od MDA mam vic cudlitek(4 + smerovy ovladac + tlacitka na volani)....budou pak fungovat?

    predem diky za odpoved moje lamacky dotazy...sice sem hledal ale nenasel nic co by odpovidalo memu problemu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    262

    to mi vazne NIKDO nedovede poradit?..pls, zkuste to nekdo
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    1. Ad nikdo: Kdyz toto zarizeni tady na foru nikdo nevlastni (co je mi znamo), tak se prosim nedivte, ze vam opravdu NIKDO nemuze moc pomoci s velmi specifickou otazkou, ktera se tyka pouze tohoto zarizeni.
    2. Ad flash: Stejne to jako MDA od TM neni, uz jen to, ze to neni vyrabene firmou HTC. Je to uplne jiny vyrobce a rek bych ze se tam spousta veci neshodne (pameti, CF karty, vice tlacitek). Takze zkusit to flashnout muzete, ale na takovych 99% ten flash z MDA1 urcite neprojde.
    3. Ad nastaveni: Pokud myslite me Customize CABy, tak to nevim, nikdo to na MDA1 nezkousel, takze nemuzu posoudit.
    4. Ad tlacitka: Viz vyse. Veskere ROMky jsou upravovany na dane zarizeni, pro ktere jsou urceny. Takze jestli tam je nekde zakazano pouzivani vice tlacitek a MS to ve WM nezjistuje automaticky, tak pokud by se ciste teoreticky nahodou ten flash povedl, tak urcite o pouziti tlacitek prijdete.

    Toz tak...

    BTW Jaky to ma FCC ID? Ja jenom, abych overil, jestli s tim, ze to nevyrabi HTC, nekecam. Najdete to pod baterii... Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    262

    ffc id bude (mozna) tohle? : P41E3200014
    pak je tam jeste jakesi 242142700001, R00, CM-2

    koukam ze sem asi koupil spatne...nikdo o tom nic nevy , ale aspon to ma cf slot 2, takze muzu pouzivat pridavny io karty....vsak ja si nejak poradim....btw nevite jestli je volne dostupna specifikace podporovanych funkci a hw pro wm2003?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    300

    muzete to jen tak pro zajimavost vyfotit a vystavit sem obrazek? v zivote jsem to nevidel google to asi zna, ale myslim ze i ostatni se radi podivaji
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    262

    Kód:
    www.palmtop.pl/view.php?news_id=5902
    tady je komplet recenze i s obrazky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    300

    [IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/admin/Local%20Settings/Temporary%20Internet%20Files/Content.IE5/SJFFA851/Mitac_728g_-_porownanie_-_przod%5B1%5D.jpg[/IMG]
    dobra tedy, tady ho mame, previta -ten vlevo
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    262

    jj, premyslim ze vymena tohodle bastlu za moji 6600 nebyla zrovna idealni...asi servu druhou stranu a zkusim to vymenit z5...a vzit NORMALNI mda....

    zaboha nevim jak na tomhle nastavit net....sice mi funguje wap...ale icq se nepripoji. kua
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    1. To zarizeni se u nas skutecne neprodavalo a pokud je stejne kvality jako Mio 558 nebo 339, tak je to jedine dobre...
    2. ICQ nema s WAPem nic spolecneho. Koukal jste na muj clanek o pripojeni k Internetu?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Acer koupil společnost E-Ten
    Od Zdenek Malinsky v sekci Oznámení a tiskové zprávy
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 05-03-2008, 15:45
  2. Jak na flash Varia + pár dotazů nováčka
    Od vlk75 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-03-2007, 11:30
  3. Několik obecných dotazů na QTEK 8310
    Od VP v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-05-2006, 10:20
  4. Koupil jsem MDA Compact, ale ...
    Od DavidFawn v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 03-10-2005, 15:09