Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Lze nastavit PROGRAMS na jiné zobrazení než ICONS?

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    149

    Zdravím,

    neví někdo, zda vůbec lze nastavit, aby se PROGRAMS zobrazoval třeba jako LIST, místo ICONS?
    Například zásahem do registrů, nebo jsem možná jen něco přehlédl.
    Používám samozřejmě launcher, ale občas - hlavně po instalaci tam něco hledám a nemůžu to za boha najít ...

    Diky
    Jirka :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No, jak tak kukam do tech registru jak suva do nudli, tak bohuzel nic nevidim...
    Tedy mne to nejak vyznamne neboli, preci jenom v RealVGA mam tu plochu zabranou asi tak z poloviny, ze...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    149

    Citace Původně odesláno od beecher
    No, jak tak kukam do tech registru jak suva do nudli, tak bohuzel nic nevidim...
    Tedy mne to nejak vyznamne neboli, preci jenom v RealVGA mam tu plochu zabranou asi tak z poloviny, ze...
    Já vím, real VGA jsem zkoušel a tam PROGRAMS vypadá super!
    V registrech jsem taky nic nenašel :-( nikde jsem nic nenašel (ale to neznamená, že to někde opravdu není)

    Bohužel mi vnucený VGA režim nevyhovuje - spousta aplikací ji pořádně nepodporuje, celý today je malá mrcha.
    Většina aplikací co používám už je teď dělaná pro VGA, takže netřeba podstrkávat.

    MS by mohlo udělat nějaké WinCE VGA Edition ..

    Achjo :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    Uni Uni je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    143

    "Jen male popichnuti, prosim nebrat jako vaznou namitku ci prispevek, ale jen jako okenko do nekterymi zatracovaneho sveta"

    PalmOS umi od zakladu ikony nebo list a rozdelovani do skupin.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    149

    Citace Původně odesláno od Uni
    "Jen male popichnuti, prosim nebrat jako vaznou namitku ci prispevek, ale jen jako okenko do nekterymi zatracovaneho sveta"

    PalmOS umi od zakladu ikony nebo list a rozdelovani do skupin.
    Což o to, skupiny si mohu udělat taky (na "disku" je adresář programs a v něm si mohu vytvořit adresáře atd ..).
    Ale protože programs prakticky nepoužívám, tak se jím nezabývám a vše nechávám jak tam padne :-)
    Ale pak pohořím, když chci najít něco co jsem právě nainstaloval.

    Abych pravdu řekl, to, že se nedá lehce přepnout mezi LIST a ICONS se mi zdá nepochopitelné. (Stejně jako se mi zdálo do teď nepochopitelné, že stále běžící aplikaci Outlook Express či Outlook nelze nativně hodit na PC do traye (vedle hodin) až poslední verze Outlooku to umí).

    Zdá se mi, že MS má někdy opravdu hyperdlouhé vedení. Ale když už na to přijdou, je to fajn :-))
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Myslím, že základní stavba Windows zobrazení jako seznam ani nezná. Snad jen ve FileExploreru. Proto se asi s úpravou nepočítá ani v registrech.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Zkus si ty zastupce hodit do jiny slozky, nez jsou programs a nekam si udelat zastupce na tuhle slozku
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. vytvořit zástupce do ALL PROGRAMS
    Od koks v sekci Touch HD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-10-2009, 11:47
  2. Jak vyvolat menu Programs stiskem Right Soft key
    Od MrQuick v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-09-2007, 08:33
  3. tel.seznam-jak nastavit zobrazení(jméno+příjmení)
    Od SpeedyTuning v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 07-04-2006, 21:18
  4. Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 04-05-2005, 15:19
  5. Jak nastavit MSN, ICQ a jiné kecálky na MDA 2(krok za krokem)
    Od HELEKAL PETR v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 08-06-2004, 16:04