Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 6 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 79

Téma: Hledani v kontaktech s diakritikou tlacitky bez diakritiky

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    71

    Zdar,

    jde nastavit, aby mi to pri hledani kontaktu naslo Jiří, i kdyz pisu Jiri?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    300

    Presne to take resim -jinak vytecnej intellipad s intellidialerem maj zasadni nedostatek ve vyhledavani jmen typu Jiří nebo Ježek.. Prepisovat vsechna jmena do varianty bez diakritiky se mi vazne nechce
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    222

    Nainstalovat cesku lokalizaciu klavesnice...
    A pisat cesky...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    86

    az tohle nekdo vyresi, tak mu dam pusu! :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    71

    Citace Původně odesláno od miroslav
    Nainstalovat cesku lokalizaciu klavesnice...
    A pisat cesky...
    to delam, jenze my mame i HW klavesnici na MDA3 vis
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    222

    Viem a nepouzivam ju! Ja mam tiez QTEK 9060
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    71

    Citace Původně odesláno od miroslav
    Viem a nepouzivam ju! Ja mam tiez QTEK 9060
    Ty jo, me nepripada zas tak hrozna, da se s tim celkem psat jednou rukou. Tahat stylus v ritici se tramvaji se mi moc nechce
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    71

    Citace Původně odesláno od dodox
    az tohle nekdo vyresi, tak mu dam pusu! :-)
    doufej ze to vyresi holka
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    222

    Ten stylus uz zvycajne mam v ruke...
    cize vychadzam z toho...

    Ale da sa tak, ale aj onak :-)


    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    300

    tomikusis nasel co jsme hledali.. zrovna to testuju a zda se to byti mooc dobree.. zkus take
    zde
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    Jak to řeší diakritiku u Intelli Dialeru ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Včera jsem si koupil MDAc u t-mobilu a tohle je přesně ta jediná věc, která mi zatím vadí. Plná lokalizace a všechny ty programy z CD, co jsou popisované v recenzi, tam už byly nainstalované po prvním zapnutí, takže jsem kromě rozchození ActiveSyncu přes BT nic řešit nemusel. Ale tohle dost vadí, protože mám všechny kontakty s diakritikou, ale IntelliDialer se nechytá. Sunnysoft InterWrite Pro mám ve verzi 8.5, díval jsem se na net a už je verze 8.6. Existuje nějaký upgrade zdarma? A pomůže to? Stáhl jsem si a nainstaloval všechny aktulizace, co jsem našel na stránkách t-mobilu, nepodělal jsem tím něco?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Tak se taky pridam do diskuze, pac nelokalizovany intellidialer(tj. bez diakritiky) mi prijde absolutne nepouzitelny pokud nekdo pouziva ukladani kontaktu s diakritikou. Jinak se mi intellidialer zda jako velmi povedeny(bez TMO schemata)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    141

    ExtendedPhone se chova (skoro) jako IntelliDialer, ale muzete si uzivatelsky definovat klavesy - tedy vcetne ceskych znaku. Rozhodne to muze vyresit problem s ceskymi jmeny. Jen kdyby to melo trochu vic nastaveni a ja nemel v cihle pres 2000 firemnich kontaktu :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od GeorgeCZ
    ExtendedPhone se chova (skoro) jako IntelliDialer, ale muzete si uzivatelsky definovat klavesy - tedy vcetne ceskych znaku. Rozhodne to muze vyresit problem s ceskymi jmeny. Jen kdyby to melo trochu vic nastaveni a ja nemel v cihle pres 2000 firemnich kontaktu :-(
    No porad ale mit lokalizovany intellidialer by bylo vic cool nez si do compacta cpat dalsi software co dela to samy a byh vi jakej je...:sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 6 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 10-01-2006, 22:57
  2. Hledani v kontaktech s diakritikou tlacitky bez diakritiky QTEK9100
    Od vklacan_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-12-2005, 07:45
  3. Hledání a zase hledání
    Od Vladimír Klaus v sekci Provoz FÓRA
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 09-08-2005, 07:05