Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Vypnuti zvoneni pri zvoneni :)

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    71

    Zdar,

    jde nejak vypnout zvoneni, kdyz vam nekdo vola? Jako u Nokie pravym tlacitkem nebo u Siemense hvezdickou.

    Jde o to, ze nechcete hovor zvednout ani odmitnout, ale nechcete poslouchat zvoneni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    222

    To asi len tak nepojde !
    Casto pouzivam, ze kliknutim na reprroduktor v hornej liste si vypnem zvonenie, ale vidim kto vola...

    A preberiem - nepreberiem hovor !
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    U mého Compacta stačí stisknout hardwarové tlačítko pro snížení hlasitosti a vyzvánění zcela zmlkne..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    222

    Ked uz zvoni, tak sa to uz neda...
    pouzitelne len pri dalsom zvoneni !!!

    edit:
    Pokial je nainstalovany Microsoft Voice Ccommand tak to rozprava a neda sa...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Ale mě to tak funguje, zrovna dnes jsem to testoval.. Telefon zvonil, volal člověk se kterým jsem nechtěl mluvit, tak jsem prostě zmáčkl harware tlačítko na ovládání hlasitosti směrem dolu, a okamžitě to stichlo, ačkoliv ten člověk na druhém konci stále čekal na to až to zvednu a prozváněl mne ještě dalších 30 vteřin..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    45

    BTW. Ted jsem to zkousel a FUNGUJE TO TAKY - HW volume down.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    71

    Potvrzuji, ze vynuti zvoneni tlacitkem volume down funguje na MDA III.

    Takze muj dotaz byl uspesne odpovezen.

    diky moc
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    245

    Tohle funguje u vsech Phone Edition.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    45

    A proc to tedy nejede miroslavovi na Qteku ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    245

    Citace Původně odesláno od Ace-steal
    A proc to tedy nejede miroslavovi na Qteku ?
    Podle me mu to funguje, jen si nerozumime...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    222

    Citace Původně odesláno od noiser
    Citace Původně odesláno od Ace-steal
    A proc to tedy nejede miroslavovi na Qteku ?
    Podle me mu to funguje, jen si nerozumime...
    Mam Microsoft Voice Command a to sa neda stisit...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-10-2007, 13:36
  2. zvonění
    Od armando v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-07-2006, 17:59
  3. Qtek 8310 - vypnuti zvoneni
    Od mpavlis v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-02-2006, 11:30
  4. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 12-04-2005, 13:49
  5. Samovolné vypnutí zvonění
    Od bass_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-12-2004, 19:22