Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: Kopírování souborů z PC na Pocket

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2003
    Příspěvků
    193

    Prosim o radu jak lze (nejlepe z prikazoveho radku) nakopirovat soubor z PC s WIN XP do pozadovaneho adresare na Pocketu.

    Dik
    Mira

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Osobne používám najradšej plugin do Total commandera,ktorý využíva AS a je to podľa mna rychlejšie ako používať príkazový riadok,alebo prenos cez OBEX režim. A tym,že je využívaná rutina z AS tak to funguje aj cez BT,čo má svoje výhody.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2003
    Příspěvků
    193

    Tech souboru mam vic a jsou na ruznych mistech. Tak jsem si to chtel trochu zautomatizovat. Proste jsem chtel mit nekolik davkovych souboru (dle potreby), ktere by to provedly.
    Predstavoval jsem si neco jako prikaz:
    copy g:\soubor.pdf \\Pocket\soubor.pdf
    Jenze nevim co mam zadat misto slovicka Pocket nebo jak jinak ho zavolat.

    Mira
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Mam obavy, ze tohle nepujde. Vzdyt ani nejde v commandline zadat kopirovani na sitovy disk, pokud neni namapovany...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    79

    ide to v linuxe. pomocou SynCE (synce.sourceforge.net). co moze, aj nemusi byt odpoved :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od OLE
    ide to v linuxe. pomocou SynCE (synce.sourceforge.net). co moze, aj nemusi byt odpoved :-)
    Jenze, on to asi potrebuje do Windowsu, ze...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2003
    Příspěvků
    193

    Presne tak ja mam WIN XP
    Tak budu muset vyuzit asi nejake jine nastroje, jako je vyse doporuceny Total commander (dik i za tuto radu).



    Mira

    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    A co třeba CECopy?

    Kód:
    cecopy (c) 2003 SK.
    
    Usage: cecopy source (dest)
    cecopy  file.txt
    cecopy  file.txt file.txt
    cecopy  file.txt "\storage card\my documents"
    cecopy  file.txt "\storage card\my documents\file.txt"
    Existuje ještě něco jiného, co umí daleko víc, včetně přesouvání, mazání, spouštění programů na PPC, ale teď nejsem doma a nemůžu se po tom podívat...
    Každopádně tohle by mělo stačit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od beecher
    Mam obavy, ze tohle nepujde. Vzdyt ani nejde v commandline zadat kopirovani na sitovy disk, pokud neni namapovany...
    Zkoušel jsi to někdy? :sarcastic:
    Kód:
    C:\>copy C:\Temp\cecopy.exe \\Gigant\Archiv
            1 zkopírovaných souborů
    Zkoušeno na W2k, pochybuji, že na XP to nejde, ale klidně vyzkouším.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od ron.jeremy
    Citace Původně odesláno od beecher
    Mam obavy, ze tohle nepujde. Vzdyt ani nejde v commandline zadat kopirovani na sitovy disk, pokud neni namapovany...
    Zkoušel jsi to někdy?
    Jo, ja zapomnel... Kopirovani ano, ale "zmena disku" na sitovy nelze, tedy neco jako "c:\>d:", akorat ze by to bylo "c:\>\\Giant"...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    116

    ja kopiruju pres active sync ... normalne dam prozkoumat PDA a pak to z total commanderu pretahnu
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    384

    Citace Původně odesláno od fisik
    ja kopiruju pres active sync ... normalne dam prozkoumat PDA a pak to z total commanderu pretahnu
    Jo, ale Mira měl v plánu právě ten proces kopírování zautomatizovat, proto chtěl použít příkazový řádek a dávkové soubory.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    116

    acha

    BTW zkousim najit ten plugin do TC ... nevi nekdo nahodou kde ho sehnat ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    384

    Citace Původně odesláno od fisik
    acha

    BTW zkousim najit ten plugin do TC ... nevi nekdo nahodou kde ho sehnat ?
    Jmenuje se wincefs (já mám v1.0), zkus ho pohledat, už nevím odkud ho mám...:sarcastic:
    Možná na domácích stránkách Total Commanderu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    116

    Citace Původně odesláno od Standa
    Citace Původně odesláno od fisik
    acha

    BTW zkousim najit ten plugin do TC ... nevi nekdo nahodou kde ho sehnat ?
    Jmenuje se wincefs (já mám v1.0), zkus ho pohledat, už nevím odkud ho mám...:sarcastic:
    Možná na domácích stránkách Total Commanderu...
    dikes ... na off. strankach sem hledal ale prave ze nenasel
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Odpren pristup pri kopirovani souboru (A696)
    Od pavel27 v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-11-2007, 07:45
  2. Problém při kopírování větších souborů na MMC
    Od xaero_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 30-10-2004, 18:54
  3. Kopírování souborů do PocketPC a zpět
    Od kuligator v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 10-11-2003, 17:00